Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieśmiała wrote:Co do wagi to noestety u mnie jest źle. Przy 172cm ważyłam przed ciażą prawie 77kg, a teraz 75kg. Mimo ze wygladam normalnie
I zawsze uważałam się za "normalną", może ciut za duża dupa;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 12:16
-
Dzięki dziewczyny za opinie co do szkoły. Mój mały jest bardzo dobrze rozwinięty jeśli chodzi o naukę. Buduje zdania złożone, liczy, zna literki. Uczy sie tez angielskiego. Ale emocjonalnie to jeszcze małe dziecko. Tym bardziej że jest z grudnia. Ciężko mu usiedziec, cały czas tańczy, śpiewa i jest straaaaszna gadula
I jeszcze jedna rzecz mnie przekonuje żeby go nie dawać do szkoły to to że jeśli dzidziuś się urodzi na początku października to siłą rzeczy nie będę mu mogła poświęcić tyle czasu a napewno na początku szkoły będzie potrzebował więcej wsparcia. -
A co do brzucha to mi lekko wystaje ale raczej tak jakbym się najadla. Ważę 60 kg przy wzroście 172 więc myślę że mi szybko wyjdzie brzuchol:)
A tez macie teraz mega ochotę na nabiał? Tak jakby dzieciątko potrzebowalo wapnia i białka. Nawet actimel sobie wczoraj kupiłam i od razu wypiłam w sklepie -
dżdżownica wrote:A co do brzucha to mi lekko wystaje ale raczej tak jakbym się najadla. Ważę 60 kg przy wzroście 172 więc myślę że mi szybko wyjdzie brzuchol:)
A tez macie teraz mega ochotę na nabiał? Tak jakby dzieciątko potrzebowalo wapnia i białka. Nawet actimel sobie wczoraj kupiłam i od razu wypiłam w sklepie
Ja tez mam ochote na nabial, zwlaszcza biale sery, gziczki itddżdżownica lubi tę wiadomość
3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*] -
Ja to w ogóle nabiału, od razu się źle czuje...
Są dzieci, które idą normalnie do szkoły i mają problem ze skupieniem, nauka, emocjami i mają gorsze wyniki bądź powtarzają klasę, ale to rzadkość. Ja pamiętam, że jeden kolega z klasy nie przeszedł do 3 klasy bo miał problemy, więc normalne jest, że dziecko posłane wczesniej może nie być gotowe i będzie sobie słabiej radzić, ale nie musi i nie jest to reguła. Ja wszystkich nie oceniam jedna miarą, ponieważ uważam, że zależy od dziecka i decyzje podejmujemy same, bacznie obserwując swoje dzieci.I żadnej mamie bym nie zwróciła uwagi na decyzję jaką podjęła, ponieważ ona wie najlepiej co jest dobre dla jej dziecka i za każdą decyzję jest odpowiedzialna i ponosi ewentualne konsekwencje
smeg lubi tę wiadomość
-
U nas rodzina się powiększyła, w nocy przyszedł na świat cudny Wojtuś
Jak patrzę na zdjęcia to już nie mogę się doczekać, kiedy już będziemy bliżej rozwiązania
tyle czasu do października
dżdżownica, baassiia, Kimmy lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, dawno się nie odzywałam, niestety albo stety czuję się coraz gorzej, o różnych porach dnia i w nocy pojawiają się mdłości i nie ma na to wpływu fakt czy mój żołądek jest pusty czy pełen
Niestety od luteiny dopochwowej nabawiłam się infekcji i teraz cierpięBiorę Pimafucin w globulkach i trivag na florę bakteryjną. Może któraś z Was może coś poradzić w tym temacie?
Wieczorem idę na wizytę do gin, zabieram ze sobą męża, będzie to ważna wizyta bo jeszcze nie słyszałam serduszka, gdy byłam tydzień temu, było tylko echo zarodka.
Trzymajcie proszę kciukipatulla lubi tę wiadomość
W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
Mamao wrote:Cześć dziewczyny, dawno się nie odzywałam, niestety albo stety czuję się coraz gorzej, o różnych porach dnia i w nocy pojawiają się mdłości i nie ma na to wpływu fakt czy mój żołądek jest pusty czy pełen
Niestety od luteiny dopochwowej nabawiłam się infekcji i teraz cierpięBiorę Pimafucin w globulkach i trivag na florę bakteryjną. Może któraś z Was może coś poradzić w tym temacie?
Wieczorem idę na wizytę do gin, zabieram ze sobą męża, będzie to ważna wizyta bo jeszcze nie słyszałam serduszka, gdy byłam tydzień temu, było tylko echo zarodka.
Trzymajcie proszę kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 13:47
Mamao lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny