Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KaroLove wrote:Dlaczego? Mayes? ??? Ja zazwyczaj biorę prysznic ale wczoraj zachciało mi się poleżeć w wannie....
Tak slyszalam ze mozna poronic ale ile w tym prawdy nie wiem. Mi zabroniono przez te plamienia kąpieli wiec tylko prysznic zostaje a nie lubię.Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
O kurde !!!! Dobra to już nie będę....
A co do lekarzy, idę we wtorek na badanie krwii i awidnosc toxo (???) i po 2 dniach muszę się jakoś do mojego gina dostać bo chce zobaczyć moje płytki krwii (w poprzedniej ciazy mialam ich aż w krytycznym wypadku 96 ....do hematologia musiałam chodzić) 29 mam znów przyjść na normalną wizytę a 30 jadę na bad. Prenatalne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 08:00
-
Ja mam właśnie z tym straszny problem.. uwielbiam sie kąpać
ale od czasu jak sie dowiedziałam o ciąży ograniczam rownież do minimum
chociaż jak to moja mama mówi ze jak ciąża jest zdrowa to nawet wrzątek nie zaszkodzi ... mimo wszystko dmucham na zimne ..
KaroLove, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
A wiecie ze ja w pierwszej ciazy o tym nie wiedziałam i normalnie się w wannie moczyłam
mamy 2 łazienki w jednej prysznic w jednej wanne. ....będę chodziła pod prysznic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 08:06
-
Lekarz nigdy nic mi nt nie mowil.....ale kiedys to ja glupia siksa bylam. Nie obrazajac tu nikogo (pisze o swoim stanie umyslu ha ha) 23 lata i ciąża....nawet nie pamiętam żeby mi lekarz kiedykolwiek podał wielkość zarodka np. Jakoś nie ze mnie to nie interesowało ale nie wpadlabym chyba na to ze chce wiedzieć ile dziecko ma żeby wiedzieć czy się dobrze np rozwija. Lekarz mówił ze ok to okej. Jej.....
teraz człowiek ma prawie 30 i inaczej patrzy na świat.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 08:10
-
KaroLove wrote:Lola wrrr
zazdroszcze
A ja mieszkam niedaleko Wisłyna nartach uwielbiam jeździć.....do Zakopanego mam 4 h (troszkę daleko)
Nie wiem czy zauwazylas ale wczoraj pisalam o swojej wizycie miałam Ci dac znać co do wielkości maluszka (wczesniej był mniejszy o 5 dni , wczoraj sie okazało ze nadrobił i ma tylko jeden dzień zwłoki )KaroLove, kiti lubią tę wiadomość
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
a u mnie dzisiaj znowu troche krwi, juz tak dawno nie bylo:( oby do piatku do wizyty. W nocy mnie klulo w macicy, brzuch mi rosnie wszystko sie pewnie tam rozpycha, a polip krwawi. oby! czuje sie tak zle i jeszcze to, ze nie mam juz sily, chcialabym czuc sie jak normalny czlowiek
No nic wyzalilam sie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 08:27
Piotruś
Helenka
-
Nie widziałam kurczę przepraszam. Super
dziękuję za informację ......uspokoilas mnie
A ja jestem z Rybnikaa Ty Oliwia?
Dżdżownica a to okej. Nie zrobilam nic zlego (chyba)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 08:29
0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
Lola83 wrote:a u mnie dzisiaj znowu troche krwi, juz tak dawno nie bylo:( oby do piatku do wizyty. W nocy mnie klulo w macicy, brzuch mi rosnie wszystko sie pewnie tam rozpycha, a polip krwawi. oby! czuje sie tak zle i jeszcze to, ze nie mam juz sily, chcialabym czuc sie jak normalny czlowiek
No nic wyzalilam sie...pójdziesz na wizytę i będzie wszystko okej. Zobaczysz
-
Paaat1988 wrote:Ja mam właśnie z tym straszny problem.. uwielbiam sie kąpać
ale od czasu jak sie dowiedziałam o ciąży ograniczam rownież do minimum
chociaż jak to moja mama mówi ze jak ciąża jest zdrowa to nawet wrzątek nie zaszkodzi ... mimo wszystko dmucham na zimne ..
Podobno goraca kapiel moze spowodowac wady u zarodka. Ale nie chce tu szerzyc paniki i histerii. Inteneta o tym mowia!
szczerze blizej mi do opinii Twojej mamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 08:39
Piotruś
Helenka