Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dawno mnie tu nie było ale wolałam przeczekać ten najcięższy okres.
Na ostatnim USG w 10 tyg wyszło że moje dziecko jest 4dni starsze. Co w sumie świadczyło by o niepokalanym poczęciu
Ostatnio niestety złapałam jelitowka przez co schudłam 2 kg i ważę tyle ile przed ciążą. Ot taki bonus.
Co do płci to wam zazdroszczę że już wiecie. Mi się marzy córeczka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas to pierwsza dzidzia, około 30 chce urodzić drugie czyli pewnie za 2-3 lata będziemy się starać. W ogóle chciałabym mieć parkę, więc teraz nie zależy mi tak bardzo na płci, ale bardziej chciałabym mieć córeczkę niż synka. Z drugiej strony może lepiej jakby chłopak był starszy, fajnie mieć starszego brata, wiem coś na ten temat
KaroLove lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KaroLove wrote:ps. planujecie jeszcze dzieci? jak już urodzicie te?
ja do 35 roku życia chce 3 dziecko urodzić i zamykam fabrykę/po porodzie drugiego będę miała jeszcze 6 lat na zrealizowanie planów. marzy mi się troszkę większa rodzinka
Ja planuję jeszcze jedno dzieckoMoże za 2 lata
-
Treselle wrote:Co do rodzeństwa...zawsze chciałam mieć dwójkę i najlepiej parke, oczywiście w niewielkim odstępie czasu
W grudniu będę kończyć 30 lat, więc myślę że nie będzie za późnoa patrząc na to, że udało nam się w pierwszym cyklu starań to i z drugim dzidziusiem mam nadzieje pójdzie również gładko
-
U nas mąż nie byl za 3 na poczatku ale go przekonalam. tzn to pewnie będzie zależało od pieniedzy w późniejszym czasie....chcemy działkę tez kupić także zobaczymy. Marzenia jakieś tam sa i jeśli tylko wystarczy zdrowia i funduszy będzie 3. Jak nie, to zostaniemy przy 2. Też nieźle.....Ale to 3 to takie moje marzenie ♡ do którego z reszta będę dążyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 10:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny