Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
madlene88 wrote:Tak ktoras mi juz polecala ta herbatke,tylko jaka kupic????? instant herbatke w zielarskim?
Wydaje mi się, że najlepsza będzie taka z zielarskiego. Ale na początek można spróbować zwykłą z apteki lub sklepumadlene88 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Anulka87 remonty to zło heh
A planujemy, a właściwie to Małż, bo on będzie głównym wykonawcą, jakoś na początku czerwca wziąść się za remont. Napewno trzeba ogarnąć pokój dla Maluszka a przy okazji planujemy odświeżyć całe mieszkanie. Ciekawe co nam z planów wyjdzie
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Anulka87 remonty to zło heh
A planujemy, a właściwie to Małż, bo on będzie głównym wykonawcą, jakoś na początku czerwca wziąść się za remont. Napewno trzeba ogarnąć pokój dla Maluszka a przy okazji planujemy odświeżyć całe mieszkanie. Ciekawe co nam z planów wyjdzie
Jejku nic mi nie mówcie o remoncie. My się będziemy przeprowadzać pod koniec roku i remont z 3 miesięcznym bobusiem to będzie hard core!! Z jednej strony to fajnie bo będzie w8ecej miejsca ale akurat tak się ułożyło że wszystko naraz. -
Cześć. Witam się nieśmiało. Też mam termin na koniec października, ale nie udzielałam się wcześniej bo jest to ciąża w którą zaszłam 2 tygodnie po poronieniu i bałam się jak to sie potoczy, ale szczęsliwie dotarłam do 14 tygodnia. Pozdrawiam:)
patulla, BurzaHormonów, Natikka123, Dziobuś, 0202oliwcia, kiti, Treselle, A może by..., smeg, India26, Kimmy lubią tę wiadomość
-
jagusia_pe wrote:Cześć. Witam się nieśmiało. Też mam termin na koniec października, ale nie udzielałam się wcześniej bo jest to ciąża w którą zaszłam 2 tygodnie po poronieniu i bałam się jak to sie potoczy, ale szczęsliwie dotarłam do 14 tygodnia. Pozdrawiam:)
-
dżdżownica wrote:Jejku nic mi nie mówcie o remoncie. My się będziemy przeprowadzać pod koniec roku i remont z 3 miesięcznym bobusiem to będzie hard core!! Z jednej strony to fajnie bo będzie w8ecej miejsca ale akurat tak się ułożyło że wszystko naraz.
Łączę się z Tobą w bólu. Nam mają mieszkanie teoretycznie oddać pod koniec września. Więc akurat poród i wykończenie zbiegną się w czasie. A mój M. niestety na sprawach technicznych średnio się wyznaje więc ja już zaczynam planować. Ekipy zarezerwowane -
madlene88 wrote:Dzieki coz czytalam ze tylko 2-3razy w tyg mozna?
Tak dokładnie. Maksymalnie 3 razy w tygodniuI nie słodzić.
madlene88 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:A może krwawienie od krwiaka? Pamiętam, że miałaś. U mnie właśnie na to zrzucają winę. Co do Duphastonu to ja biorę w czasie krwawień 3x2 a tak to 3x1. Gin nic nie wspomnia o odstawieniu.
