Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
madlene88 wrote:Haha to niewiem jak ja to patrzę
sorki wybacz:) właśnie przeglądam smyka i nowe promocje są. Przejrzyj sobie.
Luzikkomplement dotarł więc mi miło
. Ja chyba już w tym miesiącu powstrzymam się z zakupami dla małego. Miałam generalnie już nie kupować, a przez właśnie tą promocję kupiłam te ciuszki. Muszę odłożyć na remont pokoiku, jeszcze wózek w przyszłym miesiącu, mebelki itd.. Ciuszków już mamy sporo, więcej trzeba nam teraz jakiś akcesoriów typu ręczniczki do kąpieli, wanienka, laktator, fotelik samochodowy, niania elektroniczna itp.
patulla wrote:To ja tak dla rozrywki wrzucę mój brzuchol
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d644b0a2e722.png
PIĘKNY BRZUSZEK! Esencja kobiecości! Naprawdę śliczny i mega krąglutkiBardzo ładny
Mój to zupełnie nie ciążowo wygląda przy Twoim..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/089a8d66224c.jpg
patulla, pola89, MałaMi88, madlene88, Dziobuś, E_w_c_i_a, AlicjaaA lubią tę wiadomość
-
A może by... wrote:PIĘKNY BRZUSZEK! Esencja kobiecości! Naprawdę śliczny i mega krąglutki
Bardzo ładny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/089a8d66224c.jpg
Chociaż fakt, nikt nie ma wątpliwości, że mój brzuszek to brzuszek ciążowy
-
patulla wrote:Ale jaki malutki, zgrabniutki
Chociaż fakt, nikt nie ma wątpliwości, że mój brzuszek to brzuszek ciążowy
U Ciebie piekny jest naprawdęU mnie wygląda jakbym tydzień jadła kotlety schabowe.. jeszcze nie jest taki piłeczkowy tylko raczej rozlany. Jak powiedziałam, że jestem w 6 miesiącu ciąży sąsiadce to stwierdziła, że to chyba nie 6 czy termin mam na listopad
patulla lubi tę wiadomość
-
A może by... wrote:U Ciebie piekny jest naprawdę
U mnie wygląda jakbym tydzień jadła kotlety schabowe.. jeszcze nie jest taki piłeczkowy tylko raczej rozlany. Jak powiedziałam, że jestem w 6 miesiącu ciąży sąsiadce to stwierdziła, że to chyba nie 6 czy termin mam na listopad
U mnie jak mówię, że termin mam na październik, to mam wrażenie, że wszyscy dziwią się, że już taki brzusio, a jeszcze tak długo do końca
-
nick nieaktualnypatulla wrote:
07.06(środa) Agnesqe, E_w_c_i_a, almaanies, MałaMi88 (połówkowe), cheysula (połówkowe), theagnes87, dżdżownica
08.06(czwartek) aaniluap (połówkowe), KasiaHeBe (połówkowe), Anuśka19 (połówkowe)
09.06(piątek) Nieśmiała, Ripley24
10.06(sobota) Myszaq (połówkowe)
12.06(poniedziałek) Bella_Bella (połówkowe), pola89 (połówkowe), Myszaq
13.06(wtorek) Caro (połówkowe), czakajacanacud1 (połówkowe)
14.06(środa) aaniluap
16.06(piątek) dżdżownica, nadziejastru
19.06(ponidziałek) monaJa
20.06(wtorek) monaJa (połówkowe)
21.06(środa) Barbie24, aaniluap, Natikka123, pola89, Dziobuś
22.06(czwartek) A może by..., Veira, Pampcia
26.06(poniedziałek) AlicjaaA
27.06(wtorek) BurzaHormonów, kiti, Caro
29.06(czwartek) Bella_Bella
01.07(sobota) 0202oliwcia
04.07(wtorek) zuzanna
12.07(środa) aaniluap
Bardzo prosze o dopisanie wizyty na 5 LIPCA.
Byłam u Pani Docent, która prowadzi naszą ciąże bardzo zadowolona z moich wyników:) Szyjka długa 3,64 cm, zamknięta, wiec cieszę sie:)
patulla, pola89, dżdżownica, Dziobuś lubią tę wiadomość
-
patulla wrote:Dziękuję
U mnie jak mówię, że termin mam na październik, to mam wrażenie, że wszyscy dziwią się, że już taki brzusio, a jeszcze tak długo do końca
Ja specjalnie jeszcze powiedziałam, że na wrzesieńMartwię się tylko jaki brzuszek będę miała na sierpień.. bardzo bym chciała nie za duży, ale chyba na to nie mam takiego wpływu..
patulla lubi tę wiadomość
-
Byłam na połówkowym , z dzieciątkiem wszystko ok, rozwija się prawidłowo, wiek ciąży z wymiarów jest równy z terminem ostatniej miesiączki.
Dziewczynka potwierdzona
Waga 499g, miałam robione usg tarczycy, wszystko w porządku, wyniki krwi i moczu też super. Serduszko bije 166/min
Tak się stresowałam tą wizytą, byłam pierwszy raz sama, (mąż w delegacji)aż ciśnienie podskoczyło, że miałam 140/90, mówię do lekarza, że jakiś dziwny niepokój dziś czuję, ja niskociśnieniowiec i taki wynik?
Poprosiłam aby zmierzył mi pod koniec wizyty i było już 120/70
Moja kruszynka jest taka śliczna, cały czas się wierciła i trzymała rączkę a to w buzi a to przy twarzy, na szczęście udało się zrobić ładne ujęcie
Od ostatniej wizyty przytyłam 1 kg więc ok.
Zwolnienie biorę za 4 tygodnie przy następnej wizycie.
pola89, Caro, Dziobuś, E_w_c_i_a, dżdżownica, MałaMi88, monaJa, JustNatalie, kiti, Barbie24, Kimmy lubią tę wiadomość
-
A może by... wrote:PIĘKNY BRZUSZEK! Esencja kobiecości! Naprawdę śliczny i mega krąglutki
Bardzo ładny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/089a8d66224c.jpgA może by... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalmaanies podziwiam Cie, ze jeszcze tyle czasu chcesz pracować. Masz sile i przede wszystkim cierpliwość do tych dzieci?;p Tzn bardzo zazdroszczę, że jeszcze pracujesz, ja niestety nie dałam rady
Ale rozumiem, że masz siły, tym bardziej tak jak piszesz brzuszek jeszcze malutki
-
Ja od wczoraj mam takie klucia w szyjce a dzidziuś się wierci nisko co mnie dziwi bo zawsze się wiercila w okolicy pępka dziwnee... Myslicie ze wszystko ok? Wiem że nie powinnam ale umylam ręce i dotknelam szyjki. Jest ona bardzo rozpulchniona... Hmmm niepowiem że mnie to nie stresuje. Dopiero w czwartek byłam na wizycie i było ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 20:32
-
Jakiś wysyp wizyt na 5 lipca
proszę o dopisanie
Ja jestem po zwykłej wizycie, niestety są bakterie w moczu, dodatkowo stan zapalny w organizmie, mam zrobić posiew moczu i posiew z pochwy. Reszta jest ok.
Szyjka 3,74 zmierzona dopochwowo, chociaż lekarz myślał że jest dłuższa jak sprawdził ręcznie. Ale najważniejsze że zamknięta. (miesiąc temu miała 5 cm, nie za szybko się skraca??)
Majcia waży 410 gram (w poniedziałek 384 g).
Niestety nie chciała pozować do zdjęć i zasłaniała się rączkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 21:48
Szczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015