Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
obnoxious wrote:dziewczyny a jakiś sposób na ból głowy?
wstałam z taką migreną że ledwo funkcjonuje.. i moje humorki z pierwszej ciąży wracają.. 😬 płacze nawet na reklamach... ehhWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2022, 10:24
mrsmiki lubi tę wiadomość
➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
➡️ 06 grudnia 2024 II kreski ale bladzioch
➡️ 08 grudnia 2024 coś ala okres (słabszy niż tradycyjny, bardziej wodnisty, intensywnie jasny czerwony) -
mamamajeczki wrote:Ja też dzisiaj wstałam lewą nogą. Nic mi nie pasuje, boli mnie podbrzusze i dziś już lekko złapały mnie mdłości, zjadłam banana i trochę czuje się lepiej choć samopoczucie nadal złe, pogoda za oknem też wcale nie ułatwia
mamamajeczki lubi tę wiadomość
➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
➡️ 06 grudnia 2024 II kreski ale bladzioch
➡️ 08 grudnia 2024 coś ala okres (słabszy niż tradycyjny, bardziej wodnisty, intensywnie jasny czerwony) -
Mnie dziś od śniadania ciagle mdli , ale wole już to niż jak nie mam mdłości , bo wtedy się stresuje , że coś jest nie tak 🙈 Jeszcze narasta we mnie stres związany z wtorkową wizytą , pełno obaw czy wszystko będzie dobrze 🥺🙏
mamamajeczki lubi tę wiadomość
-
Kath wrote:Mnie dziś od śniadania ciagle mdli , ale wole już to niż jak nie mam mdłości , bo wtedy się stresuje , że coś jest nie tak 🙈 Jeszcze narasta we mnie stres związany z wtorkową wizytą , pełno obaw czy wszystko będzie dobrze 🥺🙏
Napewno będzie dobrze!!
Mocne kciuki! ❤️Kath lubi tę wiadomość
Mężatka od 20.06.2020 🥂🕊️
Hubert 💙
Sara 🩷 -
Sisi85
Jadę we worek do miasta jednak . Miałam robić przy okazji jedynie progesteron, żeby zobaczyć czy jest wystarczajaco wysoki, ale skoro tak mówisz zrobie też bhcg.
Jeżeli chodzi o wizytę u gina to myślę że powinien już coś zobaczyć (może niekoniecznie serduszko) w poprzedniej ciązy byłam okoo 5 dni później niż teraz będę i było już serduszko . Na serduszko się nie nastawiam, ale chciałabym zobaczyć czy dobrze wszystko się umiejscowiło, aby być trochę spokojniejszą
Dziewczyny co do objawów. U mnie straszne odbijanie się po posiłku. Czytałam że to zasługa podniesionego progesteronu . Czasami ból głowy. I lekkie bóle miesiączkowe czasami. Senność i zmęczenie. ( senność dopadła mnie wcześniej niż ostatnio w ciązy, ale jej się nie daje bo Szymuś potrzebuje mojej uwagi). A jeżeli chodzi o resztę objawów mam wrażenie że wszystko jakieś takie delikatniejsze o wiele niż w 1 ciązy... Jedynie te odbijanie dręczy mnie przez cały dzień... Zaczęłam jeść dziś mniejsze porcje i troche lepiej ale nadal cały czas mi się odbija. Oby do końca 1 trymestru. .05/03/2021 Szymon
13/10/2022 Aniela -
Kath wrote:Mnie dziś od śniadania ciagle mdli , ale wole już to niż jak nie mam mdłości , bo wtedy się stresuje , że coś jest nie tak 🙈 Jeszcze narasta we mnie stres związany z wtorkową wizytą , pełno obaw czy wszystko będzie dobrze 🥺🙏
Będzie dobrze, trzymam mocno kciuki ✊Kath lubi tę wiadomość
-
Mikoshi wrote:Sisi85
Jadę we worek do miasta jednak . Miałam robić przy okazji jedynie progesteron, żeby zobaczyć czy jest wystarczajaco wysoki, ale skoro tak mówisz zrobie też bhcg.
Jeżeli chodzi o wizytę u gina to myślę że powinien już coś zobaczyć (może niekoniecznie serduszko) w poprzedniej ciązy byłam okoo 5 dni później niż teraz będę i było już serduszko . Na serduszko się nie nastawiam, ale chciałabym zobaczyć czy dobrze wszystko się umiejscowiło, aby być trochę spokojniejszą
Dziewczyny co do objawów. U mnie straszne odbijanie się po posiłku. Czytałam że to zasługa podniesionego progesteronu . Czasami ból głowy. I lekkie bóle miesiączkowe czasami. Senność i zmęczenie. ( senność dopadła mnie wcześniej niż ostatnio w ciązy, ale jej się nie daje bo Szymuś potrzebuje mojej uwagi). A jeżeli chodzi o resztę objawów mam wrażenie że wszystko jakieś takie delikatniejsze o wiele niż w 1 ciązy... Jedynie te odbijanie dręczy mnie przez cały dzień... Zaczęłam jeść dziś mniejsze porcje i troche lepiej ale nadal cały czas mi się odbija. Oby do końca 1 trymestru. .
I miałam dziś bardzo miły dzień- od rana napływały życzenia bo mam urodziny Wpadli też rodzice z torcikiem, na szczęście nikomu nie wpadło do głowy aby pić alkohol więc nie musiałam się tłumaczyć dlaczego ja nie piję A rodziców powiadomimy po usg. Życzę wszystkim dobrej nocki.
Mikoshi lubi tę wiadomość
-
My też zamierzamy rodzicow poinformować po usg. Już kupiliśmy bodziaki dla Synka. '' Mam sekret... będę starszym bratem'' 😂. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i że nie pospieszylismy z tym zakupem 😂.
mamamajeczki, agniecha2101 lubią tę wiadomość
05/03/2021 Szymon
13/10/2022 Aniela -
Hej. Ja wczoraj miałam totalną niemoc. I tak mnie mdliło, że myślałam, że w końcu będę 🤮. Dobrze, że to niedziela i mąż był w domu, to mogłam sobie pozwolić na wylegiwanie się na kanapie cały dzień. Nawet trochę przysnęłam razem z córą, gdzie ja nigdy nie śpię w dzień. Mam nadzieję, że dziś będzie choć trochę lepiej.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Farmaceutka95 wrote:Ja również życzę miłego dnia dziś o 11.30 mam wizytę, biorąc pod uwagę betę z piątku powinno być coś widać... stres nie do opisania, tak bardzo boję się powtórki😥😥😥👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