Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe mamy 2017
Odpowiedz

Październikowe mamy 2017

Oceń ten wątek:
  • A może by... Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlene88 wrote:
    Natty śliczne te ciuszki ja się zastanawiałam i już mi promocja uciekła... A ten kocyk też że smyka?

Madlene to moje ciuszki :D i kocyk też ze smyka :D

madlene88, natty85 lubią tę wiadomość

50c1a0bd9a.png
    34bw43r83m4ak79s.png
  • mimoza Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak limit nie wyczerpany. Właśnie złapałam łyżkę, która leżała obok palnika i się nagrzała. Chyba przez kilka dni będę miała problem z pisaniem i jedzeniem :/

wnidrl68oe42jn4s.png

1usawn1575ou2tgw.png
  • madlene88 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może by... wrote:
    Madlene to moje ciuszki :D i kocyk też ze smyka :D
    Haha to niewiem jak ja to patrzę :) sorki wybacz:) właśnie przeglądam smyka i nowe promocje są. Przejrzyj sobie.

ckai9n73kv974yz0.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimoza wrote:
    Jednak limit nie wyczerpany. Właśnie złapałam łyżkę, która leżała obok palnika i się nagrzała. Chyba przez kilka dni będę miała problem z pisaniem i jedzeniem :/

Naprawdę jakiś pechowy ten tydzień. Trzymałas rękę pod zimna woda?

1JyDp2.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja tak dla rozrywki wrzucę mój brzuchol
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d644b0a2e722.png

pola89, monaJa, madlene88, almaanies, Caro, Dziobuś, E_w_c_i_a, BurzaHormonów, aaniluap, KasiaHaBe, kiti, Anuśka19, AlicjaaA lubią tę wiadomość

dqprj44jb8yg6zfw.png9f7jx1hpfxfexs93.png
    l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • madlene88 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przejrzyj ie sobie Smyka bo są promocje-30%i np body 5pack dla dziewczynki lub chłopca można dostać za 40 zl:) ja w piątek będę w sklepie stacjonarnym więc coś wezmę.

ckai9n73kv974yz0.png
  • A może by... Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlene88 wrote:
    Haha to niewiem jak ja to patrzę :) sorki wybacz:) właśnie przeglądam smyka i nowe promocje są. Przejrzyj sobie.

Luzik :) komplement dotarł więc mi miło :). Ja chyba już w tym miesiącu powstrzymam się z zakupami dla małego. Miałam generalnie już nie kupować, a przez właśnie tą promocję kupiłam te ciuszki. Muszę odłożyć na remont pokoiku, jeszcze wózek w przyszłym miesiącu, mebelki itd.. Ciuszków już mamy sporo, więcej trzeba nam teraz jakiś akcesoriów typu ręczniczki do kąpieli, wanienka, laktator, fotelik samochodowy, niania elektroniczna itp.
    patulla wrote:
    To ja tak dla rozrywki wrzucę mój brzuchol
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d644b0a2e722.png

PIĘKNY BRZUSZEK! Esencja kobiecości! Naprawdę śliczny i mega krąglutki ;) Bardzo ładny :) Mój to zupełnie nie ciążowo wygląda przy Twoim..
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/089a8d66224c.jpg

patulla, pola89, MałaMi88, madlene88, Dziobuś, E_w_c_i_a, AlicjaaA lubią tę wiadomość

50c1a0bd9a.png
    34bw43r83m4ak79s.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może by... wrote:
    PIĘKNY BRZUSZEK! Esencja kobiecości! Naprawdę śliczny i mega krąglutki ;) Bardzo ładny :) Mój to zupełnie nie ciążowo wygląda przy Twoim..
    Ale jaki malutki, zgrabniutki ;)
    Chociaż fakt, nikt nie ma wątpliwości, że mój brzuszek to brzuszek ciążowy :P

