Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bella_Bella wrote:A robiłaś posiew z pochwy? I zwykłą cytologie?
Jeszcze nie, cytologie zrobię we wtorek na wizycie, a co do posiewu to nie wiem czy moja gina się tym zajmuje, ale może skieruje. Choc coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu ze to przez luteinę
-
patulla wrote:Najbliższe wizyty:
19.04 Agnesqe, BeBeBe (prenatalne)
20.04 candela
21.04 KaroLove, nadziejastru, Lola83
25.04 BurzaHormonów, Karola - mama Julci i ... ?, czekajacanacud1
26.04 Kimmy, Natikka123, kiti
27.04 Anuśka19
28.04 Gabisonka
04.05 Bella_Bella
05.05 Nieśmiała, Patulla, dżdżownica, Karolina1309, Kimmy
08.05 Treselle
09.05 zuzanna
10.05 E_w_c_i_a
11.05 Veira
15.05 Kimmy (połówkowe)
28.05 kiti (połówkowe)
-
dziewczyny mam pytanie bo troche sie martwie od okolo tygodnia moj brzuch po nocy jak wstaje rano jest napieny i twardy i to nie sa raczej jelita bo to jest na wysokosci jak jest macica centralnie wzdety jak pilke bym polknela... pozniej w trakcie dnia juz taki nie jest. ktos ma pomysl co to jest? wizyta dopiero we wtorek
-
Anuśka19 wrote:O mamo ratuj... jak mi się uda chyba przyspiesze wizyte
te wymioty w nocy sa meczoce
do tego fontanna jak nie wiem... nie mogę za bardzo pic,myc zebow od reki przytulanko z porcelana
(
-
Widzieliście wiadomości?
u mnie w miescie na jednej z posesji znaleziono 2 krokodyle i lwiczke masakra. 4 miesięcznego lygrysa (lwica + tygrys -taka mieszanka) M A S A k r A ......
-
No wczoraj w każdych wiadomościach o tym było, nieźle Karolove, jak blisko do ZOO miałaś
Ja dziś zatkany nos i ból gardła, czosnkiem się chyba poratuję, ale najpierw do sklepu się muszę wybrać po pieczywo, nie chce mi się strasznie wychodzić w takie zimno
Ja się też martwię, bo te jajniki kują co jakiś czas i brzuch pobolewa czasem tak dziwnie, no ale może już przesadzam... i liczę, że to normalne
Jeszcze 2 dni do wizyty... kurczę chyba bardziej się martwię niż cieszę, takie dziwne mam myśli od wczoraj, czy wszystko jest ok, myślałam, że już w 2 trymestrze nie będzie chwil na zmartwienia, a jednak...
-
Nadzieja ale te bóle jajników są normalne A może to nawet nie jajniki A więzadła macicy? Spokojnie. Weź magnez i się połóż ...
Co do zoo no hehe tylko nie wiedziałam nic o tym haha no ale cóż blisko byłoa my głupi jeździmy do ogrodów zoologicznych tak daleko
Co do śniegu ......zaraz idę bałwana lepić. Syn mi nie da żyć haha .......od kilku dni nie chodzi do pkola siedzimy sobie razem....dziś na urodziny SAM!!! jedzie kurna do figloraju bo sąsiedzi go biorą oni robią ur swojej córki A mój K sie z ich dziećmi przyjaźni i to też zaprosili jak kilka inych dzieciaczkowbędę miała dziś wolne od 15 do 19 xD A jutro do pkola już idzie
hihi a w piątek też mam wizytę u lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 08:57
-
nadziejastru wrote:No wczoraj w każdych wiadomościach o tym było, nieźle Karolove, jak blisko do ZOO miałaś
Ja dziś zatkany nos i ból gardła, czosnkiem się chyba poratuję, ale najpierw do sklepu się muszę wybrać po pieczywo, nie chce mi się strasznie wychodzić w takie zimno
Ja się też martwię, bo te jajniki kują co jakiś czas i brzuch pobolewa czasem tak dziwnie, no ale może już przesadzam... i liczę, że to normalne
Jeszcze 2 dni do wizyty... kurczę chyba bardziej się martwię niż cieszę, takie dziwne mam myśli od wczoraj, czy wszystko jest ok, myślałam, że już w 2 trymestrze nie będzie chwil na zmartwienia, a jednak...
Mnie tez co jakiś czas kłuje i pobolewa w okolicach jajników, ale tak mam już od kilku tygodni, na wizytach wszystko było ok. Myślę,ze to małe rośnie razem ze swoim domkiemczasem jak się za szybko podniosę lub źle usiądę to czuję takie ciągnięcie jakby cos tam było za krótkie.
-
nick nieaktualnyZielona_konczynka wrote:Hejka
Co sądzicie o kocykach minky?
Uwielbiam je! Na pewno się zdecyduje, myśle o dwóch jeden do wózka drugi do użytku w domu! Mają piękne wzory, kolory i są tak mięciutkie i przyjemne! Poza tym można je bez problemu prać
-
Agnesqe wrote:Uwielbiam je! Na pewno się zdecyduje, myśle o dwóch jeden do wózka drugi do użytku w domu! Mają piękne wzory, kolory i są tak mięciutkie i przyjemne! Poza tym można je bez problemu prać
Ja też chciałam kupić dwa kompletyjeden do wózka drugi do kołyski. Na internecie są kocyki i poduszeczki , wzorki przepiękne