Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydżdżownica wrote:Dzięki że o tym piszesz bo muszę się przyjrzeć żeby nie utopić 1,5tys
a co myślisz o bebetto?
Szczerze kochana nie mam pojęcia... Nie interesowałam się bebetto, więc nie wypowiem się, ale wygląda super
dżdżownica lubi tę wiadomość
-
mana wrote:A jaki masz przymierzam sie do kupna ale nie wiem jaki widzialam ze sa takie sztywne rogale i takie proste walki z troczkami do zwiazania na koncach. Chcialabym zeby mi taka poducha posluzyla pozniej do karmienia.
mana lubi tę wiadomość
-
Diddline strasznie mi przykro
wiem że żadne słowa nie ukoją twojego cierpienia. Tule :*
-
widze że temat wózkowy , my mamy taki http://baby-toys.pl/pl/wozki-wielofunkcyjne/50-wozek-dada-galmour-new-.html i jestem bardzo z niego zadowolona szczególnie na duża gondole i bardzo lekko zwrotnie się go prowadzi.
Szczerze mówiąc najlepiej jest iść do sklepu i na żywo poogladać różne wózki bo nie zawsze to co pisza w necie albo widzimy na zdjeciach przekłada się na to co oczekujemyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 19:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja już po prenatalnych
z dzidziusiem wszystko super. Brak jakichkolwiek nieprawidłowości, wyniki wyszły świetnie. Na wyniki pappy muszę czekać 2 tyg, ale położna powiedziała, że przy takim usg to już raczej pappa nic nie zmieni. Nie płacę za nią ekstra więc niech będzie
.
Widziałam jak mój bobasek bryka po brzuszku! Doktor kazał mi kaszleć, żeby obudzić maluszka, to tak się rozbrykał i obracał że mnie łzy szczęścia płynęły. Każdej z Was życzę takich wrażeń i trzymam za Was ogromnie kciuki! Bałam się bardzo, ale później już była tylko radość.
Dzidzia większa troszkę i termin z usg na 28.09 ale zostaję z Wami to na pewno.
mana, Lola83, aaniluap, India26, KasiaHaBe, patulla, Bella_Bella, nadziejastru, E_w_c_i_a, Asiaa91, Kimmy, 0202oliwcia, Natikka123, dżdżownica, nika1986, baassiia, kiti, Demetria, BeBeBe lubią tę wiadomość
-
Diddlin
Produkcja do spania super sprawa. W pierwszej ciąży nie miałam, w drugiej tak i fajnie, na prawdę wygodnie.
Wózek mamy, jakiś straszy typ, nie pamiętam nawet jaki to 3 w 1 (spadek po dzieciach siostry, ale jeszcze w dobrym stanie)
mana lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry witam sie w 14 TC i wreszcie drugim trymestrze
aaniluap, dżdżownica, KasiaHaBe, Kimmy, suri2016, E_w_c_i_a, Natikka123, baassiia, kiti, Bella_Bella, Paaat1988, Demetria lubią tę wiadomość
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualnyHej
Do mojej wizyty 9 dni... Odliczam normalnie każdą minutę... Ostatnio z fasolką widzieliśmy się prawie miesiąc temu:( Już wtedy widzieliśmy serduszko, ale to było takie maleństwo, pęcherzyk żółciowy był większy od niego ;p Strasznie sie boje jak ono tam... Rośnie maluszku zdrowo, bądź piękny i duży bo mamusia tak bardzo Cie kocha !!!