Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KaroLove wrote:Nie widziałam kurczę przepraszam. Super
dziękuję za informację ......uspokoilas mnie
A ja jestem z Rybnikaa Ty Oliwia?
Dżdżownica a to okej. Nie zrobilam nic zlego (chyba)
Tak właśnie myslalam ze nie widzialas wpisu dlatego tez postanowilam sie do ciebie odezwac w tej sprawie żeby fie uspokoićKaroLove lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
0202oliwcia wrote:Ja mieszkam w centralnej Polsce kujawsko-pomorskie Włocławek
Tak właśnie myslalam ze nie widzialas wpisu dlatego tez postanowilam sie do ciebie odezwac w tej sprawie żeby fie uspokoić
Ja jestem z Torunia0202oliwcia lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Co do kąpieli w wannie to ja pluskam sie w niej systematycznie tylko nie przesadzam z temperatura wody i nie widze w tym problemu wiem ze na samym poczatku taka kąpiel może spowodowac poronienie ale uważam ze mozna kąpać sie w wannie bez problemu tylko z glowa
Bella_Bella lubi tę wiadomość
. Małgosia 2017
Aniołki
Lola83 wrote:Ja jestem z Torunia
często ze znajomymi i naszymi dzieciaczkami jezdzimy do torunia jak jest ladna pogoda
dżdżownica lubi tę wiadomość
. Małgosia 2017
Aniołki
0202oliwcia wrote:Ja mieszkam w centralnej Polsce kujawsko-pomorskie Włocławek
Tak właśnie myslalam ze nie widzialas wpisu dlatego tez postanowilam sie do ciebie odezwac w tej sprawie żeby fie uspokoić -
Nieśmiała wrote:Hej hej witam się w niedzielę.
U mnie noc do kitu, ciągle budził mnie okresowy ból w podbrzuszu
Chyba muszę kupić no spe, bo juz trzeci dzien pobolewa i nie ma zamiaru odpuścić.
Miłego dnia kobietkiNieśmiała lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A właśnie zapomniałam się "pochwalić"
Jak sobie kucam albo chcem przy oglądaniu tv nogi podciągnac pod samą brodę albo jak leże ba brzuchu to już mi ciasnomimo że brzuszka jeszcze nie widać to w pewnych pozycjach już mnie uciska:-) super
Nie wiem, poprostu musiałam Wam to napisaćDiddlina, kiti lubią tę wiadomość
-
Lola83 wrote:a u mnie dzisiaj znowu troche krwi, juz tak dawno nie bylo:( oby do piatku do wizyty. W nocy mnie klulo w macicy, brzuch mi rosnie wszystko sie pewnie tam rozpycha, a polip krwawi. oby! czuje sie tak zle i jeszcze to, ze nie mam juz sily, chcialabym czuc sie jak normalny czlowiek
No nic wyzalilam sie...
Lola jedz na ipAniołeczek [*] 29.06.2016
-
Lola83 wrote:nie mozna sie kapac w goracej wodzie. Ja staram sie w ogole nie kapac, a jak juz mi sie zachce to w takiej letniej wodzie.
Ja poruszalam ostatnio ten temat z dziewczynami na innym wątku i biorę kąpiel normalnie w gorącej wodzie jak mam ochotę na relaks. Nie jest to wskazane przy plamieniach i ciąży zagrożonej ale jak jest wszystko ok to czemu nie. Przecież we wrzątku nie leżę