Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli chodzi o sprzątanie to ja się pochwalę że odkąd mieszkam z moim M to nie miałam odkurzacza w ręku:) jedyne co sprzątam to czasami przetre kurze albo umyje kubek po herbacie. On wszystko sprząta, myje okna i takie tam
Zielona_konczynka lubi tę wiadomość
-
Witam się z Wami dziewczyny, miałam dziś okropny dzień w dodatku jestem tak wymęczona, że nie mam na nic siły a idę jeszcze na 18 na zajęcia dodatkowe.
Padam, po prostu padam dziś a to dopiero poniedziałek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 16:21
-
dziewczyny a czy wam tez mdlosci powoli przechodza? ja 6-8tydz sie meczylam itd a po 8 (teraz jestem w 10) jakby mniej. rano juz lekko mndli w dzien prawie wcale i wieczorkiem lekko. czasem zwymiotuje.
piersi chyba powiekszone jak wczesniej ale jakby bardziej miekkie ale akurat ich pewna nie jestem.
zadnych innych objawow. brzuch praktycznie sie nie powiekszyl czy cos
-
KaroLove wrote:Ale naskrobalyscie hehe. Co do mdlosci, ja dalej mam niestety. Mąż wczoraj palił papierosa A ja przechodziłem obok. Myślałam ze zwrócę wszystko co mam w brzuchu. Eh.
Mąż się zgodził na imię ELIZA Jezu!!! Ale jestem szczęśliwamoże ta Elizke będę miała
Dziś też mam jakieś apogeum śluzu. Myślałam już o najgorszym bo dawno nie miałam aż tak....... hehe ale na szczęście okej jest
oooo) to może będą dwie
widzę, że jednak Ci się udało -
czekajacanacud1 wrote:dziewczyny a czy wam tez mdlosci powoli przechodza? ja 6-8tydz sie meczylam itd a po 8 (teraz jestem w 10) jakby mniej. rano juz lekko mndli w dzien prawie wcale i wieczorkiem lekko. czasem zwymiotuje.
piersi chyba powiekszone jak wczesniej ale jakby bardziej miekkie ale akurat ich pewna nie jestem.
zadnych innych objawow. brzuch praktycznie sie nie powiekszyl czy cos
Ja ostatnio wymiotowalam tydzień temu, teraz czasem mnie mdli, wczoraj miałam gorszy dzień . I piersi bolą ale już mniej. Mam nadzieję że to po prostu już ten etap że obajawy już tak nie męczą.
Za to wciąż jestem senna i mogłabym robić sobie drzemki co chwilę. Czasem też zakręci mi się w głowie. -
Aaaa dzis jakoś niekumata jestem hahaha :* No tak, będzie Eliza.
Pieczywo...ok tylko co będę w pracy jadłazwymiotuje jak nie zjem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 17:02
-
KaroLove wrote:Aaaa dzis jakoś niekumata jestem hahaha :* No tak, będzie Eliza.
Pieczywo...ok tylko co będę w pracy jadłazwymiotuje jak nie zjem.