Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny z rana, ja dziś mam ciężki dzień, jestem w pracy do wieczora, oby szybko zleciało. Jak Wasze samopoczucie? Ja czuję się całkiem dobrze, wczoraj miałam lekkie kłucia w jajnikach, trochę się zmartwiłam ale po jakimś czasie ból ustał. Miłego dnia!
-
Witam z rana wszystkie w 13tyg ostatnim 3miesiąca.Kimmy co do pepowiny jeszcze sie poprawi czytalam ze w wiekszosci ciaz mnogich pepowina taka jest i ok wszystko.Powodzenia wszystkim na wizytach.Mimo tego ze chwile nie pisalam moj nalog do belly i pazdziernikowych mam nie pozwala mi zasnac bez przeczytania:)zycze milego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 07:06
baassiia, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ja właśnie wyszłam z laboratorium... Zostawiłam mój nieszczęsny mocz na posiew i badam Awitność cytomegalii:( Mega się boje wyników... Naczytałam się jak bardzo może być chory płód jeśli zaraziłam się nią niedawno... No i ten mój mocz, leukocyty i bakterie... Zawsze jest to dla mnie tak mega stresujące ;(
-
nick nieaktualny
-
Agnesqe wrote:Hej ja właśnie wyszłam z laboratorium... Zostawiłam mój nieszczęsny mocz na posiew i badam Awitność cytomegalii:( Mega się boje wyników... Naczytałam się jak bardzo może być chory płód jeśli zaraziłam się nią niedawno... No i ten mój mocz, leukocyty i bakterie... Zawsze jest to dla mnie tak mega stresujące ;(
nie czytaj internetow, bo zwariujesz. Tym bardziej, ze jeszcze nie wiesz przeciez?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 07:42
Piotruś
Helenka
-
Agnesqe wrote:A masz problemy z moczem? Bo ja sie od lat leczę na bakterie w moczu... A teraz w tym stanie to by dobrze było jakby ich nie było:(
na szczęście nigdy nie zmagałam się z żadnymi infekcjami intymnymi, ale w ciąży o to podobno nietrudno. i jeszcze mogą być bezobjawowe... -
Życzę udanych wizyt ♡
Cytomegalia szybko wykryta daje szanse. Nie czytaj internetow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 07:48
Agnesqe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj dziewczyn jesteście najlepsze! Macie racje nie ma die co martwić na zapas... Tak myślimy z moja mamą, że skoro cytomegalii można się zarazić w czasie transfuzji krwi, to może to stara akcja, bo po urodzeniu miałam przetaczaną krew... Wtedy był by spokój... Zobaczymy
-
Ja dzisiaj mam wizytę ale dopiero o 18:20, na razie jestem spokojna - zobaczymy o 18:00
Dziewczyny zadam intymne pytanie - czy Wy na każdą wizytę się golicie tam?Teraz jest w miarę możliwość i nie wyobrażam sobie iść z bobrem, ale jak to będzie jak wielki brzuch zasłoni wszystko? haha
Szczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
E_w_c_i_a wrote:Ja dzisiaj mam wizytę ale dopiero o 18:20, na razie jestem spokojna - zobaczymy o 18:00
Dziewczyny zadam intymne pytanie - czy Wy na każdą wizytę się golicie tam?Teraz jest w miarę możliwość i nie wyobrażam sobie iść z bobrem, ale jak to będzie jak wielki brzuch zasłoni wszystko? haha
niektore dziewczyny pisaly, ze maz im pomagal, ja sobie tego nie wyobrazamjakos zawsze sobie radzilam, nawet w stresie przed porodem
E_w_c_i_a lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Ewcia, ja na chwilę obecną się golĘ za każdym razem. I też się zastanawiałam co będzie później. Tak myślałam żeby mojego D troszkę podszkolić w goleniu, ewentualnie lusterko i heja
A tak serio, to kiedyś gin mi powiedział, że dopóki nie trzeba warkoczy zaplatac to oni nie zwracają na to uwagi. Czyli mysle że tak do 0,5 cm mogą być włoskiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 08:35
E_w_c_i_a lubi tę wiadomość
-
Nieśmiała wrote:A t`k poza tym, to dziś kończę 10 tydxień... od prawie dwóch tygodni nie widziałam maleństwa i nie mam pojęcia.co tam się dzieje... a gdxzie tu do wizyty...
A kiedy prenatalne?Szczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
Ja się golę raz w tygodniu, a że wizyty wypadają mi w różne dni to czasem jestem na świeżo po goleniu, a czasem jest to kilka dni po. I nie przeszkadza to chyba żadnej ze stron. Zamierzam tak robić nawet z wielkim brzucholem
Mężowi dla żartu mówię, że musi się nauczyć, ale pewnie nawet bym mu nie pozwoliła z ostrzem się tam zapuszczać
nadziejastru lubi tę wiadomość