Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Myślę, że na grupie fb łatwiej się pisze, bo można komentować więcej wątków jednocześnie i nie robi się bałagan kto na czyje pytanie odpowiada.
Ale tu forum też ma swój urok i myślę, że nie umrze tak całkowicie.
Chwalcie się tu dziewczyny wizytami, ja zawsze tu i tam piszę jak mam jakieś nowe wieści 😊
Wczoraj rozmawiałam z szefem przez telefon i jakoś już mi tak lżej, bo już wiedzą że to L4 będę mieć przedłużane do końca, nie muszę powiadamiać ich co miesiąc co dalej.
W firmie dużo się dzieje, ale sobie radzą 😊 A ja mam mniej stresu i mogę skupić się na swoim zdrowiu, dobrej kondycji i dziecku, które mi codziennie szaleje w brzuchu, a ja się tym odczuciem ogromnie cieszę 😊
Weekend majowy zamierzamy spędzić na swojej działce nad jeziorem. Nie byliśmy tam od jesieni, trzeba będzie ogarnąć po zimie, a jak pogoda dopisze to uda się zostać aż do wtorku 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2022, 09:10
mrsmiki lubi tę wiadomość
-
Mama_Basia wrote:Myślę, że na grupie fb łatwiej się pisze, bo można komentować więcej wątków jednocześnie i nie robi się bałagan kto na czyje pytanie odpowiada.
Chwalcie się tu dziewczyny wizytami, ja zawsze tu i tam piszę jak mam jakieś nowe wieści 😊
Wczoraj rozmawiałam z szefem przez telefon i jakoś już mi tak lżej, bo już wiedzą że to L4 będę mieć przedłużane do końca, nie muszę powiadamiać ich co miesiąc co dalej.
W firmie dużo się dzieje, ale sobie radzą 😊 A ja mam mniej stresu i mogę skupić się na swoim zdrowiu, dobrej kondycji i dziecku, które mi codziennie szaleje w brzuchu, a ja się tym odczuciem ogromnie cieszę 😊
Weekend majowy zamierzamy spędzić na swojej działce nad jeziorem. Nie byliśmy tam od jesieni, trzeba będzie ogarnąć po zimie, a jak pogoda dopisze to uda się zostać aż do wtorku 🙂
Ej czujesz już ruchy?? Ale super... Mam tydzień młodsza ciążę od Twojej. Że 3 razy poczułam jakieś laskotanie ale to by było tyle.
-
Mama_Basia wrote:Myślę, że na grupie fb łatwiej się pisze, bo można komentować więcej wątków jednocześnie i nie robi się bałagan kto na czyje pytanie odpowiada.
Weekend majowy zamierzamy spędzić na swojej działce nad jeziorem. Nie byliśmy tam od jesieni, trzeba będzie ogarnąć po zimie, a jak pogoda dopisze to uda się zostać aż do wtorku 🙂
Już się nie mogę czekać żeby czuć te ruchy. Dużo spokojniej bym się czuła, a tak to czekanie od wizyty do wizyty. Ale może już niedługo 😉 -
Zazdroszczę wyjazdu na działkę. My będziemy kisnąć w domu 😕
Czekamy na Ciebie, synku :*
-
Paulina12345 wrote:Ej czujesz już ruchy?? Ale super... Mam tydzień młodsza ciążę od Twojej. Że 3 razy poczułam jakieś laskotanie ale to by było tyle.
Paulina12345 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie, synku :*
-
Ja już tez może ze 4 razy czułam ruchy. W 1 ciąży tydzień później to nastąpiło. Ale nie czuje ruchów codziennie i to sa na razie pojedyncze epizody. Jeszcze są maluszki i tez zależy w którą stronę się odwrócą jak się ruszają.
Wizytę mam jutro. Może w końcu dowiem się co tam ma dzidzius między nogamiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2022, 11:24
Mama_Basia lubi tę wiadomość
AMH - 1.18 ng/ml
NK 29%
05.01.2021 r. - transfer 8A
8 dpt - beta hcg 2.31
10 dpt - beta hcg 22.92
13 dpt - beta hcg 88.17
15 dpt - beta hcg 233.90
17 dpt - beta hcg 629.40
22 dpt pecherzyk ciążowy
27 dpt zarodek z ❤
16.02 - całe 1.63 cm szczęścia 💗
4.03 - 3.79 cm 💗
13.03 - 4.80 cm 💗 rośnie kruszynka
16.03 - prenatalne, zdrowy chłopczyk ❤ -
Paulina12345 wrote:Ej czujesz już ruchy?? Ale super... Mam tydzień młodsza ciążę od Twojej. Że 3 razy poczułam jakieś laskotanie ale to by było tyle.
To moja druga ciąża i poczułam ruchy tydzień wcześniej niż przy pierwszej (wtedy 17+0).
Już niedługo wszystkie będziemy czuły te słodkie kopniaki ❤Paulina12345 lubi tę wiadomość
-
Karolaaa8 wrote:Już się nie mogę czekać żeby czuć te ruchy. Dużo spokojniej bym się czuła, a tak to czekanie od wizyty do wizyty. Ale może już niedługo 😉
Haha mam to samo. W końcu bym miała namacalny dowod na to że Dzieciełek żyje:-)Karolaaa8, mashimo lubią tę wiadomość
-
Mousie89 wrote:Ja też czuję ruchy, ale albo trafił mi się leniuszek albo nie czuję jeszcze wszystkich wygibasów. Najczęściej czuję rano po wstaniu i wieczorem. Czasem w ciągu dnia, ale to rzadko. Nawet jak zjem coś słodkiego to nie ma reakcji. I oczywiście stres, że coś jest nie tak 🙈
Hmm to ja już chyba niedługo bo jestem 16+3 dzisiaj..