Październikowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
MichaLina wrote:Kurcze, właściwie to ja nie mam badanego podwozia za każdym razem. Za pierwszym było tylko USG, potem na kolejnej fakt na podwozie patrzył bo robił cytologię. Po genetycznym nie sprawdzał nic na dole... Ciekawe jak teraz.
-
No właśnie najbardziej mnie ciekawi to badanie podwozia. Moja poprzednia gin robiła wszystko za każdym razem. Ten teraz sprawdził raz i to wtedy gdy sama go poprosiłam żeby zajrzał bo coś mnie swędzi. Chyba sama go zapytam na następnej wizycie wprost dlaczego tego nie robi i że chce żeby sprawdzał za każdym razem.
Ogólnie to jestem z niego zadowolona tylko dziwi mnie że nie sprawdza podwozia na każdej wizycie 🤷 gdy coś się działo czy potrzebowałam leku to w ciągu kilku minut oddzwaniał czy też odpisywał, jakby nigdy nie miał wolnego 😁 kiedy do niego nie poszłam to miał dużo pacjentek w poczekalni, ostatnio była nawet kobieta z innego miasta i mówiła że specjalnie do niego jechała. Opinie ma raczej dobre. Załatwił mi teraz badania prenatalne w szpitalu choć tak naprawdę nie przysługuje mi refundacja, a wcale nie musiał. Po prostu chyba zostałam rozpieszczona w pierwszej ciąży przez cudowną lekarkę i teraz nie jest tak jak wtedy więc mi dziwnie 😁 -
Dziewczyny, zmieniając temat na życiowy 😃 macie może kopa parowego z którego jesteście zadowolone? Dziś spojrzałam na swoją swiezo umytą podłogę i powiedziałam sobie dosc. Mop z viledy obrotowy zostawia mi same smugi . A na kolanach już nie chce czyścić, nie mam siły i chęci.
-
MichaLina wrote:Dziewczyny, zmieniając temat na życiowy 😃 macie może kopa parowego z którego jesteście zadowolone? Dziś spojrzałam na swoją swiezo umytą podłogę i powiedziałam sobie dosc. Mop z viledy obrotowy zostawia mi same smugi . A na kolanach już nie chce czyścić, nie mam siły i chęci.
-
MichaLina wrote:A masz już jakis upatrzony? Czytałam dobre opinie o Viledzie ale nikt ze znjaomych nie ma, żeby mogł to potwierdzić.
-
Hejka daje znać że po usg prenatalnym wszystko ok zdrowy chłopak Pani doktor mówiła e. Jestem idealna pacjenta przyszłam na luzie i badanie trwało 15 minut pięknie wszystko ładnie się ustawial ale się cieszę
Kacha_88, Kalina32, Milu, Angelka93, paatka, Filcek, baljov., Mag91, Dominika283, Gela093, KalaW, Erica, Kaarola lubią tę wiadomość
-
Mam mopa parowego z Lidla. Mąż kupił kiedyś tam przy okazji 😁 bardzo mało go używam bo jakoś szybciej mi takim zwykłym obrotowym. Ale ma też wyciąganą parownice i z tego już korzystam częściej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2021, 11:35
-
Kalina32 wrote:Mam MOPa parowego z Lidla. Mąż kupił kiedyś tam przy okazji 😁 bardzo mało go używam bo jakoś szybciej mi takim zwykłym obrotowym. Ale ma też wyciąganą parownice i z tego już korzystam częściej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2021, 11:41
-
szczesciara30 wrote:Hejka daje znać że po usg prenatalnym wszystko ok zdrowy chłopak Pani doktor mówiła e. Jestem idealna pacjenta przyszłam na luzie i badanie trwało 15 minut pięknie wszystko ładnie się ustawial ale się cieszę
Też bym już chciała znać płeć 🙂 -
Milu wrote:Hejo, dziewczyny od wczorajszego wieczora mam takie klucie i ciągnięcie po prawej stronie jakby w pachwinie. Już trzyma mnie tyle czasu, że się zastanawiam czy to normalne?
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
Angelka93 wrote:A czy można tym myć płytki w łazience? Chodzi mi o ściany, bo zawsze robią mi się smugi i strasznie mnie to wkurza
Link do modelu który mam:
https://www.lidl-sklep.pl/p/silvercrest-mop-parowy-2-w-1-sdm-1500-d3-1500-w/p100319440
Ale z góry mówię, nie że polecam czy coś, nie mam porównania, po prostu taki mam 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2021, 12:54
-
Milu wrote:Ponawiam bo gdzieś zaginęło....ciągle mnie to klucie trzyma, brzuch tez mi się stawia...
-
szczesciara30 wrote:Hejka daje znać że po usg prenatalnym wszystko ok zdrowy chłopak Pani doktor mówiła e. Jestem idealna pacjenta przyszłam na luzie i badanie trwało 15 minut pięknie wszystko ładnie się ustawial ale się cieszę
-
Kalina32 wrote:Tak, ma kilka fajnych końcówek i nakładek.
Link do modelu który mam:
https://www.lidl-sklep.pl/p/silvercrest-mop-parowy-2-w-1-sdm-1500-d3-1500-w/p100319440
Ale z góry mówię, nie że polecam czy coś, nie mam porównania, po prostu taki mam 😁 -
W zasadzie Angelka93 nie polecam 😁 tak go właśnie wyjęłam i umyłam podłogę, zostawia smugi 😁
Ogólnie to mam przeświadczenie że samą gorącą wodą człowiek podłogi nie umyje, że jednak potrzeby jest płyn dlatego też wolę zwykłym obrotowym z wodą z płynem. Ale używam od czasu do czasu bardziej do "wyparzenia" podłogi bo kot, pies w domu i dziecko 😁 -
Kalina32 wrote:W zasadzie Angelka93 nie polecam 😁 tak go właśnie wyjęłam i umyłam podłogę, zostawia smugi 😁
Ogólnie to mam przeświadczenie że samą gorącą wodą człowiek podłogi nie umyje, że jednak potrzeby jest płyn dlatego też wolę zwykłym obrotowym z wodą z płynem. Ale używam od czasu do czasu bardziej do "wyparzenia" podłogi bo kot, pies w domu i dziecko 😁Kalina32 lubi tę wiadomość
-
Kalina32 wrote:W zasadzie Angelka93 nie polecam 😁 tak go właśnie wyjęłam i umyłam podłogę, zostawia smugi 😁
Ogólnie to mam przeświadczenie że samą gorącą wodą człowiek podłogi nie umyje, że jednak potrzeby jest płyn dlatego też wolę zwykłym obrotowym z wodą z płynem. Ale używam od czasu do czasu bardziej do "wyparzenia" podłogi bo kot, pies w domu i dziecko 😁