Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie dziś chyba dopadła pierwsza zachcianka:) oglądałam kuchenne rewolucję i gesler jadła flaki. Takiej ochoty mi narobila że pojechaliśmy do sklepu i jak zobaczyłam że wszystkie mają gluten to się poplakalam. Ale pojechaliśmy do innego i znalazłam
-
KaroLove wrote:Ej dziewczyny taka akcja. Odbieram wypis ze szpitala i tam pisze ze mam wg om 9 i 1 dzien a wg usg 8 i1. Gdzie jak mnie badał to mowil ze wychodzi 8 i 6 dni. A na wypicie inaczej napisane. Mysliceze się pomylili? Już się stresuje. Dziecko miało 15 marca 21,6 mm to dobrze???
Moje 13 marca czyli 8tc+6dzień miało 25mm. Nie wiem czy w czymś Ci to pomoże -
Oj spanie odpada przed wizytą.
Ale może waszamanie czekoladki pomoże
Także w ogóle jestem ciekawa czy uda się podgladnac już płeć. Na wrzesniowkach większość dziewczyn poznała już płeć na prenatalnych. Oczywiście tak wstępnie ale nawet tak chciałabym już wiedzieć
-
Ja dziś się czuje bardzo słabo
głowa mi pęka i mi niedobrze, nie mogę patrzeć na jedzenie
Wydaje mi się też, że piersi opadły, a brzuch zmalał i boje się, czy wszystko jest ok
Dziś moja przyjaciółka w nocy urodziła, śliczną, zdrową córeczkę, w końcu udało jej się naturalnie, kiedyś wspominałam, że raczej cesarka bo dzidziuś się nie układał glówką w dół, ale szybko się przekręciła, jeszcze w sobotę byłyśmy u niej na "baby shower" i śmiałyśmy się, że będzie rodzić dopiero w kwietniu,a tu niespodzianka
dżdżownica lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie
widziałam pięknego dzidziusia
53mm szczęścia, które machało do nas rączkami ❤ jestem super szczęśliwa
Teraz czekam na środowe prenatalne, ale stresuje się już duzo mniejWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 17:46
Kimmy, dżdżownica, Lola83, Bella_Bella, E_w_c_i_a, patulla, 0202oliwcia, Paaat1988, Natikka123, BeBeBe, kiti, Demetria lubią tę wiadomość
-
baassiia wrote:Ja tam kupuje od poczatku praiwe, prz pierwszej ciazy sie tak wstrzymywalam, a teraz to szaleje
juz nawet corci kupuje takie unisex co by chlopiec tez potem ubral bo ona ma mase rozowych :p
tez mam w planach kupowanie jak tylko dowiem sie plci. Jak sie cos stanie to trudno. W koncu wiecej dzieci nie planuje, ostatnia okazja.Piotruś
Helenka
-
Lola83 wrote:tez mam w planach kupowanie jak tylko dowiem sie plci. Jak sie cos stanie to trudno. W koncu wiecej dzieci nie planuje, ostatnia okazja.
Lola83 lubi tę wiadomość
-
Oj my już więcej dzieci też nie planujemy
Dobra zbieram się.
W końcu po prenatalnych chcemy powiedzieć rodzinie, że będą trojaczki. Bo na razie tylko babcia wiesuri2016, Asiaa91, dżdżownica, mana, KaroLove, KasiaHaBe, aaniluap, Treselle, Bella_Bella, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mana wrote:Moje malenstwo dzis ma dokladnie 18,8mm i wpisal 8t3d i mowil ze bedzie wysokie po rodzicach wiec u Ciebie wszystko ok!
mana lubi tę wiadomość