Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
czekajacanacud1 wrote:nawet mi nie gadaj
ja juz mam ok 94cm w pasie jak sie mierzylam ostatnio. wiesz ja mam to w dupie czy bede mala zgrabna (haha ja i zgrabna) czy beda mnie mierzyc i wazyc w metrach ;)ale mam osoby w rodzince na podobnym etapie ciazy i piorostu wkurwia mnie to ciagle porownywanie. niech sie odwala od mojego bombelka
MałaMi88, czekajacanacud1 lubią tę wiadomość
-
Nieśmiała też bym się wkurzała
Mnie ostatnio wkurzyło, jak kolezanka mówi, ze na twarzy sie zmieniłam i uda mam większeno kur... raczej chudnąć teraz nie będę
niby spoko, ale jakoś wkurza mnie takie gadanie, nie to, że nie mam dystansu do siebie, ale po co takie komentarze... ja nie lubię ogólnie u siebie kg na plus ogółem, więc nie lubie też takich tekstów, oczywiście teraz ciąża to co innego
smeg lubi tę wiadomość
-
Nieśmiała wrote:ja Ci powiem że u mojego D w rodzinie teraz tylko ja jestem w ciąży i jedba kuzynka, która zaraz rodzi. ale nie o niej mowa. Zawsze jak tesciowa mnie widzi to slysze "o cześć grubasku". niby mowi to miło, ale mnie to wkurwia, bo zawsze się uważałam za pulchną, to jak sie teściowa dowiedziala o ciazy, to mi zaczęła dogadywac, ze teraz to bede płakać nad każdą fałdką jaka mi przyjdzie. zawsze jakies zjebane teksty walnie. Echhhh wkurwia mnie i tyle. Pomijając fakt ze sama ma brzuch jakby miala 9 miesiac z czworaczkami....
Nieśmiała lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, wiem że niektóre z Was walczą z infekcjami. Czy któraś mogłaby mi powiedzieć jak groźne jest to i czy od razu wchodzi antybiotyk? Czułam że jest coś nie tak..
- leukocyty 8-10 w polu widzenia
- bakterie: bardzo liczne
Mam dzisiaj wizytę, ale trochę się niepokoje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 14:30
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
jagusia_pe wrote:U mnie obie bratowe są w podobnym wieku ciążowym co ja i o ile jedna jest na prawde w porzadku w oglóle nie myśli o żadnych porównaniach, to ta druga mam wrażenie że najchetniej to by stanęła ze mna i sobie mierzyła obwód każdej części ciała.
taki z niej typ człowieka...
i np teraz mam w brzuszku okolo 97-98 cm, a ona 146 a i tak twierdzi ze jej brzuch wygląda lepiej... -
Caro wrote:Dziewczyny, wiem że niektóre z Was walczą z infekcjami. Czy któraś mogłaby mi powiedzieć jak groźne jest to i czy od razu wchodzi antybiotyk? Czułam że jest coś nie tak..
- leukocyty 8-10 w polu widzenia
- bakterie: bardzo liczne
Mam dzisiaj wizytę, ale trochę się niepokoje.po tym gyno cos tam rano jak tabletka wyplywa piecze mnie teraz mniej ale nadal troche
juz przestalam chodzic nawet we wkladkach zeby moze sobie jakos pomoc. w przyszlym tyg tez ide na krew i mocz ciekawe co to wyjdzie
-
czekajacanacud1 wrote:Caro a mylas sie przed siusianiem do kubka?
bo ja jak sie nie umyje to bakterie mam dosc liczne a ost sie umylam i zero bakteriito glupie moze sie wydawac ale duzo osob nie wie jak prawidlowo powinno sie oddawac mocz do badania
Niee no podmyłam się właśnieMam przewrazliwienie na tym punkcie. I w ogóle mam lekkie bóle podbrzusza w okolicy pęcherza i dlatego zrobiłam dodatkowo ten osad właśnie..
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Nieśmiała wrote:startowalam ogolnie z prawie 77kg, ale pierwsza waga w karcie to 75kg bo juz zdazylam zjechac do 6tc.
Ja zaczynałam z wagą 73.5, a w ten piątek miałam już 77.6. Najśmieszniejsze jest to, że jeszcze 2 tygodnie temu miałam 75.8kg. W 2 tygodnie przytylam tyle co przez 19 tyg
-
Nieśmiała wrote:ja Ci powiem że u mojego D w rodzinie teraz tylko ja jestem w ciąży i jedba kuzynka, która zaraz rodzi. ale nie o niej mowa. Zawsze jak tesciowa mnie widzi to slysze "o cześć grubasku". niby mowi to miło, ale mnie to wkurwia, bo zawsze się uważałam za pulchną, to jak sie teściowa dowiedziala o ciazy, to mi zaczęła dogadywac, ze teraz to bede płakać nad każdą fałdką jaka mi przyjdzie. zawsze jakies zjebane teksty walnie. Echhhh wkurwia mnie i tyle. Pomijając fakt ze sama ma brzuch jakby miala 9 miesiac z czworaczkami....
Nie przejmuj się. Moja teściowa w moim kierunku także nie żałowała sobie takich tekstów.
-
nick nieaktualnyHeh niektóre z was mają tyle ciężarnych;p U mnie w rodzinie i u męża nie ma żadnej ciężarnej a jedyne najmłodsze dziecko ma 6 lat;p Co więcej prędko żadnego dziecka nie będzie ;p Moja przyjaciółka urodziła nie cały miesiąc temu i to tyle kobiet w ciąży jakie mam w okół siebie
-
nick nieaktualny
-
Agnesqe wrote:Dobraaa ja sie też pochwale ;p Przed ciążą 69 kilo, aktualnie 71
https://zapodaj.net/65e8ef214c3ee.jpg.htmlzarcik
mlenki brzuch. ja cykne foto jutro bo dzis mam tak wzdenty ze mam nadzieje ze przejdzie i ze to wzdecie a nie mnie tak rozsadziło dołemAgnesqe, MałaMi88, Dziobuś lubią tę wiadomość