Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
BurzaHormonów wrote:Dziewczyny, a w jakim ubraniu rodziłyście?
ja przynajmniej. w nocy jak sie obudzilam to przescieradlo CALE mokre - nagromadzona woda schodzi.
Pepco ma fajne/tanie koszule z milej bawelny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 09:57
MałaMi88 lubi tę wiadomość
-
BurzaHormonów wrote:Dziewczyny, a w jakim ubraniu rodziłyście?
Drugie to miałam zwykły t-shirt i też było ok
Nadawały się do wypraniaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 10:00
-
baassiia wrote:Koszula nocna luzna. Do szpitala polecam kupic jedna tania (do porodu) poszla w kosz od razu :p no i pozniej 2 szt bo czlowiek sie okropnie poci
ja przynajmniej. w nocy jak sie obudzilam to przescieradlo CALE mokre - nagromadzona woda schodzi.
no i teraz moja wyobraźnia szaleje...widzę teksańską masakrę piłą mechaniczną!MałaMi88 lubi tę wiadomość
-
Do porodu koszula tania bo jak plamy nie zajdą do wyrzucenia i krotka nie po kostki i kolana bo tylko utrudnia a najlepiej jak dziewczyny piszą t-shirt taki za duży można takie za duże kupić w sklepach z używaną odzieżą by potem wyrzucić i z głowy
-
Ja już w tamtym roku zakupiłam koszulę właśnie, ale jest ładniutka, to do porodu jej nie wezmę, kupię jakaś zwykłą jeszcze... a ogólnie to ja nie lubię koszul i jestem za piżamami, więc do karmienia na pewno kupię piżamę
-
monaJa wrote:A piżama taka do karmienia jest ?bo nie widziałam zawsze wszędzie koszule .
i też wolę piżamki
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Mi mimo wszystko mi jest wygodniej w piżamach, nawet psychicznie, a zdjąć spodnie to nie problem
wiadomo, że do porodu nie wyskocze w spodenkach, koszula musi być
http://allegro.pl/pizama-ciazowa-do-karmienia-bawelna-s-m-i6747409575.htmlmadlene88 lubi tę wiadomość
-
nadziejastru wrote:Mi mimo wszystko mi jest wygodniej w piżamach, nawet psychicznie, a zdjąć spodnie to nie problem
http://allegro.pl/pizama-ciazowa-do-karmienia-bawelna-s-m-i6747409575.htmlTrochę żartuje oczywiście
mimi87, baassiia lubią tę wiadomość
-
nadziejastru wrote:Mi mimo wszystko mi jest wygodniej w piżamach, nawet psychicznie, a zdjąć spodnie to nie problem
http://allegro.pl/pizama-ciazowa-do-karmienia-bawelna-s-m-i6747409575.html
u mnie do porodu są szpitalne koszule a po wszystkim przebierasz się w zwykla swojąpatulla lubi tę wiadomość
synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
No wiadomo, ze jak będzie trzeba to założę, zdrowie ważniejsze, ale jeśli nie będzie musu to piżamkę mam i będe w niej, ja też w sukienkach nie lubie chodzić, więc stąd pewnie mi koszule nie odpowiadają, a teraz też zakładam częścej sukienki niż zwykle, bo wygodniej z brzuchem, ale jadę dziś kupić spodenki z h&m, bo jednak spodenki jeansowe to jest coś, co kocham, a no i oglądałam już i wcale nie ma takiego wielkiego pasa, więc nie ugrzeje się w nich specjalnie, a są fajnie, nie cisną w ogóle
Przymierzałam też zwykłe w większym rozmiarze, ale mi dupa nie urosła i niestety większy rozmiar wisi z tyłu i wygląda co najmniej słabo
-
U nas w szpitalu też są i jak chcesz szpitalną to dadzą ale większość ma swoje podkłady poporodowe podpaski ligline też dają nie ma problemu podkłady na łóżku też wymieniają jak brudne pampersy dla dzidzia też szpitalne w łazienkach środki czystości też pod dostatkiem