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • A może by... Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patulla wrote:
    Ale jaki malutki, zgrabniutki ;)
    Chociaż fakt, nikt nie ma wątpliwości, że mój brzuszek to brzuszek ciążowy :P

U Ciebie piekny jest naprawdę ;) U mnie wygląda jakbym tydzień jadła kotlety schabowe.. jeszcze nie jest taki piłeczkowy tylko raczej rozlany. Jak powiedziałam, że jestem w 6 miesiącu ciąży sąsiadce to stwierdziła, że to chyba nie 6 czy termin mam na listopad :D

patulla lubi tę wiadomość

50c1a0bd9a.png
    34bw43r83m4ak79s.png
  • patulla Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może by... wrote:
    U Ciebie piekny jest naprawdę ;) U mnie wygląda jakbym tydzień jadła kotlety schabowe.. jeszcze nie jest taki piłeczkowy tylko raczej rozlany. Jak powiedziałam, że jestem w 6 miesiącu ciąży sąsiadce to stwierdziła, że to chyba nie 6 czy termin mam na listopad :D
    Dziękuję :) U mnie jak mówię, że termin mam na październik, to mam wrażenie, że wszyscy dziwią się, że już taki brzusio, a jeszcze tak długo do końca :P

l22ne6ydz3bwmwg9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patulla wrote:
    an-NajbliFc5FbcszeF20wizyty-000000ffffffxxxxxx17032-1-0-200-green007.gif

07.06(środa) Agnesqe, E_w_c_i_a, almaanies, MałaMi88 (połówkowe), cheysula (połówkowe), theagnes87, dżdżownica

08.06(czwartek) aaniluap (połówkowe), KasiaHeBe (połówkowe), Anuśka19 (połówkowe)
    09.06(piątek) Nieśmiała, Ripley24
    10.06(sobota) Myszaq (połówkowe)
    12.06(poniedziałek) Bella_Bella (połówkowe), pola89 (połówkowe), Myszaq
    13.06(wtorek) Caro (połówkowe), czakajacanacud1 (połówkowe)
    14.06(środa) aaniluap
    16.06(piątek) dżdżownica, nadziejastru
    19.06(ponidziałek) monaJa
    20.06(wtorek) monaJa (połówkowe)
    21.06(środa) Barbie24, aaniluap, Natikka123, pola89, Dziobuś
    22.06(czwartek) A może by..., Veira, Pampcia
    26.06(poniedziałek) AlicjaaA
    27.06(wtorek) BurzaHormonów, kiti, Caro
    29.06(czwartek) Bella_Bella
    01.07(sobota) 0202oliwcia
    04.07(wtorek) zuzanna
    12.07(środa) aaniluap

Bardzo prosze o dopisanie wizyty na 5 LIPCA.
    Byłam u Pani Docent, która prowadzi naszą ciąże bardzo zadowolona z moich wyników:) Szyjka długa 3,64 cm, zamknięta, wiec cieszę sie:)

patulla, pola89, dżdżownica, Dziobuś lubią tę wiadomość

• almaanies Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesqe wrote:
    Bardzo prosze o dopisanie wizyty na 5 LIPCA.
    Byłam u Pani Docent, która prowadzi naszą ciąże bardzo zadowolona z moich wyników:) Szyjka długa 3,64 cm, zamknięta, wiec cieszę sie:)

U mnie też, proszę o dopisanie na 5 lipca.

eikt9n733qx6yvg8.png
  • A może by... Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patulla wrote:
    Dziękuję :) U mnie jak mówię, że termin mam na październik, to mam wrażenie, że wszyscy dziwią się, że już taki brzusio, a jeszcze tak długo do końca :P

