Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nieśmiała wrote:Czyli wychodzi na to, ze zostałam jako jedyna ze strachem, że na wizycie usłyszę, że serduszko nie bije
Staram się odganiać te kretyńskie myśli, ale one gdzieś tam są z tyłu głowy.. a z drugiej strony wiem, że teraz będzie wsztstko ok i ciąża zakończy się zdrowym bobaskiem i wspólnym życiem
Nie zostałas jedyna ze strachem... ja miałam wizytę 01.03 i teraz czekam jak na szpilkach na kolejna, ktora mam 03.04...
-
Lola83 wrote:kiedy maja byc wyniki? Ustala plec?
Jeśli chodzi o plec to można ustalić czy jest chromosom Y czyli czy jest wśród plodow jakiś chlopiec. Ale nie będzie wiadomo który bo wiadomo wynik jest ogólny a nie dla poszczególnych płodnych
-
Treselle wrote:Nie zostałas jedyna ze strachem... ja miałam wizytę 01.03 i teraz czekam jak na szpilkach na kolejna, ktora mam 03.04...
-
nick nieaktualnyMy mieliśmy wizytę 1 marca, teraz mamy w środę (29.03) kolejną. Ja w przeciwieństwie do was wszystkich nie martwię sie. Tzn. może nie, że sie nie martwię tylko nie panikuje, jak coś boli, nie boli, jak są obiawy czy jak są dni w których w ogóle ich nie ma... Poprostu zamartwianie nic nie da. Nie pomoże ani mi ani dzidziutkowi
Grzecznie czekam na wizytę, biorę przepisane leki i robię wszystkie badania z krwi, które zaleciła moja gin. Nie robię nic ponad to co każe mi ginekolog, no i dodam, że cały czas pracuje;)
Mandalena, smeg lubią tę wiadomość
-
mana wrote:Kurcze wszystkie chcecie dziewczynki? Tylko ja sie wylamuje i chce chlopaka!?
Ja też chcę dziewczynkę bo chłopaka już mam
Nie miałam starszego brata w dzieciństwie (teraz już mam haha) i marzyło mi się że będę miała parke i żeby córeczka była sporo młodsza żeby miała starszego brata
-
mana wrote:Kurcze wszystkie chcecie dziewczynki? Tylko ja sie wylamuje i chce chlopaka!?
taka rodzinka pl. żart
mi i tak wszyscy mówią ze będzie drugi chłopak ale pofantazjować zawsze moge.
i z ciekawostek. o ile dla chłopca na milion procent mamy już imię i nie ulega ono dyskusji to dla dziewuszki.........dalej nie wiemy hehe.
najważniejsze żeby było zdrowe
co do samopoczucia Almaanies, wyjątkowo dobrze. wyspałam się dzisiaj nawet. mdłości mnie nie łapią mimo, iż jeszcze nic nie zjadłam (nie wiem czy to dobry znak, martwic się zaczynam) ale ogólnie jest ok, piękna pogoda za oknem. Rodzinka w komplecie. żyć nie umierać....aa no i z rana mam cisze i spokój. maż z synem śpią xD juhuuuu mogę jeszcze chwile poleniuchować
Ink@ super ze do nas dołączyłaśw kupie raźniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 08:29
Ink@ lubi tę wiadomość
-
ps. planujecie jeszcze dzieci? jak już urodzicie te?
ja do 35 roku życia chce 3 dziecko urodzić i zamykam fabrykę/po porodzie drugiego będę miała jeszcze 6 lat na zrealizowanie planów. marzy mi się troszkę większa rodzinka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 08:33
-
Pamiętajcie o zmianie czasu!
Dzień dobry
Przy małej różnicy wieku fajnie dla dzieci jak jest to samo (w sensie ta sama płeć). Patrząc na moich chłopaków - super
A teraz to mi się marzy córunia i sukienki, warkoczyki, a jeżeli nie to spróbujemy jeszcze raz
-
Agnesqe wrote:My mieliśmy wizytę 1 marca, teraz mamy w środę (29.03) kolejną. Ja w przeciwieństwie do was wszystkich nie martwię sie. Tzn. może nie, że sie nie martwię tylko nie panikuje, jak coś boli, nie boli, jak są obiawy czy jak są dni w których w ogóle ich nie ma... Poprostu zamartwianie nic nie da. Nie pomoże ani mi ani dzidziutkowi
Grzecznie czekam na wizytę, biorę przepisane leki i robię wszystkie badania z krwi, które zaleciła moja gin. Nie robię nic ponad to co każe mi ginekolog, no i dodam, że cały czas pracuje;)
jeśli tylko będzie wszystko dobrze to mam zamiar pracować do końca czerwca
Agnesqe lubi tę wiadomość
-
Co do rodzeństwa...zawsze chciałam mieć dwójkę i najlepiej parke, oczywiście w niewielkim odstępie czasu
W grudniu będę kończyć 30 lat, więc myślę że nie będzie za późnoa patrząc na to, że udało nam się w pierwszym cyklu starań to i z drugim dzidziusiem mam nadzieje pójdzie również gładko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 08:51
-
Ja między dwójka chce mieć różnice 1-2 lata i trzecie za jakieś 3 lata, ale na 3 będę musiała pewnie namawiać męża, albo może adoptujemy
no i mąż ode mnie jest starszy więc chciałabym się wyrobić tak do mojej 30-31 lat najlepiej
co z tego wyjdzie, zobaczymy, najpierw niech się urodzi moje pierwsze maleństwo
-
KaroLove wrote:ps. planujecie jeszcze dzieci? jak już urodzicie te?
ja do 35 roku życia chce 3 dziecko urodzić i zamykam fabrykę/po porodzie drugiego będę miała jeszcze 6 lat na zrealizowanie planów. marzy mi się troszkę większa rodzinka