Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, co myślicie o takim łóżeczku? Zastanawia mnie ten materac. Jest też wersja bez materaca ale ja nie mam pojęcia na jakim maluszkowi będzie się dobrze leżeć
http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflada-tapczanik-140x70-materac-pkg-i5436039351.htmlMałaMi88 lubi tę wiadomość
-
nadziejastru wrote:Duże to łóżeczko, dla mnie zbyt zabudowane, ale jak Tobie się podoba to bierz
Co do materacyka to ja kupuję lateksowy.
No jest większe. Myśleliśmy o mniejszym, ale ja się ciągle obawiam, że nasze dziecie będzie szybko rosło.. Pytałam teściowej to mój mąż urodził się 58 cm, a bym chciała by trochę posłużyło.. Pokój mamy osobny dla malucha więc z miejscem nie ma problemu.. ale też mi się trochę duże wydaje..Nie wiem co robić
-
A może by... wrote:No jest większe. Myśleliśmy o mniejszym, ale ja się ciągle obawiam, że nasze dziecie będzie szybko rosło.. Pytałam teściowej to mój mąż urodził się 58 cm, a bym chciała by trochę posłużyło.. Pokój mamy osobny dla malucha więc z miejscem nie ma problemu.. ale też mi się trochę duże wydaje..
Nie wiem co robić
Na pewno nawet to mniejsze do 3 latek posłuży spokojnie, dzieci aż tak szybko nie rosną.Mnie by ta wielkość nie przerażała (jeśli macie miejsce), ale te zakryte boki już tak, bo to trochę ogranicza dziecku widoczność.Oczywiście to też kwestia gustu, bo jeśli Tobie się takie podoba to kupujMateracyk dla naszego najpierw kupiliśmy gryka-pianka-kokos, a potem wymieniliśmy na lateks, bo wyczytałam, że ponoć jest najlepszy.
-
Barbie24 wrote:Na pewno nawet to mniejsze do 3 latek posłuży spokojnie, dzieci aż tak szybko nie rosną.Mnie by ta wielkość nie przerażała (jeśli macie miejsce), ale te zakryte boki już tak, bo to trochę ogranicza dziecku widoczność.Oczywiście to też kwestia gustu, bo jeśli Tobie się takie podoba to kupuj
Materacyk dla naszego najpierw kupiliśmy gryka-pianka-kokos, a potem wymieniliśmy na lateks, bo wyczytałam, że ponoć jest najlepszy.
Czyli polecacie całe w szczebelkach? Od przodu i tyłu również? Mogłabym prosić o jakiś link z przykładem? Wybaczcie ale u mnie w rodzinie brak dzieci więc nie mam kogo spytać, a znajomi w większości śpią z dziećmi albo mają łóżeczka po kimś więc nie zastanawiali się specjalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 19:52
-
Cześć dziewczyny
wpadłam się pochwalić swoją "kuleczką" w końcu konkretniej widać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea99d2218257.pngalmaanies, MałaMi88, AlicjaaA, Caro, madlene88, patulla, Natikka123, kiti, E_w_c_i_a, monaJa, Dziobuś, smeg lubią tę wiadomość
-
Siostra meza urodzila blizniaczki I potem coreczka I w kazdej ciazy po 25kg tyla. Z tego co wiem to ona sporo jadla w ciazach, ale takich normalnych potraw, a nie np 2 czekolady
I teraz jsst tak chuda, ze ja chyba nigdy taka nie bylam I nie bede, a tez poza ciazami jestem drobna :p
Wiec hmmm, przemiana materii robi swoje
