Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
almaanies wrote:Dziewczyny zaczęłam dziś czuć ruchy wysoka nad pępkiem chyba z 7 cm wow, dzieciątko musi być już spore
almaanies, dżdżownica, MałaMi88, Dziobuś lubią tę wiadomość
-
16.06(piątek) dżdżownica, nadziejastru
19.06(ponidziałek) monaJa, KaroLove
20.06(wtorek) monaJa (połówkowe), India26
21.06(środa) Barbie24, aaniluap, Natikka123, pola89, Dziobuś, A może by...
22.06(czwartek) A może by..., Veira, Pampcia, patulla
26.06(poniedziałek)
27.06(wtorek) BurzaHormonów, kiti, Caro, AlicjaaA
28.06(środa) KasiaHaBe
29.06(czwartek) Bella_Bella, Anuśka19 (połówkowe)
30.06(piątek) Treselle
01.07(sobota) 0202oliwcia
03.07(poniedziałek) KaroLove
04.07(wtorek) zuzanna
05.07(środa) Agnesqe, almaanies, E_w_c_i_a
05.07(czwartek) czekajacanacud1
12.07(środa) aaniluap
17.08(czwartek) KasiaHaBe (IIIgenetyczne)
-
Ja dziś wybrałam się na krzywą.. fuuuu! Tyle mojego szczęścia że dostałam cytrynowy smak.. już mi nie dobrze.. okropne to badanie i zazdroszczę tym co je przechodzą bez problemu.
Wczoraj intensywnie nawet, ale w takim przyjemnym wydaniu. Rano pyszne śniadanko rano, później basen 45 minut, po nim wizyta rodziców i odpoczynek w naszym ogródku.. pierwszy raz mieliśmy taką przyjemność bo ciągle od marca go robiliśmy.. pierwsza gra w badmintona na własnej trawie. Rok temu nie marzyłam nawet że uda mi się zrealizować to marzenie i dać mojemu dzieciątku jego własny pokoik i ogródek. Rok później nam swój dom w mieście z trawka:) to tak moje radosne przemyślenia z wczorajdżdżownica, MałaMi88, almaanies, Dziobuś, Pampcia lubią tę wiadomość
-
patulla wrote:
26.06(poniedziałek)
28.06(środa) KasiaHaBe
30.06(piątek) Treselle
04.07(wtorek) zuzanna
12.07(środa) aaniluap
17.08(czwartek) KasiaHaBe (IIIgenetyczne)
Rybko ja mam przesunięta dzisiejszą wizytę na 30.06 -
Witamy się z Antusiem w 24 tygodniu
mamy 6 kg na plusie, brzuch jest ładnie zaokrąglony choć wiele osób nie może uwierzyć że to już 6 miesiąc.
Dużo spokoju mi daje to że gdyby wydarzyło się jakieś nieszczęście to jest duża szansa na uratowanie mojej perełkiKasiaHaBe, MałaMi88, Agnesqe, kiti, madlene88, Dziobuś lubią tę wiadomość
-
A może by... wrote:Ja dziś wybrałam się na krzywą.. fuuuu! Tyle mojego szczęścia że dostałam cytrynowy smak.. już mi nie dobrze.. okropne to badanie i zazdroszczę tym co je przechodzą bez problemu.
