Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KaroLove wrote:Oliwcia super brzuszek
Madlene będę trzymała kciuki
Dzdzownica i Lola czuję i co Wy....ja 30 mam 0renatalne i stress. ....
Trzymajcie kciuki za mnie 29 marca. Dowiem się co z moją Toxo......miałam badanie na awidnosci w środę wyniki.
Trzymamy -
A u mnie dzisiejszy dzień zaczął się średnio... poszłam oddać krew na tsh, stoję tam, nagle słabo mi się zrobiło, ciemno przed oczami, w głowie wiruje, nogi się uginają, w ustach i gardle sucho, aż musiałam kucnąć (przed labo nie ma ławek)... masakra... łzy mi zaczeły do oczu napływać nie wiem czemu.. masakra jakaś, tak nagle słabo się jeszczenie poczułam chyba nigdy... dosłownie sekunda i zimne poty mnie oblały... ludzie..... a w piatek mnie czekają kolejne badania jeszxze.. chyba chłop będzie musiał ze mną iść żebym nie fiknęła po drodze,,,.
-
Dla kobiet w ciazy sa inne normy niz dla osob -nie ciezarnych. Hehe
Też myślałam ze coś nie teges A wychodzi ze mam książkowe! Nawet lekarz w szoku....płytek 139. ... :o kiedyś Wam pisałam że w pierwszej ciazy od razu mialam fatalna krew nawet jesli patrząc na widelki ciężarnych. Koszmarna anemie mialam, płytek krwii 96....aż do hematologa musiałam jeździć. Tu się okazuje ze przynajmniej narazie -idealnie. Sama w szoku jestem....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2017, 09:33
-
A słyszeliście ze chłopcy w brzuszku są porownywani do "pasożytów" strasznie krew sie psuje, chłopcy wszystko co najlepsze matki zabierają tak ze nie wystarczą dla 2 osób. Tak mi lekarz mówił kiedyś.....I u mnie się sprawdziło. Hehe
-
Trzymam za wszystkie kciuki!
My wlasnie dostalismy wczoraj zaproszenie na wesele,17czerwca to bedzie 6miesiac wesele 2dniowe i zastanawiam sie.Odp trzeba dac do 30 kwietnia troche wczesnie...Niewiem jak sie bede czula itd i...jak bede wygladac czy nie jak maly slonik hahaha -
Ale historia hahaha nie wierze!! Kiedyś jak bylam w ciazy się okazało ze moją znajoma bliska również jest i mam tydzień po niej termin.... (później się okazało ze jednak mam źle policzone i ze o tydzień szybciej niż ona ma) dziś się okazało jak z nią rozmawiałam ze ona znów jest w ciąży! I znów ma o tydzień termin szybciej niż ja hahaha Jezu...nie wierzę hahahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2017, 10:08
dżdżownica, mana, 0202oliwcia, baassiia lubią tę wiadomość
-
KaroLove wrote:A słyszeliście ze chłopcy w brzuszku są porownywani do "pasożytów" strasznie krew sie psuje, chłopcy wszystko co najlepsze matki zabierają tak ze nie wystarczą dla 2 osób. Tak mi lekarz mówił kiedyś.....I u mnie się sprawdziło. Hehe
To u mnie będzie dziewczynka bo wyniki idealne -
madlene88 wrote:Trzymam za wszystkie kciuki!
My wlasnie dostalismy wczoraj zaproszenie na wesele,17czerwca to bedzie 6miesiac wesele 2dniowe i zastanawiam sie.Odp trzeba dac do 30 kwietnia troche wczesnie...Niewiem jak sie bede czula itd i...jak bede wygladac czy nie jak maly slonik hahahaa czulam sie bardzo dobrze, z tym, ze wiadomo czlowiek juz nie wysiedzi tyle godzin
madlene88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaniluap wrote:Agnesqe, masz wyniki posiewu?
Tak mam niestety fatalne mam E-coliPewnie rypnie mi jakiś antybiotyk bo bakteria na wiele leków wrażliwa. Zobaczymy co zdecyduje... W środę wizyta. Mówię sobie, że jak będzie trzeba to mogę najbliższe 6 miesięcy pod cewnikiem siedzieć... Narazie sie nie martwię bo nic mi to nie da...