Ja mam okolo 10 grubszych/cienszych pajacy. Rozmiar 56,62 takie na 0-2mies (zalezy jaka firma bo co sklep to inna wielkosc...) 10 body krotki rekaw - przy corce ubieralam body krotki+pajac w chlodne dni. 5 body dlugi rekaw, 5 spodenek. Z 3 kaftaniki. Na straszego niemowlaka mniej, ale pomalu cos bede dokupwac I prezenty, wiec nie robie zapasow duzychBella_Bella lubi tę wiadomość
-
patulla wrote:
29.05(poniedziałek) kiti (połówkowe), KaroLove (połówkowe), mimi87 (połówkowe), mimoza (połówkowe), monaJa
30.05(wtorek) Caro, Karolina1309 (połówkowe), PazdziernikowaMama (połówkowe)
31.05(środa) smeg (połówkowe), Bella_Bella, KasiaHaBe, Asiaa91, JustNatalie (połówkowe), BurzaHormonów (połówkowe)
01.06(czwartek) nadziejastru, Ripley24 (połówkowe), madlene88
02.06(piątek) patulla, Treselle (połówkowe), krisi (połówkowe)
03.06(sobota) 0202oliwcia
05.06(poniedziałek) Anulka87 (połówkowe), KaroLove, E_w_c_i_a (połówkowe), Nieśmiała (połówkowe)
06.06(wtorek) Agnesqe (połówkowe), zuzanna (połówkowe), AlicjaaA (połówkowe), Gabisonka (połówkowe), Veira (połówkowe)
07.06(środa) Agnesqe, E_w_c_i_a, almaanies, MałaMi88 (połówkowe)
08.06(czwartek) aaniluap (połówkowe), KasiaHeBe (połówkowe), Anuśka19 (połówkowe)
09.06(piątek) Nieśmiała, Ripley24
10.06(sobota) Myszaq (połówkowe)
12.06(poniedziałek) Bella_Bella (połówkowe), pola89 (połówkowe), Myszaq
13.06(wtorek) Caro (połówkowe), czakajacanacud1 (połówkowe)
14.06(środa) aaniluap
16.06(piątek) dżdżownica
21.06(środa) Barbie24, aaniluap, Natikka123
22.06(czwartek) A może by..., Veira
27.06(wtorek) BurzaHormonów, kiti
12.07(środa) aaniluap
Dzdzownica, dam znac kiedy badanie -
czekajacanacud1 wrote:oooo podpinam sie bo w czerwcu chce ten temat zamknac
Bella jak tam? jak bebolek?dzidzia daje sie odzywa?
mojej nie czuje za bardzo ale na bank uwila se apartament po prawej stronie
U mnie Dzidziuś szaleje, już dwa filmiki nagrałamRaz kopie niziutko a raz się wierci przy samym pepku, chyba jednocześnie macha rękami i nogami bo rozpycha się z prawej i nagle z lewej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 20:38
almaanies, nadziejastru, MałaMi88, KasiaHaBe, monaJa lubią tę wiadomość
-
Jesli chodzi o kosmetyki. To ja na poczatku uzywalam wacikow I wody bo corcie non stop odparzalo + bephanten najlepszy!-reszta to nie wiadomo czy sie smiac czy plakac bo tylek coraz gorszy
do tego kompanie w szarym mydle
Teraz to kupuje cokolwiek I jest ok. Do pupy zostal bephanten bo nie ufam juz innym kremom.
Ochraniacze jesli chodzi o bezpieczenstwo to nie ma problemu, tylko np ja wolalam mala widziec z poziomu mojego lozka, wiec odczepialam od mojej strony.
-
Bella_Bella wrote:U mnie Dzidziuś szaleje, już dwa filmiki nagrałam
Raz kopie niziutko a raz się wierci przy samym pepku, chyba jednocześnie macha rękami i nogami bo rozpycha się z prawej i nagle z lewej
U mnie to samo!I też udało mi się filmik nagrać
Bella_Bella lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Ja się nie rozglądałam za łóżeczkami, bo odświeżam swoje z okresu niemowlęcego
miałam białe, 115x55, poniżej moja fotka, całe 45 cm i 1750g
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61c5e3c55d17.jpgpola89, A może by..., Caro, MałaMi88, Anuśka19, kiti, E_w_c_i_a, monaJa, patulla, Dziobuś, AlicjaaA, Treselle lubią tę wiadomość