Ja specjalnie jeszcze powiedziałam, że na wrzesień :D Martwię się tylko jaki brzuszek będę miała na sierpień.. bardzo bym chciała nie za duży, ale chyba na to nie mam takiego wpływu.. :(

patulla lubi tę wiadomość

50c1a0bd9a.png
    34bw43r83m4ak79s.png
  • almaanies Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na połówkowym , z dzieciątkiem wszystko ok, rozwija się prawidłowo, wiek ciąży z wymiarów jest równy z terminem ostatniej miesiączki.
    Dziewczynka potwierdzona ;)
    Waga 499g, miałam robione usg tarczycy, wszystko w porządku, wyniki krwi i moczu też super. Serduszko bije 166/min
    Tak się stresowałam tą wizytą, byłam pierwszy raz sama, (mąż w delegacji)aż ciśnienie podskoczyło, że miałam 140/90, mówię do lekarza, że jakiś dziwny niepokój dziś czuję, ja niskociśnieniowiec i taki wynik?
    Poprosiłam aby zmierzył mi pod koniec wizyty i było już 120/70 ;)
    Moja kruszynka jest taka śliczna, cały czas się wierciła i trzymała rączkę a to w buzi a to przy twarzy, na szczęście udało się zrobić ładne ujęcie ;)
    Od ostatniej wizyty przytyłam 1 kg więc ok.
    Zwolnienie biorę za 4 tygodnie przy następnej wizycie.

pola89, Caro, Dziobuś, E_w_c_i_a, dżdżownica, MałaMi88, monaJa, JustNatalie, kiti, Barbie24, Kimmy lubią tę wiadomość

eikt9n733qx6yvg8.png
  • madlene88 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może by... wrote:
    Jejuu ale malutki jakbyś się najadla tylko:) w sumie fajnie. Ciekawe jak szybko będzie Ci się powiększać później...

A może by... lubi tę wiadomość

ckai9n73kv974yz0.png
  • almaanies Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlene88 wrote:
    Jejuu ale malutki jakbyś się najadla tylko:) w sumie fajnie. Ciekawe jak szybko będzie Ci się powiększać później...

Mój jest podobny, na razie nie wygląda na ciążowy.

madlene88 lubi tę wiadomość

eikt9n733qx6yvg8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2017, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    almaanies podziwiam Cie, ze jeszcze tyle czasu chcesz pracować. Masz sile i przede wszystkim cierpliwość do tych dzieci?;p Tzn bardzo zazdroszczę, że jeszcze pracujesz, ja niestety nie dałam rady :/ Ale rozumiem, że masz siły, tym bardziej tak jak piszesz brzuszek jeszcze malutki ;)

• madlene88 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    almaanies wrote:
    Mój jest podobny, na razie nie wygląda na ciążowy.
    No to super macie z tymi małymi brzuszkami:) pewnie ogólnie bylyscie bardzo szczuplutkie przed ciaza:)

ckai9n73kv974yz0.png
  • madlene88 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od wczoraj mam takie klucia w szyjce a dzidziuś się wierci nisko co mnie dziwi bo zawsze się wiercila w okolicy pępka dziwnee... Myslicie ze wszystko ok? Wiem że nie powinnam ale umylam ręce i dotknelam szyjki. Jest ona bardzo rozpulchniona... Hmmm niepowiem że mnie to nie stresuje. Dopiero w czwartek byłam na wizycie i było ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 20:32

ckai9n73kv974yz0.png
  • E_w_c_i_a Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiś wysyp wizyt na 5 lipca :) proszę o dopisanie ;)

Ja jestem po zwykłej wizycie, niestety są bakterie w moczu, dodatkowo stan zapalny w organizmie, mam zrobić posiew moczu i posiew z pochwy. Reszta jest ok.

Szyjka 3,74 zmierzona dopochwowo, chociaż lekarz myślał że jest dłuższa jak sprawdził ręcznie. Ale najważniejsze że zamknięta. (miesiąc temu miała 5 cm, nie za szybko się skraca??)

Majcia waży 410 gram (w poniedziałek 384 g).

Niestety nie chciała pozować do zdjęć i zasłaniała się rączkami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 21:48

Szczęśliwa mama Majeczki :*
    Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015
‹‹ 843 844 845 846 847 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