Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
dżdżownica wrote:Zuzanna ja jeszcze tydzień temu też nie bardzo wiedziałam co czuje. A teraz już ruchy są wyraźne
I też mam na przedniej ścianie.
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI, 28.04.16 2 IUI
-
monaJa wrote:Gdzie czujecie i widzicie kopnięcia bo mój bąbel od kilku dni upatrzył sobie mój pęcherz i szyjkę chwilami jak przywali po pęcherzu to czuję aż cewkę a po szyjce też rządna przyjemność być skopanym.
Oj mógłby koziołka fikołka zrobić
Ja na całym obszarze podbrzuszaWięc macha chyba rączkami i nóżkami
Bo czuje na dole i widzę przy wzgorku i dosłownie po kilku sekundach po prawej stronie na wysokości pępka i zaraz po lewej przy samym pępku
To jak leżę. A jak siedzę to czuję tylko takie wewnątrz właśnie przy pecherzu czy szyjce.
monaJa lubi tę wiadomość
-
kiti wrote:Ja używałam babydream i tez po czasie powychodziły plamy. Daj znać czy udało ci sie to sprać.
MonaJa dokladnie tak tez mi położna mówiła że jeżeli dziecko ma ładną skórę to im kosmetyków mniej tym lepiej bo takim smarowanie możemy sie przyczynić do tego że w przyszłości nasze dziecko będzie miało suchą skórę. Co innego jeżeli od poczatku skóra wymaga natluszczania; -)
Oliwka dodatkowo zapycha pory i dziecko może się bardziej pocic, mogą powstawać krostki i wysypki. Bardziej polecam emolienty i kremyMałaMi88, Barbie24 lubią tę wiadomość
-
A może by... wrote:Dziewczyny, uprzejmie donoszę, że na stronie smyka wyprzdaż 30%. Łączy się z rabatami i przecenami więc jak coś kosztuje po przecenie 20 zł to jeszcze od tego 30% mniej. Ja już zamówiłam
Tyle ładnych rzeczy tam
a miałam nie kupować.
Tylko na stronie czy w sklepie stacjonarnym też? -
A może by... wrote:No i bądź tu mądry.. Kurcze, na ciuszkach piszą 40 stopni ale wg mnie to mało.. tyle to ja sobie piorę ciuchy.. koleżanka mówiła, że ona w życiu by na 90 nie puściła bo by się wszystko zniszczyło.. więc myślałam, że na 60.. Nie wiem już jak prać ;(
A czy wszystkie ciuszki prasujecie? Nawet po praniu na 90?
Ja tak, będę prasować wszystkie. Pieluszki tetrowe też. -
Wreszcie was nadrobilam. Fajniutki wózek, a zaraz sprawdzam stronę smyka:)
U mnie pracowity wieczór. Robiłam bigos na dodatek umyslalam sobie ze skręce komode bo dotarła. A że mąż wraca dopiero jutro to ,, musiałam,, zrobić to dziś hahaha a oto efekt:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ae7a47443b2.jpgBarbie24, pola89, Caro, monaJa, kiti, Gabisonka, nadziejastru, Dziobuś, AlicjaaA lubią tę wiadomość
-
madlene88 wrote:Wreszcie was nadrobilam. Fajniutki wózek, a zaraz sprawdzam stronę smyka:)
U mnie pracowity wieczór. Robiłam bigos na dodatek umyslalam sobie ze skręce komode bo dotarła. A że mąż wraca dopiero jutro to ,, musiałam,, zrobić to dziś hahaha a oto efekt:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ae7a47443b2.jpg
Piękna ta komodapatulla, madlene88 lubią tę wiadomość
-
Jestem i ja, dzidziuś waży prawie 400 g i jest o 3 dni starszy niż wg terminu z om. Szyjka długa, więc jak na razie git.
Co do spinania brzucha, np. przy szybszym chodzeniu, to po prostu odpocząć i tyle, nie powiedział nic właściwie na toMałaMi88, E_w_c_i_a, 0202oliwcia, dżdżownica, pola89, kiti, nadziejastru, KasiaHaBe, Dziobuś lubią tę wiadomość
-
MałaMi88 wrote:Sama ja złożyłas? Zdola jestes! I ladna komoda
gdzie zamawialas?
Patulla a wiesz juz kto u Ciebie w brzuszku mieszka?
Zamawiałam na allegro bo taniej niż po sklepach. Szafę i łóżeczko z tej seri też wyhacze gdzies na allegro.MałaMi88 lubi tę wiadomość
-
Witam dzień dobry słonka my od 5 nie śpimy bo Małgosi zebrało się na walki bokserskie w brzuszku i no nie idzie spać
Trzymajcie dzisiaj kciuki mamy wizytę o 10 mam nadzieje że nadrobiła swoje zaległości i będę mogła na spokojnie odsapnąć już z tym stresemmadlene88, dżdżownica, patulla, Caro, MałaMi88, monaJa, baassiia, BurzaHormonów, Agnesqe, JustNatalie, kiti, Bella_Bella, nadziejastru, Dziobuś lubią tę wiadomość
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Bella_Bella wrote:Tylko na stronie czy w sklepie stacjonarnym też?
Ja wczoraj byłam w sklepie i nie widziałam żeby były jakieś wyprzedaże.
Ale widziałam zabawkę jaka młody dostał w przedszkolu na dzień dziecka, kosztowała 169 zł. Pewnie w hurtowni było taniej ale i tak jestem w szoku. Zaszaleli w tym roku -
madlene88 wrote:Wreszcie was nadrobilam. Fajniutki wózek, a zaraz sprawdzam stronę smyka:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ae7a47443b2.jpg -
dzień doberek! zaczęłam dziś 22 tydzień ciąży i belly pokazuje mi 6 miesiąc?:o
Caro - ile pudeł! obyś Ty i My wszystkie miały już tylko takie problemy
0202oliwcia - kciuki zaciśnięte!Caro lubi tę wiadomość
-
patulla wrote:Nas dzidziuś nadal pozostaje dzidziusiem, nie jest jeszcze ani dziewczynką, ni chłopcem
..
mój dzidzius tez coś nie chce się ujawnićmam nadzieje że w poniedziałek się przedstawi, bo chcialabym już zacząć kupować spersonalizowane rzeczy