Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
czekajacanacud1 wrote:witam was dziewczyny w niedziele
mam prosbe pochwalicie sie swoimi brzusiami? moj wydaje mi sie taki wielki. tzn tragedi nie ma ale jest bardziej sadełkowy niz piłkowy
tak tak szukam pocieszenia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f970f710f67.jpg
Ja mam dużo większy! Teraz mi tak wypchało, ale jakoś nie chciałabym wrzucać na forumNie zmienia to faktu, że przez miesiąc mam 6 cm więcej w obwodzie a generalnie to przy ostatnim pomiarze u ginekologa wagi ciała wyszło, że schudłam o kilogram względem np. 12 t. ciąży.
Pochwalę się, że ruchy zaczynam już czuć co raz częściej, a wczoraj o 23 jak położyłam się z mężem po dosyć cieżkim dniu do łóżka to mały tak szalał, że naprawdę raz po razie było czuć i mój mąż jak położył rękę na brzuchu też poczułSzczęśliwy bardzo i dziś obudził się ze stwierdzeniem, że czuł naszego Krzysia
BurzaHormonów, KaroLove, kiti, mana, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czekajacanacud1 wrote:ja juz i tak rano w obwodzie mam 88 wiec z 5-6cm mi przybylo hehe
pozatym wy macie brzusie wieksze bo albo jestescie dalej w ciazy albo/i nie jest to wasza pierwsza ciaza
No Ja miesiąc temu miałam 91 cm teraz zbliżam się do 100Już zwykłe spodnie na mnie za małe. Mam dwie pary spodni ciążowych jedne granat drugie białe.. ale przy tej pogodzie to wychodzi, że mam jedną parę. Straszne są te ceny odzieży ciążowej.. ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 11:17
-
A może by... wrote:No Ja miesiąc temu miałam 91 cm teraz zbliżam się do 100
Już zwykłe spodnie na mnie za małe. Mam dwie pary spodni ciążowych jedne granat drugie białe.. ale przy tej pogodzie to wychodzi, że mam jedną parę. Straszne są te ceny odzieży ciążowej.. ;/
bede miala jedne spodnie i jedna spodnice reszta chyba tuniki hahah
-
Ja największy problem mam ze spodniami na lato. Krótkie spodenki to jakaś cena z kosmosu. W leginsach nie czuję się dobrze.. jakoś tak nie moja bajka, zresztą nie jestem chuda i wydaje mi się, że to nie najlepiej na mnie wygląda. Te które kupiłam teraz, szczególnie białe, myślę że spokojnie bym mogła jeszcze nosić po ciąży. Najwyżej później odetnę sobie ten pas ciążowy ale spodnie mają normalne wykończenie tzn imitację rozporka guzik i naprawdę ładnie leżą. Takich też pozostałych szukam. Zawsze będą wygodne również po ciąży przy dziecku. Chociaż białe to nie wiem jak się przy maluszku sprawdzą
Zobaczymy jak to będzie.
-
Mój też troszkę ruszył do przodu:) chociaż w spodniach i luzniejszej bluzce zupełnie nic nie widać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9400fc8ee0e7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 12:14
Flowwer, Zielona_konczynka lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5da6943b53db.jpg
Zdjecie z wczorajszego sprzatania w polarze i szerokich dresach wiec...tak sobie widac proporcje ale brzusio rośnie,gdyz zawsze moalam baardzo szczuply.Co do spodni ciazowych to 2pary uzywanych wylicytowalam na allegro,1na zalando,leginsow nie trawie,tylko.po domu,bo ud nigdy smuklych nie mialam i irytuje mnie to jak widze dziewczyny w obcislych leghinsach.z tlustym tylkiem ,poprostu zero samokrytyki.ach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 12:30
Flowwer, Zielona_konczynka lubią tę wiadomość
-
Natikka123 wrote:Weźcie mnie zwiazcie i zamknięcie w jakiejś klatce
Dostałam po naszym pisaniu napadu głodu jakiegoś najpierw zjadłam pół duzego opakowania słonecznika do łuskania, potem wielki talerz bigosu następnie prince polo potem resztę słonecznika potem 2 raffaello i na poprawę znowu bigos. Leżę teraz i nie mam siły się ruszyć tak się objadlam jak jakaś świnia. To chyba ta pogoda tak działa bo ciągle wieje i pada. -
czekajacanacud1 wrote:jeju ja jestem srednia, uda napewno nie male ale w tunice wyjde zeby tylko dupke zakrywalo najlepiej dluzsze tuniki
-
madlene88 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5da6943b53db.jpg
Zdjecie z wczorajszego sprzatania w polarze i szerokich dresach wiec...tak sobie widac proporcje ale brzusio rośnie,gdyz zawsze moalam baardzo szczuply.Co do spodni ciazowych to 2pary uzywanych wylicytowalam na allegro,1na zalando,leginsow nie trawie,tylko.po domu,bo ud nigdy smuklych nie mialam i irytuje mnie to jak widze dziewczyny w obcislych leghinsach.z tlustym tylkiem ,poprostu zero samokrytyki.ach...madlene88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny śliczne macie brzuszki
Mój też coraz większy ale mam wrażenie, że raczej zbiera mi się tkanka tłuszczowa. Codziennie mam o przynajmniej 100g więcej niż dnia poprzedniego, mam już ponad 6 kg na plusie, wg kalkulatorów ciążowych tyje za szybko, czy powinnam to skonsultować z lekarzem?
-
almaanies wrote:Dziewczyny śliczne macie brzuszki
Mój też coraz większy ale mam wrażenie, że raczej zbiera mi się tkanka tłuszczowa. Codziennie mam o przynajmniej 100g więcej niż dnia poprzedniego, mam już ponad 6 kg na plusie, wg kalkulatorów ciążowych tyje za szybko, czy powinnam to skonsultować z lekarzem?
A lekarz sprawdza Twoją wagę na każdej wizycie? Albo pyta o nią? Bo powinien ją zapisywać w karcie ciąży. Zapytaj go czy to nie za szybko, bo chyba troszkę tak. Ale nie martw się niepotrzebnie tym, po prostu porozmawiaj z lekarzem dla pewnościA zdrowo i regularnie jesz? Czy więcej niż przed ciążą?
-
witam sie w niedziele
my byliśmy u mich rodziców na obiedzie, teraz wróciliśmy i sobie odpoczywamy.
malutkie macie te brzuszki.
ja zaraz wstawie swoj, a co:-)
powiem wam, ze zważyłam sie u mamy kontrolnie i masakra. na początku było 77kg, a dziś 73,3. i to w ubraniu i po jedzeniu....