Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj brzuch tez juz widac. Ale chyba inni jeszcze tego nie dostrzegaja.
W pierwszej ciazy dlugo nie mialam brzucha. W sumie jyz mnie to nawet denerwowalo. Ale mialam z 3-4 kilo mniej...
Koszmar z tymi objawami. Jak sa to zle, jak ich nie ma tez niedobrze. Chociaz ja bym chciala troche mniej mdlosci, bo wszystkiego mi sie odechciewaPiotruś
Helenka
-
madlene88 wrote:Dziewczyny bardzo się boję aż się popłakałam z nerwow.Brzuch dziwnie boli piersi takie zwykłe nagle się zrobiły,jak nie panikować jak z godziny na godzinę tracę wszystkie objawy.
Kochana to nie musi nic oznaczac. Moze troche Ci odeszly objawy przez adrenaline. Ja tez tak mam, ze jak jest stres to mniej mnie mecza dolegliwosci ciazowe. Adrenalina robi swoje.
Sprobuj sie uspokoic i zasnac. Jutro idz do lekarz i sprawdz.Piotruś
Helenka
-
Kurde mocno bolał i ustal już, cały czas już byłam spokojna aż,do dziś.
wiesz jak jest z dolegliwości ciążowych Miałam tylko zawroty głowy ból piersi,i senność,od dziś niemam noc czekałam na objawy do wieczora i nic może rano powrócą...o co się modlę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 22:26
-
madlene88 wrote:Dziewczyny bardzo się boję aż się popłakałam z nerwow.Brzuch dziwnie boli piersi takie zwykłe nagle się zrobiły,jak nie panikować jak z godziny na godzinę tracę wszystkie objawy.
Jedz na izbę przyjęć jak się tak boisz i się denerwujesz. -
madlene88 wrote:Kurde mocno bolał i ustal już, cały czas już byłam spokojna aż,do dziś.
wiesz jak jest z dolegliwości ciążowych Miałam tylko zawroty głowy ból piersi,i senność,od dziś niemam noc czekałam na objawy do wieczora i nic może rano powrócą...o co się modlę.
Ja bym się cieszyła jakby mdłości przeszły -
Bella_Bella wrote:Ja bym się cieszyła jakby mdłości przeszły
KaroLove lubi tę wiadomość
-
Kimmy wrote:Ale macie ładne brzuszki. Smeg piękny kolorek włosów masz
U mnie już 10tydz a brzuszka ani widu ani słychu
Madlene88 może faktycznie idź jutro gdzieś do gina. Lepiej być spokojnym niż tak się stresować i martwić -
smeg wrote:A tu mój brzuch
1 ciąża, ale już coś widać - nie mogę nosić spodni, tylko legginsy i sukienki
http://imgur.com/aUAtF6f
wow u mnie jeszcze nic nie widać, chociaż przytyłam 3 kg -
nick nieaktualny