Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieśmiała wrote:aa i dziewczyny, jak ktoras ma u siebie tesco, to w gazetce tesco tej za 1gr jest próbka mleczka do prania lovela. Ma prawie 100ml. ja tam sobie juz uzbieralam 8szt
A co trzeba zrobić żeby to odebrać? Gazetki są w sklepie? Bo u nas nie można roznosic gazetek i nigdy nic nie mamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2017, 08:37
-
Hej Dziewczyny :*
madlene88 śliczna jest ta komoda!!A że sama ją skręciłaś to wielki szacun! A powiedz mi ten przewijak jest przykręcany tak?
Anulka noo żebyś wiedziała, że tylko takie problemyMałż już mi grzmi, żebym czasem zakupów już nie robiła a ja wczoraj nie mogłam się opanować i zamówiłam sobie w tej promocji ze Smyka
Ahh szkoda, że u mnie nie ma Tescopoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Bella_Bella wrote:Ja słyszałam, według instrukcji jest to bardzo proste. A jest sens już zaczynać?
Wydaje mi się,ze masowanie krocza dopiero w statnich tyodniach się stosuje, natomiast Kegla im wcześniej tym lepiejmonaJa, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:A to wystarczy, że tak to ujme, kilka razy dziennie zacisnąć i przytrzymać? Czy jest jakiś sposób polecany dla kobiet w ciąży?
Teoretycznie mięśnie Kegla można ćwiczyć w każdej pozycji, podczas różnych zajęć. Ale na necie są też różne sposoby. Ja ćwiczę 3 x dziennie, najpierw 20 x zaciskam i liczę do 10, a potem 20 razy szybko. Najczęściej na siedząco lub stojąco. Choc czasem tez w trakcie spaceru jak mi się przypomni.Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Ad szumisia to jak ktos ma.madmiar gotowki to czemu nie :p ja dostalam jako prezent, sama bym tego nie kupila bo wg mnie cena z kosmosu :p mam tego wishbear
Sama funkcja szumu przydatna tylko, ze z tej firmy, wylacza sie po 40min... i wtedy bardzo czesto moja sie budzila... wiec dupa, dupa, dupa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2017, 09:37
-
Nieśmiała wrote:aa i dziewczyny, jak ktoras ma u siebie tesco, to w gazetce tesco tej za 1gr jest próbka mleczka do prania lovela. Ma prawie 100ml. ja tam sobie juz uzbieralam 8szt
Żeby odebrać to co muszę zakupy czy jakieś kupony ? Czy w gazetce jest no jak tak to tylko ze sklepu bo gazetek Tesco u mnie nie przynoszą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2017, 09:42
-
Bella_Bella wrote:Ja na całym obszarze podbrzusza
Więc macha chyba rączkami i nóżkami
Bo czuje na dole i widzę przy wzgorku i dosłownie po kilku sekundach po prawej stronie na wysokości pępka i zaraz po lewej przy samym pępku
To jak leżę. A jak siedzę to czuję tylko takie wewnątrz właśnie przy pecherzu czy szyjce.
Ja mam tak samo, raz w jednym miejscu, a zaraz w innym. Choć najczęściej z prawej strony, więc może coś w tym jest, że dziewczynki wolą ta stronę. No a ja stoję to czuję bardzo nisko.
Teraz właśnie leżę i mała mi hula pod pępkiem -
baassiia wrote:Ad szumisia to jak ktos ma.madmiar gotowki to czemu nie :p ja dostalam jako prezent, sama bym tego nie kupila bo wg mnie cena z kosmosu :p mam tego wishbear
Sama funkcja szumu przydatna tylko, ze z tej firmy, wylacza sie po 40min... i wtedy bardzo czesto moja sie budzila... wiec dupa, dupa, dupa...
Tez ten wlasnie chce kupic. Teraz jest jakiś nowy z sensorem płaczu. Ze jak tylko dziecko zaplecze to się włącza. -
BurzaHormonów wrote:Ja mam tak samo, raz w jednym miejscu, a zaraz w innym. Choć najczęściej z prawej strony, więc może coś w tym jest, że dziewczynki wolą ta stronę. No a ja stoję to czuję bardzo nisko.
