Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny te tygodnie porodu to teraz tak sie wydaja roznic, ale kolo pazdziernika to zobaczycie jedna urodzi w, 37 a druga w 41 tyg I sie wszystko zamiksuje
Ja to bede pewnie po terminie rodzic, tak jak I pierwsze dziecko I u mnie jest to "rodzinne". Wiec pewnie nie jedna mnie wyprzedziKaroLove lubi tę wiadomość
-
Nie do końca jest wszystko dobrze.
U bliźniaków jest pępowina dwunaczyniowa (powinna być trojnaczyniowa) co jak tłumaczył ginekolog może prowadzić do wad serduszek albo nerek.także czeka mnie przeszukanie wzdłuż i wszerz internetu i wszystkiego na ten temat.
Maleństwa maja
46,5mm
47mm
52mm.
NT i wszystko inne w normie. U jednego serduszko wolniej biło 125 ale może akurat wcześniej spało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 20:47
-
Gin niby uspokajal ale po jego minie widziałam, że też mu się to nie podoba. Mam mieć w II trymestrze echo serduszek i będą to kontrolować ale i tak się strasznie przejmuje
Mówił, że może ale nie musi. Ale jak takie coś się słyszy, że jest coś nie tak to i tak wyszłam z płaczem.
-
aaniluap wrote:Kimmy, kojarzysz ovusiową weteranke Inesse? Ona tez miała ten problem z pepowina, ale oszczedzala się i dbała żeby Gabrys był dotleniony i wszystko skończyło się szczesliwie.
Z tego co juz wyczytałam to w większości u dziewczyn stwierdzono to na polowkowych także może jest jeszcze jakaś szansa, że na kolejnym badaniu jednak się dopatrzy tej prawidłowej pepowiny. A jeszcze drugie prenatalne będzie w szpitalu.
Na dziś mam już dość. Idę spróbować zasnąć ..KaroLove lubi tę wiadomość
-
Kimmy wszystko będzie dobrze. Zobaczysz
w październiku nie będziesz wiedziała w co ręce włożyć.
Dojechałam na delegację. Trzeba się ogarnąć, popracować jeszcze i do spania, bo ciężkie 3 dni przede mną. Trzymajcie kciuki żeby w pracy było OK i żebym nie miała powodów do stresu.
Dobranoc Kochane. -
Bella_Bella wrote:Tak jak pisałam wtedy po wizycie ponoć troszkę starszy Maluszek i dlatego ale mam na to nie patrzeć w ogóle teraz. Twoje Bobo jest w sam raz