Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KaroLove wrote:Diddlina A gdzi3 mieliście lecieć?
A ja mam różnie -raz wodnisty przezroczysty sluz a raz kremowo mleczny czasem troszkę zolty ale ja tak od początku mam.......lekarz mówił ze okej. Tym bardziej ze ostatnio serduszko widzialam.
To ja mam tak samo -
KURDE A boli Was miednica? Ja jak więcej pochodzę to mnie bardzo boli.....teraz czytam ze to podobno rozluźnienie kości i mięśni bo macica rośnie i łożysko
i ze podobno się powolutku do porodu szykuje.....gorączki ani plamien nie mam....brzuch też już nie boli za to śpiąca jestem MAX
-
Morenadenna wrote:bo zrozumialam,ze rpbisz test wolnego dna i tez pappe?czy cos pokrecilam?
nie pokrecilas. Test pappa ocenia takze ryzyko hipotrofii przed 37 tyg i porodu przedwczesnego, ktore spotkaly mnie w pierwszej ciazy, a roznica miedzy testem pappy z krwia i bez krwi (samego badania usg prenatalnego) jest niewielka. Jesli robilas test pappy w poprzednich ciazach to sobie zobacz co jest jeszcze oszacowane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 18:48
Diddlina lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Lola83 wrote:nie pokrecilas. Test pappa ocenia takze ryzyko hipotrofii przed 37 tyg i porodu przedwczesnego, ktore spotkaly mnie w pierwszej ciazy, a roznica miedzy testem pappy z krwia i bez krwi (samego badania usg prenatalnego) jest niewielka. Jesli robilas test pappy w poprzednich ciazach to sobie zobacz co jest jeszcze oszacowane.
-
KaroLove wrote:Diddlina A gdzi3 mieliście lecieć?
A ja mam różnie -raz wodnisty przezroczysty sluz a raz kremowo mleczny czasem troszkę zolty ale ja tak od początku mam.......lekarz mówił ze okej. Tym bardziej ze ostatnio serduszko widzialam.
Antosia 10tc[*] 17.03.2017
Tomuś 39tc [*] 6.03.2016 -
Ja też mam bardzo dużo śluzu, w większości przezroczysty, czasem mleczny, zmieniam wkładki często...
Natikka a Ty odstawiłaś ten progesteron z dnia na dzień, a miałaś 3x1 tabletkę? Bo mi to gin zalecił teraz odstawianie ale etapowo zmniejszanie dawki... teraz biorę 2x1 od wtorku i myślę dopiero za kilka dni zmniejszyć na 1x1, a odstawić za 2 tygodnie całkiem. -
A tak z innej beczki co was urzeka w Dominikanie? Teraz moi znajomy byli, łącznie 10 osób i wszyscy byli zdania, że żałują wydanych tak dużych pieniędzy do tego co tam zobaczyli... i że nie polecą nikomu... Może jakby to 1 osoba mówiła, to bym jeszcze rozważała, ale jak 10 jednogłośnie to chyba coś w tym jest...
-
w końcu wrzuciłam na komputer zdjecia z telefonu, ano tak wygląda mój kosmita:
9t2d
CRL 2,52cm
FHR 174
<a href=https://zapodaj.net/1b1adb9b04e69.jpg.html>IMG-20170310-WA0007.jpeg</a>
https://zapodaj.net/1b1adb9b04e69.jpg.html
<a href=https://zapodaj.net/dbf6dedebfb5d.jpg.html>IMG-20170310-WA0009.jpeg</a>
https://zapodaj.net/dbf6dedebfb5d.jpg.html
nie wiem który link sie wkleja a pochwalic sie musze przeciezNieśmiała, E_w_c_i_a, A może by... lubią tę wiadomość
-
Ah Bella mamy taka nadzieje ze będzie dobrze ale z tylu glowy bedzie zawsze ta tragedia ktora nas spotkała ito jest najgorsze. Całkiem inaczej wyglada ta ciąża od poprzedniej. Rok temu bylam szczesliwa teraz juz tak nie jest. Raczej jestem bez emocji jedynie strach...Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Mayes wrote:Ah Bella mamy taka nadzieje ze będzie dobrze ale z tylu glowy bedzie zawsze ta tragedia ktora nas spotkała ito jest najgorsze. Całkiem inaczej wyglada ta ciąża od poprzedniej. Rok temu bylam szczesliwa teraz juz tak nie jest. Raczej jestem bez emocji jedynie strach...
Wiem co czujesz... :* Powiem ci, że ja się trzymam myśli, że lekarz powiedział, że serduszko ładnie biję i mały miał tyle ile wynikało z om. Ostatnio był za mały i za słabe serduszko. Ale i tak do kolejnej wizyty stres i wiedzą tylko najbliżsi...
Musimy wierzyć, że będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki za CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 20:26
-
Pampcia nie działa. Musi być link BBcode który od url się zaczyna.
Nadziejastru to ja nie wiem gdzie oni bylimoże pogoda się im nie trafiła albo ośrodek w którym byli
Ja mam znajomych którzy tam byli z rocznym dzieckiem i byli zachwyceni. My osobiście nie byliśmy więc się nie wypowiemWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 20:26
Antosia 10tc[*] 17.03.2017
Tomuś 39tc [*] 6.03.2016