Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
2,5cm szczęścia
Wszystko ładnieDostałam namiary gdzie zrobić prenatalne i jutro będę dzwonić.
I co? Widzicie chłopca czy dziewczynkę?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc14035bc4fc.jpgAsiaa91, patulla, kiti, Łososiczka, czekajacanacud1, Pampcia, KaroLove, nadziejastru, Demetria, 0202oliwcia, Mayes, dżdżownica, Lola83, Caro, E_w_c_i_a, Diddlina, Kimmy lubią tę wiadomość
-
KaroLove wrote:Dżdżownica a można w naszym stanie?
Asia mnie prawdopodobnie też. Wcześniej bylam na diecie bezglutenowej
można, bez problemu. i wg mnie jest naprawde dobry.
kiedyś pisałam o tym colon c ale zostalam zjechana ze promuje NIENATURALNE drogie apteczne produkty (zeby jeszcze chociaż ta osoba sprawdziła co jest w składzie...dżdżownica lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:2,5cm szczęścia
Wszystko ładnieDostałam namiary gdzie zrobić prenatalne i jutro będę dzwonić.
I co? Widzicie chłopca czy dziewczynkę?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc14035bc4fc.jpg
ja widzę tylko kilka bąbelkównie no zartuje, piekności!
Bella, zgadza Ci się z suwaczkiem wiek ciąży? jak miałam usg ostatnio to też bobo miało 2,5cm a lekarz wyliczył na 9t2dBella_Bella lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Ja już wróciłam z Nykoping. Wczoraj jak wróciłam poszłam od razu spać i przespałam aż do rana...
. Wesele super. Już dawno się tak nie bawiłam. Chociaż lot samolotem mnie trochę stresowal i po locie miałam dziwne uczucie w brzuchu.
Dzisiaj miałam wolne w pracy więc ogarnialam cały dom i też padłam do łóżka po południu
Chyba nie dam rady was już nadrobic
Bella_Bella śliczne maleństwoBella_Bella lubi tę wiadomość
14.02 - 4mm serduszko
07.03 - 2cm szczęścia
04.04 - 8,2cm i prawdopodobnie będzie Elena
02.05 - wizyta
-
Pampcia wrote:ja widzę tylko kilka bąbelków
nie no zartuje, piekności!
Bella, zgadza Ci się z suwaczkiem wiek ciąży? jak miałam usg ostatnio to też bobo miało 2,5cm a lekarz wyliczył na 9t2dAniołeczek [*] 29.06.2016
-
nick nieaktualny
-
Pampcia wrote:ja widzę tylko kilka bąbelków
nie no zartuje, piekności!
Bella, zgadza Ci się z suwaczkiem wiek ciąży? jak miałam usg ostatnio to też bobo miało 2,5cm a lekarz wyliczył na 9t2d
Pytałam o to, wychodzi na 9+3 chyba ale ginekolog mówi, że do 7 dni do przodu nie zmienia się daty porodu, dopiero jak jest więcej.