Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA może by... wrote:To tylko ja ten szczęśliwiec że objawy miałam już w terminie @ ;>? Bo nic dobrze ze później był przynajmniej tydzień przerwy. Jeżdżę te mdłości to zniose. Nie da bardzo dokuczliwe ale to chroniczne zmęczenie mnie wykańcza. Śpię po 10 godzin a i tak budzę się jak z krzyża zdjęta. Później w pracy problem z koncentracją.
No i dzięki za info o coli. Będę miała mniejsze wyrzuty sumienia
Ja test zrobilam dzien po terminie miesiaczki a objawy zaczynaly sie powoli w spodziewanym dniu @. Wlasnie to mega zmeczenie i spanie- w 100% Cie rozumiem... -
Cześć dziewcZyny. jestem tu nowa ! Termin z.miesiączki i USG 4.10!
W poniedziałek byłam u lekarZa..
Dzisiaj się tylko trochę stresujące bo kluje mnie co jakiś czas w.lewym boku... Nie wiem czy się niepokoic... dodam, że 1,5 roku sie staraliśmy. 6 msc z CLO. Po tym czasie odpuscialam leczenie i w drugim cyklu udało się !A może by..., smeg, patulla, Alfa_Centauri, Pierwsze maleństwo, Kimmy, Demetria lubią tę wiadomość
-
kasia2903 wrote:Cześć dziewcZyny. jestem tu nowa ! Termin z.miesiączki i USG 4.10!
W poniedziałek byłam u lekarZa..
Dzisiaj się tylko trochę stresujące bo kluje mnie co jakiś czas w.lewym boku... Nie wiem czy się niepokoic... dodam, że 1,5 roku sie staraliśmy. 6 msc z CLO. Po tym czasie odpuscialam leczenie i w drugim cyklu udało się !
Kasiu, gratuluję i podziel się z nami swoimi wrażeniami po pierwszej wizycie u lekarza. My w znakomitej większości jesteśmy jeszcze przed więc ja z pewnością chlone każdą informacje -
Igaa wrote:Smeg, a o co chodzi z tym Clexane? Sorry za moze glupie pytanie, ale zaczynam sie interesowac powoli tematem latania bo mnie czeka kilka podrozy samolotem i to jedna bardzo dluga w polowie marca.
Gdańsk, 31 l., kp -
A może by... wrote:Kasiu, gratuluję i podziel się z nami swoimi wrażeniami po pierwszej wizycie u lekarza. My w znakomitej większości jesteśmy jeszcze przed więc ja z pewnością chlone każdą informacje
Alfa_Centauri, A może by..., melonek, Kimmy, smeg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysmeg wrote:To jest lek przeciwzakrzepowy, taki jak bierze się po operacjach. W ciąży zwiększa się krzepliwość krwi, a długie siedzenie w samolocie może chyba powodować jakieś zakrzepy. Ja mam lot 13- godzinny, więc zamierzam wziąć Przy takich europejskich to raczej nie będzie konieczne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 14:01
-
Siiiiii siii;) na nie też liczę! Nie mogę się doczekać swojego. Chciałabym już piątek 18. Jakby ktoś mi powiedział jeszcze rok temu że za rok będę tupać nóżka z niecierpliwością na wizytę u ginekologa to bym powiedziała że upadl na głowę i powinien rozpocząć leczenie! A teraz co.. fasolka jest ważniejsza niż dyskomfort przy badaniu.
-
patulla, w 10dpo wyszła mi całkiem wyraźna kreska. Aż sama byłam zdziwiona.
A dzisiaj to jest tak samo wyraźna jak kontrolna.
W sobotę powinnam dostać @ i mimo wszystko trochę się dygam...
kasia 2903 mnie kłuje i teraz i w poprzedniej ciąży też mnie kłuło, ciągnęło, bolało także chyba wszystko ok
patulla lubi tę wiadomość
-
candela wrote:patulla, w 10dpo wyszła mi całkiem wyraźna kreska. Aż sama byłam zdziwiona.
kasia 2903 mnie kłuje i teraz i w poprzedniej ciąży też mnie kłuło, ciągnęło, bolało także chyba wszystko ok
Candela upraszam również ciebie o suwaczek tak trudno się połapać kto co i kiedy. Przynajmniej mnie ! -
candela wrote:patulla, w 10dpo wyszła mi całkiem wyraźna kreska. Aż sama byłam zdziwiona.
kasia 2903 mnie kłuje i teraz i w poprzedniej ciąży też mnie kłuło, ciągnęło, bolało także chyba wszystko ok -
U mnie dzisiaj 10 dpo i na razie negatywny, ale za dwa dni zrobię jeszcze raz i mam nadzieję, że wyjdą już ||Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 15:16