Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam jeszcze opis usg. Ja się kompletnie na tym nie znam. Widziałam tylko ze inne dziewczyny miały 1:8000 itp. Więc się trochę wystraszylam a wizyta dopiero za tydzień. Ja jestem po ivf i już mam 32 lataStarania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
natty85 wrote:Mam jeszcze opis usg. Ja się kompletnie na tym nie znam. Widziałam tylko ze inne dziewczyny miały 1:8000 itp. Więc się trochę wystraszylam a wizyta dopiero za tydzień. Ja jestem po ivf i już mam 32 lata
no wlasnie o tym pisalysmy mowiac o tym, ze pappa jest taki zwodniczy. Za chwile dziewczyny beda tu wklejac wyniki 1:12000, szczegolnie mlodsze, a Ty sie bedziesz denerwowac. Twoj wynik mowo, ze 1 kobieta na 1066 z takimi wynikami urodzila dziecko z ZD. jak podzielisz 1/1000 to jaki procent Ci wyjdzie, promil. Jest ok.Piotruś
Helenka
-
nick nieaktualny
-
Ja też już po prenatalnych, wszystko jest ok, NT 2. Oddałam krew na PAPPA i czekam na wyniki
Termin porodu z usg wyszedł mi na 30.09
Kimmy, A może by..., Natikka123, natty85, dżdżownica, mana, nadziejastru, patulla, KaroLove, E_w_c_i_a, baassiia lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
Cześć. Ostatnio odpuściłam forum z kilku powodów.
Jutro zaczynamy II trymestr. Dzień na który tak bardzo czekam.
Jutro informujemy cała nasza rodzinkę o potrójnym szczęściu w brzuszku (na razie wiedzą tylko o ciąży), także trzymajcie kciuki żeby nie było żadnego zawału w rodzinie
Cieszę się, że u Was wszystko dobrze i mam nadzieję, że czas złych wiadomości już bezpowrotnie minąłmana, dżdżownica, natty85, A może by..., nadziejastru, patulla, smeg, KaroLove, Natikka123, E_w_c_i_a, baassiia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
dopiero dziś odkryłam ten wątek
przyjmiecie mnie? według OM mój termin porodu to 23 październik
Kimmy, Pampcia, patulla, Bella_Bella, smeg, KaroLove, Natikka123, KasiaHaBe, dżdżownica, E_w_c_i_a, Treselle, baassiia lubią tę wiadomość
-
Chciałam zaczekać z tym do prima aprilis. Wtedy by nam nikt nie uwierzył na słowo. Dopiero gdyby zobaczyli na zdjeciu usg to by chyba dotarło. Ale mąż już nie wytrzymam tak długo z tą wiadomością o trojaczkach
A jeszcze pytanie do dziewczyn które miały robić dodatkowe testy prenatalne? Oddalyscie już krew? Ja oddałam w czwartek i czekam teraz z ogromną niecierpliwością na wynik.
Wiem że lola miałas robić i jeszcze ktoś, Suri?
-
Kimmy wrote:Chciałam zaczekać z tym do prima aprilis. Wtedy by nam nikt nie uwierzył na słowo. Dopiero gdyby zobaczyli na zdjeciu usg to by chyba dotarło. Ale mąż już nie wytrzymam tak długo z tą wiadomością o trojaczkach
A jeszcze pytanie do dziewczyn które miały robić dodatkowe testy prenatalne? Oddalyscie już krew? Ja oddałam w czwartek i czekam teraz z ogromną niecierpliwością na wynik.
Wiem że lola miałas robić i jeszcze ktoś, Suri?
a na jaki test oddalas?
Ja w poniedzialek oddalam krew na maternit21. Wyniki maja byc w ten poniedzialek.Piotruś
Helenka
-
O dzidziusia staraliśmy się 5 miesięcy. Aktualnie mamy 9t5d. Pierwsze usg w 6 tygodniu
teraz czekamy na drugie, które jest w czwartek
trochę się nim stresuje...
ogólnie na samopoczucie nie mogę narzekać. czytając tu posty dziewczyn - ciąża mnie póki co chyba oszczędzamam nudności, ale są znośne
od początku ciąży boli mnie brzuch tak "okresowo" - ale da się wytrzymać bez nospy
ogólnie chyba dobrze
Kimmy lubi tę wiadomość
-
Kimmy wrote:Chciałam zaczekać z tym do prima aprilis. Wtedy by nam nikt nie uwierzył na słowo. Dopiero gdyby zobaczyli na zdjeciu usg to by chyba dotarło. Ale mąż już nie wytrzymam tak długo z tą wiadomością o trojaczkach
Wiem że lola miałas robić i jeszcze ktoś, Suri?.
A ty który z testów robiłaś?Kimmy, nadziejastru, Lola83, dżdżownica, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
KaroLove wrote:W którym tyg się zaczyna? Jak za 3 dni zaczynamy 12 tydzień a 2 trymestr sie zaczyna na początku 14 tc. Więc dodaj tydzień z 13 tc i 3 pozostałe dni....masz 10 dni.
Wiesz co, spojrzałam w kalendarz belly i tym się kierowałam, nie liczyłam13 tc kończymy 11.04 wg niego. A za 10 dni kończymy 12tc
plus jeszcze 7 dni z 13 tygodnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 18:07
KaroLove lubi tę wiadomość
-
Agnesqe wrote:A widzicie a ja liczę inaczej... Np. teraz uważam, że jestem w 9 tygodniu. Tak moja gin zawsze liczy i tak podaje przy usg czy innych badaniach;) Jakoś tak sobie wbiłam do głowy i tak liczę
Wydaje mi się ze ona nie liczy ze teraz jesteś w 9tc tylko ze teraz skonczylaś 9 tydzień ciąży i dlatego tak podaje -
cześć dziewczyny
Ostatnio się nie udzielam, bo jak poczytam niektóre straszne rzeczy na forum to potem się przejmuję i wkrecam sobie różne rzeczy.
u mnie wszystko ok, dzidzia rośnie jak na drożdżach. usg genetyczne mam 4 kwietnia, krew do NIFTY oddałam już w ostatni wtorek, a w poniedziałek jadę oddać na PAPPA. chcemy z moją gin żeby na wizytę były już wszystkie wyniki z krwi.
cieszę się, że u Was wszystko dobrze i codziennie jakieś dobre wieści. trzymam za Was kciukiE_w_c_i_a, Kimmy lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę