Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka19 wrote:Cały czas pisze o teściach. Nie mam rodziców
Cytuje " ale to sa moi rodzice" to jest odpowiedz mojego męża na prośby by jakoś zareagował i dał im do zrozumienia ze mimo braku tolerancji należy mi się szacunek...i jestem mega dumna z takiej mojej postawy
mozr komus sie nie spodoba ale za wiele lat srały mi na glowe
dżdżownica lubi tę wiadomość
-
Aaa to teraz rozumiem
W takim razie wspolczuje postepowania tesciow ;/ czekajacanacud ma racje trzeba utemperowac zachowanie tesciow. Ja mam na szczescie spokoj ale mieszkam 1200km od nich -
kiti wrote:Aaa to teraz rozumiem
W takim razie wspolczuje postepowania tesciow ;/ czekajacanacud ma racje trzeba utemperowac zachowanie tesciow. Ja mam na szczescie spokoj ale mieszkam 1200km od nich
Szczęściaraja 100 metrów haha...
Teścia słowa tydzień przed ślubem w Wigile Bożego Narodzenia cytuje
"Nienawidze Cie i Cie nie zaakceptuje! Znalazłaś sobie sponsora!"
Dwa miesiące później małż zjechała na stałe z Holandii -
Anuśka19 wrote:Dokładnie
broń bosze wyśmiewać... Wiecie ludzie gadali i lubią kolorować myślałam że są tam jakieś sprawdzone informacje już
Kurcze nie wiem jak mam wybrnąć z wizyty u teściów.. Złe samopoczucie w gre nie wchodzia małż beze mnie nie chce iść ??
-
I nie pisze ze Anuska wysmiewa, tylko ze Ci ludzie udostępniają ale sie absolutnie nie wysmiewaja a wspolczuja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2017, 19:17
-
KaroLove wrote:Ale to nie bylo w zadnym artykule. Poprostu znajoma tej kobiety napisala kondolencje dla niej ja oznaczajac w poscie. I tak sie rozeszlo po internecie.
Już wiem więceji to nie do końca jest tak jak to opisują
Myśle że nazwisko mamy nie jest tu nawet tajemnica
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/92be6b991f3a.png -
baassiia wrote:Dziewczyny ja szczepie bo moja do tej pory raz moze miala 37, ale... nopy to nie jest jakies 1 dziecko na milion... wsrod znajomych mam mamy z dziecmi z atakami drgawek z mega wysoka goraczka na szczescie bez trwalych konsekwencji... to naprawde moze sie I zdarzyc maszemu dziecku
Moja teraz ma miec swinka/odra/rozyczka - najbardziej NOPogenne szczepienie, bardzo sie boje... chyba przeciagne jak bedzie starsza, a zaszczepie cos tam innego z kalendarza.
Jeszcze jedna kwestia. Szczepienie na wzw w 1 dobie. Tak naprawde nie mamy pojecia czy masze dzieciatko nie podlapalo czegosc podczas porodu lub ogolnie z otoczebia I takie wymeczony porodem maluszek jest narazony na obciazajace dzialanie szczepionki. Jest to tez ryzykowne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2017, 19:20
-
patulla wrote:Najbliższe wizyty:
17.04 Kimmy
18.04 Agnesqe (prenatalne)
19.04 Agnesqe, BeBeBe (prenatalne)
20.04 candela
21.04 KaroLove, nadziejastru, Lola83
25.04 BurzaHormonów, Karola - mama Julci i ... ?, czekajacanacud1
26.04 Kimmy, Natikka123, kiti
27.04 Anuśka19
28.04 Gabisonka
04.05 Bella_Bella
05.05 Nieśmiała, Patulla, dżdżownica
08.05 Treselle
09.05 zuzanna
10.05 E_w_c_i_a
11.05 Veira
28.05 kiti (połówkowe)
Kimmy, jak po wizycie? Jak dzidziusie?
-
Anuśka19 wrote:Już wiem więcej
i to nie do końca jest tak jak to opisują
Myśle że nazwisko mamy nie jest tu nawet tajemnica
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/92be6b991f3a.png
Co do ruchów to ja nie czuję ale też nie mam czasu się wsluchiwac w ruchy. Dziś spróbuję -
Anuśka19 wrote:Szczęściara
ja 100 metrów haha...
Teścia słowa tydzień przed ślubem w Wigile Bożego Narodzenia cytuje
"Nienawidze Cie i Cie nie zaakceptuje! Znalazłaś sobie sponsora!"
Dwa miesiące później małż zjechała na stałe z Holandiibedzie jeszcze plakac zeby przyjechac jej pomoc albo jak burza bedzie i ona sir boi hahha. ale serio mowie wam psycholek bo potrafila kilka raxy dziennie dzwonic jak bylismy na urlopie
jeju mkze kedys jak beda wycieczki w kosmos to ja wystrzele tam z biletem w jedna strone
a co se bede szarpne sie hahah
Anuśka19 lubi tę wiadomość
-
KaroLove wrote:A jak tam po świętach? My dzis byliśmy u teściów.....mąż i syn po obiedzie pojechali lać (nie było ich prawie 2h) A ja.....spałam haha u teściowej xD
Moje marne wczoraj przytulanko z porcelana i dziś też ... no niestety świąteczne potrawy nie dla mnie :-p nawet w Wielkanoc płatki z mlekiem mi przypadły :-p -
KaroLove wrote:Ale to nie bylo w zadnym artykule. Poprostu znajoma tej kobiety napisala kondolencje dla niej ja oznaczajac w poscie. I tak sie rozeszlo po internecie.
Niepoważna, że takie rzeczy pisze w mediach publicznych... Nigdy tego nie zrozumiem... Taka strata to jest coś strasznego, nie powinno się poruszać tematów prywatnych w mediach publicznych...Anuśka19 lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Niepoważna, że takie rzeczy pisze w mediach publicznych... Nigdy tego nie zrozumiem... Taka strata to jest coś strasznego, nie powinno się poruszać tematów prywatnych w mediach publicznych...
Może i dostane fale zaraz... Dla mnie ta mama też nie do końca jest poważna..
Ja nie byłabym w stanie pomyśleć żeby wejść na Fb zmienić zdjecie w tle i żucać wyzwiskami... Rozumiem tragedie ale w pare godzin po śmierci swojego malestwa... Nie mieści mi się to w głowie -
Agnesqe wrote:Dziewczyny, które już coś czują pierwsza ciąża czy kolejna?
-
Anuśka19 wrote:Moje marne wczoraj przytulanko z porcelana i dziś też ... no niestety świąteczne potrawy nie dla mnie :-p nawet w Wielkanoc płatki z mlekiem mi przypadły :-p
Ej kurde A ja nie czuję ruchów. Zaraz się zaczne martwic