Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KaroLove wrote:A ja się też właśnie nad chustą zastanawiam. Bo to super sprawa. Wózek chce kupić normalny bez udziwnien.....mieszkam też na osiedlu ale nie do końca bo w domku jednorodzinnym ale mamy gdzie chować wózek no i mamy nowe chodniki więc luz. Ale ta chusta mnie wolą......
chciałabym nosić boba ale będzie zima więc nie wiem czy nie będzie za zimno.....może w kwietniu bym zaczęła nosić. Sama już nie wiem.
ale zycie mnie zmusilo :p
-
Co do wózków to dużo się naczytalam i znajoma też mówiła, że w tych wózkach 3w1 jest najczęściej dosyć słaba ta spacerówka... I że ona by drugi raz wózka 3w1 nie kupowała bo potem i tak musiała kupować nowa spacerówka. Także mówiła, że lepiej zainwestować w porządna spacerówke później.14.02 - 4mm serduszko
07.03 - 2cm szczęścia
04.04 - 8,2cm i prawdopodobnie będzie Elena
02.05 - wizyta
-
baassiia wrote:Dla mnie chusta to beznadzieja
ale zycie mnie zmusilo :p
Demetria ale nie kupisz chyba wózka 2w1 bez spacerówki. Chyba że czegoś nie wiem... -
KaroLove wrote:Dlaczego? :○
Demetria ale nie kupisz chyba wózka 2w1 bez spacerówki. Chyba że czegoś nie wiem...
Ogolnie jest to dla fascynatow :p
Pozniej kupilam uzywana kolkowa I z ta bylo o tyle latwiej, ze szybko sie to zakladalo I mniej tych warst. No ale tez jakos mialam wrazenie, ze dziecko w tym krzywo I caly czas ja jakby podtrzymywalam.
-
Wozka 3w1 tez bym juz w zyciu nie kupila, ale do tego samemu trzeba dojsc. Mi tez tak mowili i kupilam
Oczywiscie dokupilam jeszcze dwie inne spacerowki
chuste motalam, moze milosci nie bylo, czasem pomagala na kolki. Teraz jak basssiaa zycie mnie pewnie zmusi, bo zaprowadzac Mloda do przedszkla i targac wozek jakos nie widze. Za to milosc wielka czuje do Tuli! To jak dla must have, nie musi byc tula, nosidlo po prostu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 09:41
Piotruś
Helenka
-
KaroLove wrote:Dlaczego? :○
Demetria ale nie kupisz chyba wózka 2w1 bez spacerówki. Chyba że czegoś nie wiem...
Bassia wszystkiego najlepszego dla córki bo widzę, że dzisiaj roczek maciebaassiia lubi tę wiadomość
14.02 - 4mm serduszko
07.03 - 2cm szczęścia
04.04 - 8,2cm i prawdopodobnie będzie Elena
02.05 - wizyta
-
Kurcze dziewczyny, co osoba to opinia na temat wózków
ja to już nie wiem co mam kupić, 3w1 odpada, bo nosidełka mniej stabilne, 2w1 odpada, bo spacerówka beznadziejna...ehh, jak to wygląda jak się kupi samą gondolę? można do niej osobno dokupić podczepiane nosidełko? Ja to potrzebuje wózka wszechstronnego, który pojedzie po krzywym chodniku i błocie, bo na porządnym to pewnie wszystkie pojadą. To z tego co wykminiłam raczej koła na dętkach i 4 a nie 3, no i jeszcze pytanie zostaje czy mogą być mniejsze z przodu czy może lepiej jakby były równe wielkościowo. Jestem w kropce. Trochę patrzyłam na wózki i podobał mi się bebetto holland 2w1, ale teraz to już nie wiem.
A tak poza tym to już wspominałam, ale odzewu nie było, miała któraś poduchę do spania dla ciężarnych? Warto to kupić? Jakieś rady którą wybrać? -
W piątek zaczęłam trochę krwawic. Pojechaliśmy do szpitala, po 2godzinach dopiero ktoś się mną zajął, usg i jedna diagnoza serduszko nie bije. Zarodek musiał zatrzymać się niedawno w rozwoju dlatego, że urósł od ostatniego usg. Powiedzieli mi, że jak już zaczęłam krwawic to najprawdopodobniej akcja sama się zacznie i tak będzie dla mnie lepiej. Niestety nic dalej się nie działo. Wczoraj kolejne usg, potwierdzenie braku akcji serduszka... Jutro dostanę leki i będzie wywoływane poronienie bo nic się nie dzieje oprócz tego, że strasznie boli mnie brzuch i czuję skurcze macicy a krwawienia brak. Lekarz mowi że lepiej samemu się oczyścić i jutro będę miała podane leki. Chciałby uniknąć zabiegu ale prawdopodobnie i tak będzie konieczny, żeby dobrze oczyścić cała macice bo ciąża nie jest już taka "mloda".
Ale wolałabym chyba od razu mieć lyzeczkowanie żeby nie czekać nie wiadomo ile.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 10:48
Antosia 10tc[*] 17.03.2017
Tomuś 39tc [*] 6.03.2016 -
nick nieaktualny