Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się dziś
Mi gin mówił, że mam łożysko tył I, nie wiem co oznacza I, dopytam się później, dzidziuś położenie główkowe, tylko, że nisko, ale póki co gin też nie mówił, że to źle...
Miłego dnia, udanych wizyt. My dziś z mężem dalej remont sypialnia, mam nadzieję, że w 2 tygodnie będzie gotowa, a potem w końcu upragniony pokoik jak wróci z kolejnej delegacji, chciałabym już pod koniec lipca mieć gotowy... -
My już po wizycie Małgosia chyba nadrobiła nadal jest młodsza o tydzień ale już mieści się w swoich centylach co jest mega plusem
❤ 561 g szczęścia niby nadal nie jest wielkoludem ale już postep i na tym koniec dobrych wieści ma zastój na prawej nerce na następnej wizycie będziemy do kontrolować.... Czy ja mam jakiegos życiowego pecha czy cos
monaJa, nadziejastru, E_w_c_i_a, madlene88, JustNatalie, patulla, Dziobuś lubią tę wiadomość
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Caro wrote:Hej Dziewczyny :*
madlene88 śliczna jest ta komoda!!A że sama ją skręciłaś to wielki szacun! A powiedz mi ten przewijak jest przykręcany tak?
Anulka noo żebyś wiedziała, że tylko takie problemyMałż już mi grzmi, żebym czasem zakupów już nie robiła a ja wczoraj nie mogłam się opanować i zamówiłam sobie w tej promocji ze Smyka
Ahh szkoda, że u mnie nie ma TescoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2017, 18:48
Caro lubi tę wiadomość
-
A może by... wrote:Fajnie widzieć, że są jeszcze babeczki, które też skręcają meble
. Ja 3 lata temu skręciłam wszystkie meblem kuchenne poza szafką na lodówkę bo była za duża i potrzebne dwie osoby, to teściowa za głowę się łapała i pytała gdzie się nauczyłam
.. Teraz w szoku, że ja mimo ciąży w trasy jeżdżę samochodem, a mąż na pasażera
Cóż poradzić, że nie cierpię jeździć jako pasażer bo mam chorobę lokomocyjną. Gratuluję pięknej komody i fachowego poskładania
-
monaJa wrote:To nie jest dziwne to jest prawidłowe ja też tak mam i ytałam gina czy z tą moją macicą coś nie tak bo jakoś z lewej bardziej a on mi mówi że kobiety myślą że macicę są symetryczne równe itd a tak nie jest dość że różnią się sobą to jeszcze właśnie ma tędęcję do skrętu albo w prawo albo w lewo do przodu lub tył
chodzi mi tylko o to, że macica przesunięta jest w lewo, a ruchy wszystkie czuję po prawej
chyba, że to tak właśnie powinno być
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Je nie wierze w takie objawy płci, o tej prawej stronie napisałam dla żartu
odnośnie mebli właśnie robimy z mężem drugie podejście do szafy, za pierwszym razem wyszło nam krzywo z jednej strony i nie wiemy czy to szafa krzywa czy podłoga. Jak sprwdzamy poziom to niby ok, a efekt końcowy krzywy :p takie z nas majstry :p
madlene88 lubi tę wiadomość
-
Hejka! Chcialam sie przypomniec! Czytam Was, ale nie bardzo mam czas sie udzielac. Za miesiac bede na zwolnieniu wtedy sprobuje sie wlaczyc do dyskysji.
Pozdrawiamy z Piotrusiem (na razie imie robocze)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2017, 13:00
dżdżownica, kiti, monaJa, patulla, Dziobuś lubią tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Co do tych próbek z tesco... bo dopiero dorwalam internet i zauwazylam, że pytaly niektore. Ogolnie w tesco jest taki klub tescowy Clubcard i w tym klubie są rozne znizki i bony na zakupy. I tesco jako sieć sprzedaje takie gazety kwartalnie bodajze, (cos jak Claudia takie kolorowe z ciekawostkami czasem, jakies rady itp). no i te gazetki sa po 4,99zl a dla klubiwiczow właśnie po 1gr. a Akuray w obecnym wydaniu w srodku jest artykul o praniu dla alergikow i dołączona jest probka 94ml mleczka lovela. Wiec przy ikazji zakupow ja sobie kupowalam po kilka sztuk tych gazetek za 1gr po to zeby plyny uzbierać
wiec w sumie prawie litr plynu do prania za 8gr to sie oplacaMałaMi88, monaJa lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Oliwka dodatkowo zapycha pory i dziecko może się bardziej pocic, mogą powstawać krostki i wysypki. Bardziej polecam emolienty i kremy
Czlowiek już teraz trochę madrzejszy.
Dzieki dziewczyny za opd w sprawie plam, musze spróbować z ta wysoka temp. U mnie dodatkowow doprawiła je bratowa bo pozyczałam jej ciuszki. -
dżdżownica wrote:Ostatnio kobitka mnie zapytała czy to jest spaniel miniaturka
uśmiałam się do łez
Myśleliśmy również o King Charles Spanielku, ale chcieliśmy jednak nieco większego pieska i tak we wrześniu pojawiła się nasza Lia
a kiedy Twoja się urodziła? Bo z tego co pamiętam to Twoja też jeszcze roczku nie ma, chyba podobnie miały pierwszą cieczkę
-
Cześć Dziewczy, mozna dolaczyc ? W czeartek mielismy badania polowkowe niby w 2OTYG a nasze malenstwo dopieri 18 tydz. I 250g wstepne plany poridowe na 24 pazdiernik. Zmartwilo mnie jednak polozenie lozyska tylo 8mm od ujscia szyjki macicy czyli lozysko nisko schodzace. Czy ktoras ma podobnie? Czy sa jakies szczegolne wskazania w tej sytuacju?Zauza