Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
mrsmiki wrote:Dzień dobry
Jak się dzisiaj czujecie?
My już po porannej becie.
Macie jakieś przeczucia co do ewentualnej płci? Naszło mnie to pytanie po dzisiejszym śnie i zaczęłam rozmyślaćagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Mama_Basia wrote:Ja dziś poranek zaczęłam od mdłości, bez wymiotów na szczęście, ale jazda do pracy jest trudna codziennie. Potem przeszło, a teraz pora obiadowa w pracy i znów nie czuję się najlepiej. Nie mogę dopuszczać do uczucia głodu bo wtedy jest najgorzej.
Co do płci to ciągle mam w głowie, że będę mieć drugą córkę. Ale jak będzie chłopiec to będę się cieszyć równie mocno. Najważniejsze żeby było zdrowe.
Jutro rano wizyta, czekam z niecierpliwością.
Trzymam kciuki za wizytę ✊ napewno wszystko będzie dobrze
Mama_Basia lubi tę wiadomość
-
Mama_Basia wrote:Ja dziś poranek zaczęłam od mdłości, bez wymiotów na szczęście, ale jazda do pracy jest trudna codziennie. Potem przeszło, a teraz pora obiadowa w pracy i znów nie czuję się najlepiej. Nie mogę dopuszczać do uczucia głodu bo wtedy jest najgorzej.
Co do płci to ciągle mam w głowie, że będę mieć drugą córkę. Ale jak będzie chłopiec to będę się cieszyć równie mocno. Najważniejsze żeby było zdrowe.
Jutro rano wizyta, czekam z niecierpliwością.
Dzisiaj się czuje o wiele lepiej niż wczoraj. I człowiek zamiast się cieszyć to się zastanawia czy wszystko jest ok... A odnośnie płci to jako że to pierwsze dziecko to nie mam jakiegoś ciśnienia w tej kwestii, byle było zdrowe 😉 Mąż bardzo by chciał synka bo u nas w rodzinie same kobietki się rodzą 😄
mamamajeczki, Mama_Basia, Sisi85, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Jest Kruszynka ❤ Całe 6,8 mm człowieka z pięknie bijącym serduszkiem ❤ Nie mogę w to uwierzyć 😍
mamamajeczki, Mama_Basia, Klaudia9212, Kamila91, Nattalia, Cyntia, Kath, mrsmiki, Mikoshi, Sisi85, Justyna Es, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie, synku :*
-
Mousie89 wrote:Jest Kruszynka ❤ Całe 6,8 mm człowieka z pięknie bijącym serduszkiem ❤ Nie mogę w to uwierzyć 😍
Super, wspaniała wiadomość
Dziewczyny ja jeszcze 1,5 tyg do wizyty.. objawów ciąży nie mam jak nie miałam, tylko to zmęczenie się pojawia... zaraz ide się kąpać i się kładę bo oczy mi się zamykają.
-
Cyntia wrote:Super, wspaniała wiadomość
Dziewczyny ja jeszcze 1,5 tyg do wizyty.. objawów ciąży nie mam jak nie miałam, tylko to zmęczenie się pojawia... zaraz ide się kąpać i się kładę bo oczy mi się zamykają. -
Cyntia wrote:Super, wspaniała wiadomość
Dziewczyny ja jeszcze 1,5 tyg do wizyty.. objawów ciąży nie mam jak nie miałam, tylko to zmęczenie się pojawia... zaraz ide się kąpać i się kładę bo oczy mi się zamykają.
U mnie też zanik objawów od 2 dni. Oczywiście zmęczenie nadal doskwiera ale żadne bóle miesiączkowe, ani kłucia jajników, mdłości, wymiotów a jeszcze przedwczoraj ledwo żyłam.
-
Kamila91 wrote:To i ja napiszę swój wynik bety 4.02 było 129 dziś jest 1170.Mousie89 wrote:Jest Kruszynka ❤ Całe 6,8 mm człowieka z pięknie bijącym serduszkiem ❤ Nie mogę w to uwierzyć 😍
Niesamowicie mnie wzruszają takie wiadomości!
Pięknie, rośnijcie maluszki!
Dobrej nocy dziewczynyKamila91 lubi tę wiadomość
Mężatka od 20.06.2020 🥂🕊️
Hubert 💙
Sara 🩷