Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi właśnie na odwrót, bo mi się śni, że mam dzidziusia już przy sobie, na zmianę dziewczynka i chłopiec, już chyba z 8 razy o tym śniłam... mam nadzieje, że to dobry znak
Ja już odliczam do prenatalnych 5 dni...
Mi się podoba taki wózek, ogólnie na pewno kupie kolor z szarym, bo mi się tylko takie podobają i proste dno gondoli, bo te okrągłe w ogóle mi się nie podobają, często je widuje na podwórku i też mnie nie przekonałyhttp://nodik.pl/wozek-wielofunkcyjny-3w1-dotty-baby-design-cabrio-fix-gratis-eco-szary-p-7691.html
Ten model jest za drogi, ale będę szukać podobnego w wyglądzie
Paaat1988, mana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydżdżownica wrote:Ja dziś oglądałam wózki i wpadł mi w oko adamex barletta i też w różnych odcieniach szarości:)
Też o nim myślałam, ale ma średnie opinie na necie, o ile gondola jest ok, to spacerówka podobno fatalna... Szperałam dużo w internecie i nie wiem co o tym myśleć;p No i właśnie znalazłam trochę drożysz, bardzo podobny anex sport i ten ma bardzo dobre opinie, chodź w Polsce od niedawna od 2015. Dużo dobrych opini włoskich, bądź w języku ang
-
nick nieaktualny
-
Agnesqe wrote:Też o nim myślałam, ale ma średnie opinie na necie, o ile gondola jest ok, to spacerówka podobno fatalna... Szperałam dużo w internecie i nie wiem co o tym myśleć;p No i właśnie znalazłam trochę drożysz, bardzo podobny anex sport i ten ma bardzo dobre opinie, chodź w Polsce od niedawna od 2015. Dużo dobrych opini włoskich, bądź w języku ang
Mi się spodobał bo ma świetne amortyzatory. Ale jeszcze żadnych opini nie czytałam. Jeszcze mi się podoba bebetto holland:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydżdżownica wrote:Mi się spodobał bo ma świetne amortyzatory. Ale jeszcze żadnych opini nie czytałam. Jeszcze mi się podoba bebetto holland:)
Akurat amortyzatory uważam, że ma ok, ale również na nie bardzo narzekają... Wiesz to co nowe w sklepie wygląda super. Warto popatrzeć na opinie, ale ludzie pozbywają się wózka po 6 miesiącu gdy dzidziutek przesiada się do spacerówki... Opinie bardzo mnie zniechęciły i ta moja sąsiadka:/