X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe mamy 2017
Odpowiedz

Październikowe mamy 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 20:20

• Asiaa91 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero o 16

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Asiaa91 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję że obie jutro pochwalimy się dobrymi wiadomościami :)

mana lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rety a ja wizytę mam dopiero 29 już sie doczekać nie mogę :( Tak dawno nie widziałam mojej kochanej fasolki :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam, że ostatnią miałam 1 marca... Mam wrażenie jakby to było lata świetlne temu :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• theagnes87 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w srode mam usg prenatalne I juz dzis mialam jakies koszmary

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• dżdżownica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju ja też miałam koszmarne sny... Mi się śniło parę dni temu że siedziałam u mojej mamy w lodówce (!) i sikalam krwią. Ale wczoraj mialam usg i dzidziuch rośnie więc nie sugerujcie się snami :) im bardziej się stresujemy tym gorsze sny.

1JyDp2.png
  • nadziejastru Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi właśnie na odwrót, bo mi się śni, że mam dzidziusia już przy sobie, na zmianę dziewczynka i chłopiec, już chyba z 8 razy o tym śniłam... mam nadzieje, że to dobry znak :)

Ja już odliczam do prenatalnych 5 dni...

Mi się podoba taki wózek, ogólnie na pewno kupie kolor z szarym, bo mi się tylko takie podobają i proste dno gondoli, bo te okrągłe w ogóle mi się nie podobają, często je widuje na podwórku i też mnie nie przekonały :) http://nodik.pl/wozek-wielofunkcyjny-3w1-dotty-baby-design-cabrio-fix-gratis-eco-szary-p-7691.html :) Ten model jest za drogi, ale będę szukać podobnego w wyglądzie :)

Paaat1988, mana lubią tę wiadomość

201710081562.png
    <3 Julianek
    bfaregz2wr08gt7m.png
    01.04.2016r. Aniołek 12tydz [*] a myślałam, że robisz Mamusi Prima Aprilis... :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o wózek to ja nie wiem czy sie nie zdecydujemy na ten: https://www.entliczek.pl/anex-sport-2w1.html. Chodź wydaje mi sie jeszcze tak odległy temat ;) Kolor dostosujemy do półci dzidziutka ;)

• KasiaHaBe Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2017, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam jutro wizytę o 11 15 i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze..

mana, Asiaa91 lubią tę wiadomość

h84f9vvjsvbexmo0.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś oglądałam wózki i wpadł mi w oko adamex barletta i też w różnych odcieniach szarości:)

1JyDp2.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaHaBe wrote:
    Ja też mam jutro wizytę o 11 15 i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze..

Będzie wszystko dobrze :) trzymam kciuki :)

1JyDp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżdżownica wrote:
    Ja dziś oglądałam wózki i wpadł mi w oko adamex barletta i też w różnych odcieniach szarości:)

Też o nim myślałam, ale ma średnie opinie na necie, o ile gondola jest ok, to spacerówka podobno fatalna... Szperałam dużo w internecie i nie wiem co o tym myśleć;p No i właśnie znalazłam trochę drożysz, bardzo podobny anex sport i ten ma bardzo dobre opinie, chodź w Polsce od niedawna od 2015. Dużo dobrych opini włoskich, bądź w języku ang ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhhh i ostatnio dorwała sąsiadkę, która właśnie ma Adamex barletta, mówiła tak damo, gondola super, spacerówka gorzej. Pokazała mi kilka rzeczy, które uważa za nie funkcjonalne, myśle, że ma dużo racji ;)

• dżdżownica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesqe wrote:
    Też o nim myślałam, ale ma średnie opinie na necie, o ile gondola jest ok, to spacerówka podobno fatalna... Szperałam dużo w internecie i nie wiem co o tym myśleć;p No i właśnie znalazłam trochę drożysz, bardzo podobny anex sport i ten ma bardzo dobre opinie, chodź w Polsce od niedawna od 2015. Dużo dobrych opini włoskich, bądź w języku ang ;)

Mi się spodobał bo ma świetne amortyzatory. Ale jeszcze żadnych opini nie czytałam. Jeszcze mi się podoba bebetto holland:)

1JyDp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dużym znakiem zapytania jest też to jak wiele jest Adamex barletta na gumtree, albo olx. Nie wiem choinka co o tym myśleć :/

• dżdżownica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ludzie dużo kupują to i dużo sprzedają:)
    Fordow focusow też jest dużo na otomoto :) a samochód doskonały:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 18:57

Bella_Bella lubi tę wiadomość

1JyDp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżdżownica wrote:
    Mi się spodobał bo ma świetne amortyzatory. Ale jeszcze żadnych opini nie czytałam. Jeszcze mi się podoba bebetto holland:)

Akurat amortyzatory uważam, że ma ok, ale również na nie bardzo narzekają... Wiesz to co nowe w sklepie wygląda super. Warto popatrzeć na opinie, ale ludzie pozbywają się wózka po 6 miesiącu gdy dzidziutek przesiada się do spacerówki... Opinie bardzo mnie zniechęciły i ta moja sąsiadka:/

‹‹ 433 434 435 436 437 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