Wczoraj intensywnie nawet, ale w takim przyjemnym wydaniu. Rano pyszne śniadanko rano, później basen 45 minut, po nim wizyta rodziców i odpoczynek w naszym ogródku.. pierwszy raz mieliśmy taką przyjemność bo ciągle od marca go robiliśmy.. pierwsza gra w badmintona na własnej trawie. Rok temu nie marzyłam nawet że uda mi się zrealizować to marzenie i dać mojemu dzieciątku jego własny pokoik i ogródek. Rok później nam swój dom w mieście z trawka:) to tak moje radosne przemyślenia z wczoraj
To ja tak na przyszłą wiosnę będę mogła powiedziećmalutki domek z malutkim ogródkiem ale każdy będzie miał swój pokój plus przestrzeń wspólna i kawałek trawki żeby postawić basenik albo hustawke
Zazdroszczę że masz już swój azyl -
Barbie24 ja całe życie w bloku, ciesz się, że będziesz miała domek, my nie będziemy mieć, ale nie myślę o tym, że dzieci będą miały w jakiś sposób gorzej
Żałuję tylko, że w bloku nie mogę mieć więcej niż 1 psa, bo za mało miejsca
na podwórku bym miała co namniej 3
Tak mój ma różne dni, czasem rano kopnie i wieczorem, a w ciągu dnia nica czasem robi pobudkę i już od 4 kopie długo
Wieczorem wizyta to się pochwalę później co tam -
patulla wrote:
26.06(poniedziałek)
28.06(środa) KasiaHaBe
30.06(piątek) Treselle
04.07(wtorek) zuzanna
12.07(środa) aaniluap
17.08(czwartek) KasiaHaBe (IIIgenetyczne) -
My nie jesteśmy zdolni finansowo żeby zbudować, możemy tylko pomarzyć, kredyty i tak spłacimy za 30 lat
samochodu nawet nie mamy, znaczy ja mam stary po tacie, ale to też pojeździ już niedługo, a gdzie dom
Najważniejsze, że jesteśmy zdrowi i szczęśliwi
Wczoraj chłopak mojej siory do mnie, że taaaaaki gruby brzuch mam a dopiero 6 miesiąc i co to będzie w 9, jego koleżanka to do konca ciąży nie miała takiego, super mówię, gnojek gówno o życiu wie a mi z takimi tekstami wyjeżdżawkurzyłam się, ale ogólnie nie biorę do siebie takich uwag
Taki brzuszek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b93ca616686.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2017, 10:59
patulla, pola89, Treselle, kiti, Caro, Barbie24, E_w_c_i_a, madlene88, aaniluap, Dziobuś, Pampcia lubią tę wiadomość
-
dżdżownica wrote:To ja tak na przyszłą wiosnę będę mogła powiedzieć
malutki domek z malutkim ogródkiem ale każdy będzie miał swój pokój plus przestrzeń wspólna i kawałek trawki żeby postawić basenik albo hustawke
Zazdroszczę że masz już swój azyl
Jak napisałaśBędziesz miała swój. Dla mnie to było marzeniem. Mieć właśnie ogródek gdzie wstawię mikro basenik z mikro człowieczkiem i będę mogła się oddać rozkoszom macierzyństwa. Co prawda wyobrażałam sobie siebie raczej jako mamę marcowego brzdąca, ale no cóż
będzie wrześniowy lub październikowy
. Nasz domek też mały. Powierzchni mieszkalnej jest 100 m2 a całość już większa bo z podpiwniczeniem i garażem 150 m2, ale dla mnie to w zupełności wystarczy. Nie marzyłam o wielkim domu tylko własnie o małym własnym byle z ogródkiem:) Jak trochę trawa podrośnie to wam się pochwalę swoim dziełem w zakresie ogródka. Niestety elewacja domu pozostaje do zrobienia na za dwa lata.
-
nick nieaktualnyA my mając dwa lata temu pewną większą gotówkę, zastanawialiśmy się czego chcemy, czy własny dom, czy bliźniak czy duże mieszkanie. Oboje jednogłośnie podjęliśmy decyzje, że nie chcemy mieszkać w domu. Kupiliśmy mieszkanie, nie całe 110 m. Każdy ma swój pokój, mamy duży taras bo mieszkamy na ostatnim pietrze, a z sąsiadami dzieli nas tylko jedna ściana, bo na naszym pietrze są tylko dwa mieszkania;) Nie żałowaliśmy swojej decyzji ani razu, nawet teraz gdy tak myśle, płac zabaw ogrodzony tylko dla naszego bloku, wypasiony na maksa, w zeszłym roku dokupiliśmy garaż podziemny, bo to nowe budownictwo i jeszcze były wolne. Jesteśmy zadowoleni:) Śmiejemy się, że może kiedyś na starość kupimy sobie mały domek i sie tam wyniesiemy, ale puki co tu nam dobrze i nie zamieniłabym na nic innego
dżdżownica, 0202oliwcia, almaanies lubią tę wiadomość