Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieśmiała wrote:Anulka, niestety nie pomyliłam się, lada chwila przekrocze 80kg
Baassiia, mam 172cm
no to masz super figuręa brzusio też śliczny
Nieśmiała lubi tę wiadomość
-
Nieśmiała wrote:Z okazji połówki ciąży za mną wrzucam dzisiejsze foto. Waga zwariowala i pokazuje juz 79,2kg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b6b9e751cc1.jpg
ja mam juz taki brzuch ze maz mi wczoraj powiedzial ze skoro dzidzia ma 320g to bedzie jakies 10x wieksza do porodu i odrazu wymyslil ze brzuch bedzie 10x wiekszy a mnie az to przerazilo
i chyba kupi mi taczki zeby mnie na koncu wozic
Caro, baassiia, Nieśmiała, MałaMi88, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BurzaHormonów wrote:Ta położna to jakaś przypadkowa czy twoja? Bo ja z pobytu w szpitalu wyniosłam żeby nie brać do siebie gadaniny położnych. Gadają niepotrzebnie, tylko się człowiek przejmuje, ale żeby coś wyjaśnić to "proszę pytać lekarza". Także jeśli to nie jest twoja zaufana to się nie przejmuj, skoro lekarze nic nie mówią to najpewniej jest ok
Hmmwybralam sobie ja z posrod trzech ktore wybrac mialam ,nie znalam jej niegdy wczesniej i wczoraj pierwszy raz do mnie przyjechala . Ahh to najgorsze ,ze nawet lekarze nie uspokoja,nie powiedza co bedzie gdyby cos zle sie dzialo ,jakie dzialania podejma... tylko zakladaja z gory te najgorsze opcje a kazda matka martwi sie o swoje dziecko.
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
Witam się w ten upalny dzień. Ja właśnie zawiozłam auto do mechanika i musiałam wracać piechotą. Uffff prawie się rozpuściłam. Czy Wy Ty też tak wolno człapiecie?? Ja teraz chodzę 2 razy dłużej niż dawniej.
Co do daty porodu według miesiączki i według USG, to ja nie mam problemu i liczę według USG, bo miałam nieregularny okres i mi wychodzi 3 tygodnie różnicy, a data z USG idealnie pokrywa się z moimi obliczeniami kiedy był TEN dzień.
Widziałyście gdzieś może jakieś fajne body z tekstem ,,syneczek tatusia" lub coś takiego?? Jak się dowiedziałam wczoraj kogo będziemy mieć i zobaczyłam minę męża, to mnie naszła ochota na taki zakup. -
BurzaHormonów wrote:Chcebardzobycmama, nie przejmuj sie, myślę że póki co nie ma czym. A ogólnie jak się czujesz? Czujesz ruchy? Masz jakieś dolegliwości?grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
Nieśmiała, wow!! Figurę masz rewelacyjną i też jestem w szoku jak piszesz o tych kg. Dwie czy rtzy str temu wstawiłam swoje zdjęcie i ja ważę 68 kg a mam 175 cm, w porównaniu z Tobą to ja pulpet z brzuchem wielkim
Chyba kości masz takie ciężkie
-
Nieśmiała! To nie możliwe. Ja mam 169 cm ważę 75 a wyglądam jak tłuścioch przy Tobie! Spraw sobie inną wagę ;P A już bardziej poważnie to marzę o takiej figurze.. mogłabym mieć wtedy i 10 kilo więcej, ale bym chciała tak wyglądać. Fantastyczna figura a brzuch masz taki jak ja w 2 miesiącu
-
AlicjaaA wrote:Lubicie tą kawę? Ja raz kupiłam saszetkę i jak dla mnie była ochydna..
ja lubię czasem - dlatego poinformowałam, zwłaszcza, że promocjaoczywiście wszystko wedle smaku. fajnie, jak mówimy sobie o promocjach dla Mamuś
MałaMi88 lubi tę wiadomość
-
mimoza ja mam body przystojniak po tatusiu
jest też syneczek tatusia
http://lene.pl/niemowlak/ubranka-zabawne
Ja moze wolniej nie chodzę, ale szybciej się męczę i kurde ja to mam problem ciągle z zatykaniem uszu, masakra jakaś, mam wrażenie, że jak z kimś rozmawiam w sklepie przy kasie to ledwo dźwięki z siebie wydobywam
Właśnie wróciłam z galerii, bo miałam zdjęcia do albumu na rocznicę odebrać, zaraz się biorę za oglądanie, przy okazji dokupiłam 2 kompleciki ze śpiochami, bo właśnie ogarnęłam, że śpiochów mam tylko 1 parę, pajaca i takie plansze kontrastowe.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/732de586fc1b.jpgAnulka87, AlicjaaA, JustNatalie, Gabisonka, kiti lubią tę wiadomość
-
MałaMi88 wrote:Ja dzis wygrzebalam notes i 3dni przed porodem mialam w brzuchu 133cm. Z ciekawosci wyciagnelam centymetr odmierzylam 133 i az zabluznilam jaki ze mnie grubas byl
a zaczelam o 10kg mniejsza waga niz teraz strach sie bac! Obecnie mam 95cm a tu jak taki bebzon mi wywali to meleksem zaczne jezdzic
a zeby mnie z lozka wyciagnac to podnosnik bedzie potrzebny
ja juz mam ok 94cm w pasie jak sie mierzylam ostatnio. wiesz ja mam to w dupie czy bede mala zgrabna (haha ja i zgrabna) czy beda mnie mierzyc i wazyc w metrach ;)ale mam osoby w rodzince na podobnym etapie ciazy i piorostu wkurwia mnie to ciagle porownywanie. niech sie odwala od mojego bombelka
MałaMi88 lubi tę wiadomość
-
Anulka87 wrote:ja lubię czasem - dlatego poinformowałam, zwłaszcza, że promocja
oczywiście wszystko wedle smaku. fajnie, jak mówimy sobie o promocjach dla Mamuś
Jasne, oczywiście że fajnie jak się tu dzieli info o promocjach, ja od was dowiedzialam się wtedy o lidlu, że dla dzieci. Zapytałam tylko tak z ciekawości czy to tylko mi nie podpasowala ta kawa, gusta są różneJa ogóle uwielbiam kawę, żadna inka i bezkofeinowa nie jest w stanie mnie zadowolić