Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › Październikowe mamy 2017
Odpowiedz

Październikowe mamy 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 20:20

• Asiaa91 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero o 16

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Asiaa91 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję że obie jutro pochwalimy się dobrymi wiadomościami :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rety a ja wizytę mam dopiero 29 już sie doczekać nie mogę :( Tak dawno nie widziałam mojej kochanej fasolki :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam, że ostatnią miałam 1 marca... Mam wrażenie jakby to było lata świetlne temu :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• theagnes87 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w srode mam usg prenatalne I juz dzis mialam jakies koszmary

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• dżdżownica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju ja też miałam koszmarne sny... Mi się śniło parę dni temu że siedziałam u mojej mamy w lodówce (!) i sikalam krwią. Ale wczoraj mialam usg i dzidziuch rośnie więc nie sugerujcie się snami :) im bardziej się stresujemy tym gorsze sny.

1JyDp2.png
  • nadziejastru Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi właśnie na odwrót, bo mi się śni, że mam dzidziusia już przy sobie, na zmianę dziewczynka i chłopiec, już chyba z 8 razy o tym śniłam... mam nadzieje, że to dobry znak :)

Ja już odliczam do prenatalnych 5 dni...

Mi się podoba taki wózek, ogólnie na pewno kupie kolor z szarym, bo mi się tylko takie podobają i proste dno gondoli, bo te okrągłe w ogóle mi się nie podobają, często je widuje na podwórku i też mnie nie przekonały :) http://nodik.pl/wozek-wielofunkcyjny-3w1-dotty-baby-design-cabrio-fix-gratis-eco-szary-p-7691.html :) Ten model jest za drogi, ale będę szukać podobnego w wyglądzie :)

Paaat1988, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201710081562.png
    <3 Julianek
    bfaregz2wr08gt7m.png
    01.04.2016r. Aniołek 12tydz [*] a myślałam, że robisz Mamusi Prima Aprilis... :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o wózek to ja nie wiem czy sie nie zdecydujemy na ten: https://www.entliczek.pl/anex-sport-2w1.html. Chodź wydaje mi sie jeszcze tak odległy temat ;) Kolor dostosujemy do półci dzidziutka ;)

• KasiaHaBe Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2017, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam jutro wizytę o 11 15 i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze..

nick nieaktualny, Asiaa91 lubią tę wiadomość

h84f9vvjsvbexmo0.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś oglądałam wózki i wpadł mi w oko adamex barletta i też w różnych odcieniach szarości:)

1JyDp2.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaHaBe wrote:
    Ja też mam jutro wizytę o 11 15 i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze..

Będzie wszystko dobrze :) trzymam kciuki :)

1JyDp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżdżownica wrote:
    Ja dziś oglądałam wózki i wpadł mi w oko adamex barletta i też w różnych odcieniach szarości:)

Też o nim myślałam, ale ma średnie opinie na necie, o ile gondola jest ok, to spacerówka podobno fatalna... Szperałam dużo w internecie i nie wiem co o tym myśleć;p No i właśnie znalazłam trochę drożysz, bardzo podobny anex sport i ten ma bardzo dobre opinie, chodź w Polsce od niedawna od 2015. Dużo dobrych opini włoskich, bądź w języku ang ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhhh i ostatnio dorwała sąsiadkę, która właśnie ma Adamex barletta, mówiła tak damo, gondola super, spacerówka gorzej. Pokazała mi kilka rzeczy, które uważa za nie funkcjonalne, myśle, że ma dużo racji ;)

• dżdżownica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesqe wrote:
    Też o nim myślałam, ale ma średnie opinie na necie, o ile gondola jest ok, to spacerówka podobno fatalna... Szperałam dużo w internecie i nie wiem co o tym myśleć;p No i właśnie znalazłam trochę drożysz, bardzo podobny anex sport i ten ma bardzo dobre opinie, chodź w Polsce od niedawna od 2015. Dużo dobrych opini włoskich, bądź w języku ang ;)

Mi się spodobał bo ma świetne amortyzatory. Ale jeszcze żadnych opini nie czytałam. Jeszcze mi się podoba bebetto holland:)

1JyDp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dużym znakiem zapytania jest też to jak wiele jest Adamex barletta na gumtree, albo olx. Nie wiem choinka co o tym myśleć :/

• dżdżownica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2017, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ludzie dużo kupują to i dużo sprzedają:)
    Fordow focusow też jest dużo na otomoto :) a samochód doskonały:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 18:57

Bella_Bella lubi tę wiadomość

1JyDp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2017, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżdżownica wrote:
    Mi się spodobał bo ma świetne amortyzatory. Ale jeszcze żadnych opini nie czytałam. Jeszcze mi się podoba bebetto holland:)

Akurat amortyzatory uważam, że ma ok, ale również na nie bardzo narzekają... Wiesz to co nowe w sklepie wygląda super. Warto popatrzeć na opinie, ale ludzie pozbywają się wózka po 6 miesiącu gdy dzidziutek przesiada się do spacerówki... Opinie bardzo mnie zniechęciły i ta moja sąsiadka:/

‹‹ ‹ 433 434 435 436 437 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