Październikowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
No wydaje mi się że gdyby to było bmk to po jogurcie też by mu wyszły. A te uczulenie macie zdiagnozowane tylko przez te czerwone policzki? My konsultowaliśmy z dwoma lekarzami i obie Panie stwierdziły że to mogą być od zębów. Wyrzynanie się to długotrwały proces. U innych dzieci pójdzie szybko au innych dlugo, tak jak u nas. Małej idą zęby już 4 miesiące ale fazami a nie cały czas. Mąż wczoraj zauważył że już jej prześwitują chociaż ja tego nie widzę 😂 No ale maz ma sokoli wzrok 🙊🙈👶Wikusia 💕 21.10.2021
-
Ok, tak myślałam. Mieliśmy kiedyś pedicetamol ale mała nie umiała powietrza złapać bo był taki niedobry w smaku. Ale faktycznie szybko zbijał temperaturę.
Czy u was też pojawiły się ostatnio problemy ze snem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2022, 21:09
👶Wikusia 💕 21.10.2021 -
A u nas niestety tak. Nie wiem o co chodzi. Nic nie zmieniliśmy, a malutka ma problem z zaśnięciem na noc. Kiedyś potrafiła sama zasnąć w łóżeczku. Teraz trzeba nosić ale i tak jak noszę to bardzo długo zasypia, wybudza się, płacze..👶Wikusia 💕 21.10.2021
-
O tak, to na pewno. Jak jej tylko znikne z oczu to jest płacz. Albo jak się bawi na podłodze i mimo że jestem obok w kuchni to zaraz pełza do mnie i chce na rączki. Ale ten lęk też jest w nocy? W sensie jestem w sypialni , siedzę obok łóżeczka a mimo to nie potrafi zasnąć. Na rękach też jej ciężko usnąć. Bardziej obstawiam regres snu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2022, 10:13
👶Wikusia 💕 21.10.2021