Teraz właśnie leżę i mała mi hula pod pępkiem
No zobaczymy czy się sprawdzi u mnie bo jeszcze nie znam płci a buszuje przeważnie z lewej i tak jak piszesz że jak chodzisz to daje po dolnych partiach a dziś rano jak leżałam to nad pępkiem z lewej strony aż tel coś nagrałam jak brzuchol podskakujeBurzaHormonów lubi tę wiadomość
-
Odnośnie szumisia to ja raczej się nie skuszę, szkoda mi wywalać kasę na takie gadżety, które nie są niezbędne. Wolę zainwestować w coś bardziej przydatnego. A odnośnie szumów to posłużę sie aplikacją, na pewno jakaś jest, albo będę puszczać spokojną muzykę. U mojej kuzynki się to sprawdziło.
-
Ja tak samo szkoda kasy na szumimisia wolę na coś innego wydać.A na YouTube masę takich uspakajających i też puszczałam .A u mnie dzieci też lubiały odgłos suszarki do włosów czy odkurzacza
a w lecie zawsze wystawiałam wózek do ogrodu i dziecko spało jaktalala
-
monaJa wrote:No zobaczymy czy się sprawdzi u mnie bo jeszcze nie znam płci a buszuje przeważnie z lewej i tak jak piszesz że jak chodzisz to daje po dolnych partiach a dziś rano jak leżałam to nad pępkiem z lewej strony aż tel coś nagrałam jak brzuchol podskakuje
zobaczymy, czy po połówkowym Adaś okaże się Olą
najdziwniejsze jest to, że macicę mam przesuniętą w lewo, a wszystko czuję z prawej strony
Gabisonka lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
madlene88 wrote:Tak kochana sama:) zajęło mi to 3 godziny ale bardzo lubię skręcac ogólnie meble itp więc sama przyjemność. Jestem takim małym majsterkowiczem,mąż w większości w delegacjach więc sama sobie radze:) "jak mogę hehe. Teściowa jest zawsze pełna podziwu że jestem wszechstronnie utalentowana hahahahaha.
Zamawiałam na allegro bo taniej niż po sklepach. Szafę i łóżeczko z tej seri też wyhacze gdzies na allegro.
Fajnie widzieć, że są jeszcze babeczki, które też skręcają meble. Ja 3 lata temu skręciłam wszystkie meblem kuchenne poza szafką na lodówkę bo była za duża i potrzebne dwie osoby, to teściowa za głowę się łapała i pytała gdzie się nauczyłam
.. Teraz w szoku, że ja mimo ciąży w trasy jeżdżę samochodem, a mąż na pasażera
Cóż poradzić, że nie cierpię jeździć jako pasażer bo mam chorobę lokomocyjną. Gratuluję pięknej komody i fachowego poskładania
-
A może by... wrote:Fajnie widzieć, że są jeszcze babeczki, które też skręcają meble
. Ja 3 lata temu skręciłam wszystkie meblem kuchenne poza szafką na lodówkę bo była za duża i potrzebne dwie osoby, to teściowa za głowę się łapała i pytała gdzie się nauczyłam
.. Teraz w szoku, że ja mimo ciąży w trasy jeżdżę samochodem, a mąż na pasażera
Cóż poradzić, że nie cierpię jeździć jako pasażer bo mam chorobę lokomocyjną. Gratuluję pięknej komody i fachowego poskładania
To ja też dołączam do tego zacnego gronajakiś czas temu skrecalismy komodę to mój M mi śrubki podawał tylko
ogólnie prac manualnych nie lubię ale jak meble skręcić czy prąd w gniazdku podłączyć to jestem pierwsza
-
BurzaHormonów wrote:Ja mam tak samo, raz w jednym miejscu, a zaraz w innym. Choć najczęściej z prawej strony, więc może coś w tym jest, że dziewczynki wolą ta stronę. No a ja stoję to czuję bardzo nisko.
Teraz właśnie leżę i mała mi hula pod pępkiem -
pola89 wrote:U mnie prawdopodobnie będzie chłopak, a ruchy narazie czuję tylko z prawej strony, ewentualnie środek
zobaczymy, czy po połówkowym Adaś okaże się Olą
najdziwniejsze jest to, że macicę mam przesuniętą w lewo, a wszystko czuję z prawej strony
To nie jest dziwne to jest prawidłowe ja też tak mam i ytałam gina czy z tą moją macicą coś nie tak bo jakoś z lewej bardziej a on mi mówi że kobiety myślą że macicę są symetryczne równe itd a tak nie jest dość że różnią się sobą to jeszcze właśnie ma tędęcję do skrętu albo w prawo albo w lewo do przodu lub tył