-
madlene88 wrote:witaj Jagusia.Najwazniejsze ze wszystko ok,ja tez po poronieniu,u mnie zatrzymane ,ale zaszlam w ciaze w trzevim cyklu po nim.Damy rade
Ja miałam wczesne poronienie w 6tc i samo się wszystko oczyściło, aczkolwiek byłam w szoku, że zaszłam w ciąże tym bardziej że byla tylko jedna okazja i to niepewna. na początku tej ciąży miałam krwiaka też, ale w sumie się wchłoną po tygodniu i jak na razie jest OK. Po USG I trymestru trochę się uspokoiłam i mam nadzieję na szczęśliwe zakończenie. -
Nas czeka przeprowadzka już pod koniec czerwca, niestety jeszcze nie na swoje, a do teściowej. Z jednej strony się cieszę, bo dodatkowa pomoc przy bobasku, ale z drugiej to będzie hardcore, bo to jest typ kobiety, który ciężko akceptuje poglądy inne niż jej. Do tej pory się dobrze dogaujemy, niestety boję się, że to się zmieni po wspólnym zamieszkaniu. Jak dobrze pójdzie to po nowym roku przeprowadzimy się do naszego mieszkanka, ale najpierw trzeba je znaleźć i kupić, a jeszcze wcześniej dostać kredyt
tak więc przed nami intensywny okres
-
nika1986 wrote:Łączę się z Tobą w bólu. Nam mają mieszkanie teoretycznie oddać pod koniec września. Więc akurat poród i wykończenie zbiegną się w czasie. A mój M. niestety na sprawach technicznych średnio się wyznaje więc ja już zaczynam planować. Ekipy zarezerwowane
Już masz ekipy umówione? Kurcze muszę się wziąć za to! -
BurzaHormonów wrote:Nas czeka przeprowadzka już pod koniec czerwca, niestety jeszcze nie na swoje, a do teściowej. Z jednej strony się cieszę, bo dodatkowa pomoc przy bobasku, ale z drugiej to będzie hardcore, bo to jest typ kobiety, który ciężko akceptuje poglądy inne niż jej. Do tej pory się dobrze dogaujemy, niestety boję się, że to się zmieni po wspólnym zamieszkaniu. Jak dobrze pójdzie to po nowym roku przeprowadzimy się do naszego mieszkanka, ale najpierw trzeba je znaleźć i kupić, a jeszcze wcześniej dostać kredyt
tak więc przed nami intensywny okres
Jakbyś szukała w poznaniu to akurat mam na sprzedaż -
dżdżownica wrote:Jakbyś szukała w poznaniu to akurat mam na sprzedaż
Niestety, Śląsk, ale dzięki
Właśnie przeglądam w necie meble, które będzie można wykorzystać potem w mieszkaniu, bo w starym pokoju mojego męża, do którego się przeprowadzimy stoi jedna stara szafa, a ona na pewno nie wystarczy. Nie wiem gdzie my pomieścimy te klamoty, a jeszcze dojdą dziecięceWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 15:07
-
Ja jeszcze do tej pory biorę luteinę, 2x1 tabletce dopochwowo ale w tę środę mam wizytę, także pewnie już skończymy, bo wszystko u mnie się uspokoiło i żadnych plamień już nie mam. Mam nadzieję, że tak zostanie, bo jak krwawilam ostatnim razem to nie było wiadomo jaka jest przyczyna, także stres mam do tej pory
Jeśli chodzi o remont to my z Męzusiem też planujemy jakoś w okresie wakacyjnym, pewnie czerwiec albo lipiec, ale przez to, że siedzę na zwolnieniu cały czas szukam różnych inspiracji i mogłabym już teraz zacząć, nawet i sama
A jeśli chodzi o pokrzywę, to piłam ją też przed ciążą i uwielbiam! Faktycznie u mnie działa rewelacyjnie na zatrzymywanie wody (a miałam z tym mega problem), a kupuję zwykłą herbatkę instant, nawet i w Rossmanie. Także Dziewczyny polecam
-
BurzaHormonów wrote:Niestety, Śląsk, ale dzięki
Właśnie przeglądam w necie meble, które będzie można wykorzystać potem w mieszkaniu, bo w starym pokoju mojego męża, do którego się przeprowadzimy stoi jedna stara szafa, a ona na pewno nie wystarczy. Nie wiem gdzie my pomieścimy te klamoty, a jeszcze dojdą dziecięce
Co do lutki ja też biorę 2x a wizyta dopiero 17 maja czyli skończę wtedy 18 tc
Jezu a tak myślę dziewczyny to tak szybko leci.....ja już dziś zaczynam 16 tc :o -
Kurde pierwsza stłuczka na moim koncie, trzeba chyba przemyśleć czy prowadzenie auta w ciąży jest dla mnie wskazane, a pojechałam tylko do apteki
I to jeszcze w miejscu gdzie niedawno mieliśmy już kolizję, tylko nie z naszej winy, mąż powiedział, że nie będziemy już tam jeździć