Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Kath moje gratulacje kochana!
Mama_Basia i co zrobić.. jeść czy nie jeść
Dziewczyny, tak sobie myśle.. Czy ja wytrzymam do 22 lutego? Przecież nie będę robić co 2 dni bety do tego czasu.
Chociaż...Kath lubi tę wiadomość
Mężatka od 20.06.2020 🥂🕊️
Hubert 💙
Sara 🩷 -
mrsmiki wrote:Kath moje gratulacje kochana!
Mama_Basia i co zrobić.. jeść czy nie jeść
Dziewczyny, tak sobie myśle.. Czy ja wytrzymam do 22 lutego? Przecież nie będę robić co 2 dni bety do tego czasu.
Chociaż...
Ciężko wytrzymać, u mnie już tylko 3 tygodnie do wizyty, dziś już brak objawów i człowiek niepotrzebnie się stresuje
-
Kath wrote:Następna 28 lutego , chyba że coś mnie będzie niepokoić to podejdę szybciej
To podobnie mamy wizyty widzę. Ja idę teraz w piątek, a potem już do mojej ginekolog 25 (o ile nie przełoży...)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2022, 17:43
Kath lubi tę wiadomość
05/03/2021 Szymon
13/10/2022 Aniela -
mrsmiki wrote:Dzień dobry
Jak się dzisiaj czujecie?
My już po porannej becie.
Macie jakieś przeczucia co do ewentualnej płci? Naszło mnie to pytanie po dzisiejszym śnie i zaczęłam rozmyślać
Trzymam kciuki za wyniki bety
Jeśli chodzi o płeć to nie mam żadnych przeczuć , nie mam też parcia na płeć , najważniejsze żeby było zdrowe. Jak będzie druga dziewczynka to też super ,a jak chłopczyk no to mogę mieć pewne obawy, bo jednak trochę inna obsługaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2022, 11:09
-
Kath wrote:Ja codziennie od kilku dni ten sam schemat. Zjem śniadanie i zaczyna mnie mdlić i tak przez prawie cały dzień , na szczęście bez wymiotów.
Trzymam kciuki za wyniki bety
Jeśli chodzi o płeć to nie mam żadnych przeczuć , nie mam też parcia na płeć , najważniejsze żeby było zdrowe. Jak będzie druga dziewczynka to też super ,a jak chłopczyk no to mogę mieć pewne obawy, bo jednak trochę inna obsługa
Podobno dziewczynki są trudniejsze w obsłudzeMężatka od 20.06.2020 🥂🕊️
Hubert 💙
Sara 🩷 -
Odnośnie objawów to tak jak mówiłam wcześniej ustaly. Jednakże od początku nawiedza mnie biegunka lub luzne stolce. Raz mam cały dzień, raz kilka dni... Raz tylko z rana. Dziś napisałam do mojej ginekolog bo w internet zmora ludzka nic mi nie powiedział na żadnej stronie z artykułami, a na forum jakimś jeszcze gorsza zmora wyczytałam jak u jednej babki każdy taki epizod konczyl sie poronieniem .
Moja gin kazała się nie martwic. Przyjąć węgiel akt, ale prosiła abym przyszła w ten piątek... 😒 Wizytę i tak miałam umówiona tylko że u innego gin. W takim razie będę chyba musiała u tamtego odwołać i pójdę do niej.
Jeżeli chodzi o przeczucia co do płci, to przeczucie mi mówi że będzie drugi syn, wolec wolałabym teraz córeczkę. Ale jak będzie synek nie będę płakać. Ważne aby było zdrowe!05/03/2021 Szymon
13/10/2022 Aniela -
mrsmiki wrote:Dzień dobry
Jak się dzisiaj czujecie?
My już po porannej becie.
Macie jakieś przeczucia co do ewentualnej płci? Naszło mnie to pytanie po dzisiejszym śnie i zaczęłam rozmyślać
Czuje się nawet dobrze, rano miałam lekkie mdłości ale już przeszło. Dziś mam wolne od pracy więc mogę trochę poleniuchować
-
Ja dziś poranek zaczęłam od mdłości, bez wymiotów na szczęście, ale jazda do pracy jest trudna codziennie. Potem przeszło, a teraz pora obiadowa w pracy i znów nie czuję się najlepiej. Nie mogę dopuszczać do uczucia głodu bo wtedy jest najgorzej.
Co do płci to ciągle mam w głowie, że będę mieć drugą córkę. Ale jak będzie chłopiec to będę się cieszyć równie mocno. Najważniejsze żeby było zdrowe.
Jutro rano wizyta, czekam z niecierpliwością.