Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
O ja !! ale mnie ominęło dziś hehe... napadlo mnie dziś na lepienie pierogow ruskich 150szt
i sernik przy okazji
śliczne brzuszki
Ja to się już ogromna czuje i ciężka
url=https://naforum.zapodaj.net/72decc390229.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/72decc390229.jpg[/url]patulla, Bella_Bella, Paaat1988, mana lubią tę wiadomość
-
Anuska wcale nie aż taka wielka. Tylko brzusio większy....Ale wiesz jak to jest. Wielorodkom się szybciej brzuch pokazuje. (Choć nie ma reguły bo jest tu sporo dziewczyn z pięknymi już brzuszkami ♡) Ty już kilka dzieciaczkow urodzilas. ....A ja -w pierwszej ciazy mialam około 17 tc brzuch dopiero a teraz 10 i takie rzeczy.
Anuśka19 lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie tesciowej i po wizycie u lekarza
teściowa dosłownie jak nie ona, nawet jednym słowem się nie odezwała że okna nie umyte i jeszcze mi dała 2 stowki żebym jakieś "porządne" spodnie sobie kupiła:) bo chodzę teraz w jednych starych jeansach bo tylko w te się mieszcze:)
A na wizycie w doktorka ok, dzidziuch już ma 3,54 cm serduszko bije bardzo miarowo, szyjka długa i zamknięta czopem.KaroLove, Natikka123, Bella_Bella, Paaat1988, kiti, Kimmy lubią tę wiadomość
-
Anuśka19 wrote:O ja !! ale mnie ominęło dziś hehe... napadlo mnie dziś na lepienie pierogow ruskich 150szt
i sernik przy okazji
A ja dziś kluski śląskie robiłamale nie aż tyle
podziwiam naprawdę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 20:59
Anuśka19 lubi tę wiadomość
-
Ja też zrobiłam ruskie ale 30 xD
U mnie tylko na dole coś się powiększyło a tak to nie widzę, ale ja z tych "wielkich" więc u mnie później będzie widaćAnuśka19, KaroLove, Paaat1988 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
Nie wyrabiam już ze spaniem. Spalabym na okrągło. Też tak macie? U mnie była poprawa i znów spaccc......po południu spalam i teraz już nie mogę. Dobranoc :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2017, 22:06
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny to moze ja jako mama maluszka cos o wozkach napisz moze cos Was nakieruje.
Jesli chodzi o firmy, to wybor jest ogroomny, wiec to w zasadzie kwestia gustu I budzetu.
Przede wszystkim trzeba wozek dobierac pod miejsce w ktorym mieszkamy. Ja na typowym osiedlu blokowym. Wszedzie nowe chodniki. Wiec spokojnie male kolka daja rade. Poza tym blok 2 pietro bez winy, to wiadomo, ze gdzies trzeba ten wozek trzymac I go taszczyc. No ja naleze do drobnych osob wiec waga ma mega duze znaczenie.
W okresie uzytkowania bedzie jesien/zima, takze powinien byc odpowiednio zabezpieczone przed chlodem.
Jesli chodzi o wielkosc gondoli to chlopcy zdecydowanie szybciej rosna na dlugosc od dziewczynek. Wiec jesli czekacie na chlopca to polecam duza gondolke.
Niektorzy wybieraja tzw wozki 3w1. opcja gondolka +nosidlo ok, ale np jeszcze spacerowka to ja delikatnie odradzam bo w trakcie uzytkowania wam sie milion razy odmieni I naprawde wymagania ad wozka przy dziecku lezacym, a siedzacym mozecie miec inne. Inna tez bedzie pora roku (lato).
Aaaa no I ja dostalam gondolke uzywana od siostry taka starego typu, stwierdzilam, ze jak mi nie podpasuje to kupie cos nowego po porodzie. I rzeczywiscie byla totalnie nie skretna, ale... okazalo sie, ze moje dziecko wyje w nieboglosy w wozkuI na spacery albo chusta albo wcale. Wiec no 1-2 tys w kieszeni.
smeg, KaroLove lubią tę wiadomość
-
Dzięki Basia
Ja właśnie mieszkam blisko lasu, więc potrzebuje wózka na wertepy, będziemy też pewnie czasem chodzić nad morze, więc dobrze byłoby, gdyby pojechał po piachu. Tylko co jeśli wydam kupę kasy na czołg, a dziecko nie będzie chciało w nim jeździć?
No i witam się w 13. tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 07:29
KaroLove lubi tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
smeg wrote:Dzięki Basia
Ja właśnie mieszkam blisko lasu, więc potrzebuje wózka na wertepy, będziemy też pewnie czasem chodzić nad morze, więc dobrze byłoby, gdyby pojechał po piachu. Tylko co jeśli wydam kupę kasy na czołg, a dziecko nie będzie chciało w nim jeździć?
No i witam się w 13. tygodniu
Moja corcia miala okropny refluks I jak lezala na pleckach to bardzo ja meczylodlatego plakala
-
A ja się też właśnie nad chustą zastanawiam. Bo to super sprawa. Wózek chce kupić normalny bez udziwnien.....mieszkam też na osiedlu ale nie do końca bo w domku jednorodzinnym ale mamy gdzie chować wózek no i mamy nowe chodniki więc luz. Ale ta chusta mnie wolą......
chciałabym nosić boba ale będzie zima więc nie wiem czy nie będzie za zimno.....może w kwietniu bym zaczęła nosić. Sama już nie wiem.