Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina12345 wrote:U mnie to pierwsza ciąża więc też mogę pomylić pierwsze oznaki z ruchem jelit więc... czekam cierpliwie 🤔
Wszystko jeszcze zależy czy masz łożysko z przodu czy z tyłu, jeśli z przodu to ruchy czuć później, dopiero kiedy staną się mocniejsze.
U mnie łożysko na tylnej ścianie więc niczego nie tłumi. -
mrsmiki wrote:Zazdroszczę Wam tych ruchów 🙈 my 16+6 i cisza 😩 ale mam detektor 🤭Czekamy na Ciebie, synku :*
-
Ja jestem po wizycie, wszystko dobrze na szczęście🙂 już na pewno będzie chłopak także będę miała dwóch małych chłopców w domu😂 rozmiar to trochę ponad 10 cm, a serduszko biło 150🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2022, 17:33
Mama_Basia, Karolaaa8, Cyntia, Frida91, mrsmiki, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020 -
Frida91 wrote:A jak tam wasze brzuszki i kg na plusie? Przybieracie już coś?
Frida91 lubi tę wiadomość
Frida91 wrote:A jak tam wasze brzuszki i kg na plusie? Przybieracie już coś?
Ale brzuch już wygląda jakbym była conajmniej za połową ciąży. Szybciej mi rośnie tym razem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2022, 18:17
Frida91 lubi tę wiadomość
-
Drzemka wrote:Ja jestem po wizycie, wszystko dobrze na szczęście🙂 już na pewno będzie chłopak także będę miała dwóch małych chłopców w domu😂 rozmiar to trochę ponad 10 cm, a serduszko biło 150🙂
Fajnie się też razem bawią od niedawna. -
Mama_Basia wrote:O to fajnie, wygodnie będzie ubierać, jeden po drugim będzie nosił ubrania. Mam dwóch bratanków z różnicą wieku 1,5 roku. Starszy (3l) jest małym dzieckiem, więc młodszy (1,5l)już go dogonił i w sumie podobne rozmiary noszą.
Fajnie się też razem bawią od niedawna.
A to racja, różnica wieku będzie całkiem fajna między dziećmi. Będą się na pewno w przyszłości dobrze dogadywać. Wiem po mnie i siostrze, między nami jest dokładnie taka różnica jaka będzie miedzy moimi dziećmi. No i ciuszki to też plus, wszystko mam🙂 jedynie żebym ja to jakoś przetrwała 😆 pierwsze pół roku na pewno będzie wyjęte z życia.Mama_Basia lubi tę wiadomość
Ja to chyba 2kg mam na razie na plusie. Zważę się jakoś przed wizytą 😁 Ale w sumie poza brzuchem i biustem to nie ma różnicy. I staram się ćwiczyć regularnie tak co 2 dzien mniej więcej 🙂 Co do jedzenia to jem normalnie, nie pilnuję się jakoś bardzo ale też ogólnie jem w miarę zdrowo.
Mama_Basia lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Paulina12345 wrote:U mnie to pierwsza ciąża więc też mogę pomylić pierwsze oznaki z ruchem jelit więc...czekam cierpliwie 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2022, 08:22
Mama_Basia lubi tę wiadomość