Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem w 2 ciazy, chociaz w zasadzie to w 1 bo poprzednia byla pozamaciczna a tez mam juz brzuszek, foto juz wstawialam wiec same widzialyscie
Mysle ze wielorodki szybciej maja brzuszek, ale u pierwiastek nie ma szczegolnej reguly bo jednej pokaze sie tak jak mnie czyli szybko a np u mnie kuzynka dopiero na koniec 4 miesiaca cokolwiek widziala u siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 16:58
KaroLove, Veira lubią tę wiadomość
3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*] -
bylam dziś na wizycie,lekarz nawet ok alw jak uslyszal ile mam lat zrobil glupia mine i spytal czy planowane,jak potwierszilam to stwierdzil,ze odwaznie i,ze mial ostatnio 3cpacjentki mlodsze trochecode mnie i wszystkie poszly na amnio bo cos zle bylo.kurwa jak lekarz moze tak mowic,poczulam sie nieodpowiedzialna i jakby wszystko juz bylo wiadome
ehhhh troche delikatnosci.umowilam siecna test nifty...
-
madlene88 wrote:Ha dziś idę na paznokcie hybrydy lub żele i znów niewiem czy wierzyć w to że to szkodzi?14.02 - 4mm serduszko
07.03 - 2cm szczęścia
04.04 - 8,2cm i prawdopodobnie będzie Elena
02.05 - wizyta
-
na telefonie nie działało, ale na kompie mi sie otworzyło..
wooooooow!!!!
ale brzuszek!!!
Piękny, ale jak taki masz w 7 tygodniu to jak Ty sie dotoczysz do 40tego?
3IUI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
Pytanie z serii głupich: czy skurcze jelit przy biegunce mogą zaszkodzić dzidziulowi?
Mam jakiś skręt i czuję że zaraz zacznie się batalia do toalety, boli mnie przez to brzuch (bardziej jelita) i mam schize czy takie skurcze jelit nie wpłyną na macicę ;/3IUI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
Ja oczywiście zauważyłam dziwna rzecz piersi przestały nagle bolec, w jednej chwili niedobrze sid zrobiło,mało tego jakby zmiekly,Jezu niewiem co jest grane i już zaparcia jak ręką odjal w toalecie byłam z 2 razy,niewiem co się dzieje...
Coś mi to spokoju niedaje jak niewroci ból piersi to lecę jitro do ginekologa...dziwne to jestWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 17:24
-
nick nieaktualny
-
Agnesqe wrote:Serce bije jak dzwon ❤
Madlene88 u każdej inaczej to wygląda. Nie można porównywać, że jak komuś znikły objawy czy ból piersi potem stało się coś złego to tak samo będzie u ciebie... Ale jak masz się stresować to idź do tego gina14.02 - 4mm serduszko
07.03 - 2cm szczęścia
04.04 - 8,2cm i prawdopodobnie będzie Elena
02.05 - wizyta
-
Jakiś czas temu zadawalam pytanie dotyczące luteiny - czy brać ją jeśli gin dała wolną rękę. Zbadalam dzis progesteron i pod koniec 6 tyg mam 37 ng/ml wiec wynik jest dobry... Po co lekarze bez zlecania badan (zrobilam je z wlasnej ciekawosci) przepisuja takie leki? Ja zmieniam lekarza...
Druga sprawa - w ktorym tyg założyli Wam kartę ciąży? -
nick nieaktualny
-
Kimmy wrote:Co się stało z tabelka? Czemu cześć jest pousuwana?
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-7buVXUTNztgKA5bvwwyTFFY-_TNij-XExicnDVkXaU/edit?usp=sharing
już wyłączyłam
patulla, Kimmy lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp