Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja betę w 16 dpo miałam 1387- trochę dużo jak na ten czas. Wczoraj przyjaciółka mnie "nastraszyła" że mogą być bliźniaki 🙈 Gin nie za bardzo wyjaśnił skąd taka duża beta, uspokajając że wszystko jest ok. Farmaceutka95, z innego wątku wiem że miałaś też duża betę w terminie okresu, co Ci powiedział lekarz?
Jeśli chodzi o objawy to wczoraj bezsenność i kompletnie mnie odrzuca od niektórych potraw- na przykład nie przełknę sałatki z burakiem i serem feta, która normalnie bardzo lubię 😊 Miłego dnia dziewczyny -
Sisi85 wrote:Ja betę w 16 dpo miałam 1387- trochę dużo jak na ten czas. Wczoraj przyjaciółka mnie "nastraszyła" że mogą być bliźniaki 🙈 Gin nie za bardzo wyjaśnił skąd taka duża beta, uspokajając że wszystko jest ok. Farmaceutka95, z innego wątku wiem że miałaś też duża betę w terminie okresu, co Ci powiedział lekarz?
Jeśli chodzi o objawy to wczoraj bezsenność i kompletnie mnie odrzuca od niektórych potraw- na przykład nie przełknę sałatki z burakiem i serem feta, która normalnie bardzo lubię 😊 Miłego dnia dziewczyny -
Sisi85 wrote:Ja betę w 16 dpo miałam 1387- trochę dużo jak na ten czas. Wczoraj przyjaciółka mnie "nastraszyła" że mogą być bliźniaki 🙈 Gin nie za bardzo wyjaśnił skąd taka duża beta, uspokajając że wszystko jest ok. Farmaceutka95, z innego wątku wiem że miałaś też duża betę w terminie okresu, co Ci powiedział lekarz?
Jeśli chodzi o objawy to wczoraj bezsenność i kompletnie mnie odrzuca od niektórych potraw- na przykład nie przełknę sałatki z burakiem i serem feta, która normalnie bardzo lubię 😊 Miłego dnia dziewczyny
Wczoraj na innym wątku pojawiły się takie same spekulacje, ale to zależy od cyklu, owulacji.
Daj znać jak
Się coś dowiesz bo sama jestem ciekawa ✊🏽Mężatka od 20.06.2020 🥂🕊️
Hubert 💙
Sara 🩷 -
Nattalia wrote:Milego dnia wszystkim! 🙂
Jak na 16 dpo to rzeczywiście imponujacy wynik 😉 Ja miałam wtedy 438 ale 2 dni później już było 1187.
Dzisiaj 6sty tydzień żegna mnie pierwszy raz mdlosciami. Dobrze,że praca zdalna...
To ja chyba będę miała podobnie, zobaczymy jutro 😊Mężatka od 20.06.2020 🥂🕊️
Hubert 💙
Sara 🩷 -
Ja w 16dpo (teoretycznie), miałam betę 1811. Ale coraz bardziej podejrzewam że owulacja mogła być jednak te kilka dni wcześniej, nie monitorowalam bardzo cyklu więc wszystko możliwe:)
Ja już mam dużo słabszy kaszel i odetkany nos więc samopoczucie dużo lepsze. Tylko dziś cały dzień w pracy
Miłego dnia wszystkimagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Mikoshi wrote:A u mnie objawy jakoś ustąpiły... Niby fajnie bo odbijanie było nieznosne. Ale nie miałabym nic przeciwko żeby ciaza dała o sobie znać, bo zaczynam miec szare myśli...
Ja też już dzisiaj lepiej się czuje i mam taki nagły przypływ energii... niby fajnie aczkolwiek człowiek się zamartwia czy wszystko ok
-
Mikoshi wrote:A u mnie objawy jakoś ustąpiły... Niby fajnie bo odbijanie było nieznosne. Ale nie miałabym nic przeciwko żeby ciaza dała o sobie znać, bo zaczynam miec szare myśli...
-
Jutro powtarzam betę i umówię się na 22 lutego do ginekologa, może będzie widać już serduszko?
Pamiętam, że u syna było to dopiero w 8 czy nawet 9 tygodniu. I po pierwszej wizycie odchodziłam od zmysłów.
Czy Was też dopada głód w nietypowych porach? Wstaje do syna o różnych godzinach i np. dzisiaj o 2 niewiele zabrakło a jadłabym płatkiMężatka od 20.06.2020 🥂🕊️
Hubert 💙
Sara 🩷 -
mrsmiki wrote:Jutro powtarzam betę i umówię się na 22 lutego do ginekologa, może będzie widać już serduszko?
Pamiętam, że u syna było to dopiero w 8 czy nawet 9 tygodniu. I po pierwszej wizycie odchodziłam od zmysłów.
Czy Was też dopada głód w nietypowych porach? Wstaje do syna o różnych godzinach i np. dzisiaj o 2 niewiele zabrakło a jadłabym płatki
Mrsmiki też mam wizytę 22 lutego- to wg Belly będzie 8 tydzień więc liczę że zobaczymy i usłyszymy serduszko 😊mrsmiki lubi tę wiadomość
-
Kath wrote:A który to u Ciebie tydzień i dzień? Na pewno wszystko jest dobrze ✊🙂 Ja sama mam takie dni ,że raz objawy są a na następny dzień ich prawie nie ma. Oczywiście wtedy też się martwię , czy wszystko ok 🥺
Wedlog ostatniej @ to jakiś 6+2, ale mierzyłam temp i wychodzi ze wg owulki to 5+2
Trzymam kciuki za wizytę. Daj znać po.
Robiłam dziś ta bhcg, dam znać jak będę mieć wyniki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2022, 12:18
Kath lubi tę wiadomość
05/03/2021 Szymon
13/10/2022 Aniela -
Dzięki dziewczyny za Wasze kciuki. Jestem już po wizycie i trochę stresu zeszło.
Jest pęcherzyk ciążowy i zarodek 3mm z widocznym , bijącym serduszkiem Tętno na tym etapie nie było mierzone, bo za wcześnie , dopiero za jakieś 2-3 tygodnie.
Ciąża też jest młodsza , czyli tak jak myślałam. Z om 6+4 a według usg 5+6 , co by się zgadzało ,bo owulację miałam później.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2022, 15:35
Mikoshi, mrsmiki, Nattalia, Sisi85, Mama_Basia, agniecha2101 lubią tę wiadomość