Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia9212 wrote:Czy ktoś z Was bierze accofil? Wyszedł mi genotyp kir AA. Lekarz jeszcze nie oddzwonił chodź już o tym rozmawialiśmy. Nie wiem co o tym myśleć? Jestem w ciąży naturalnej. Serduszko bije. Maluszek bo maluszek. Czy teraz jest sens włączać leczenie skoro bez tego jest dobrze, co o tym sadzicie? 🙈
AMH - 1.18 ng/ml
NK 29%
05.01.2021 r. - transfer 8A
8 dpt - beta hcg 2.31
10 dpt - beta hcg 22.92
13 dpt - beta hcg 88.17
15 dpt - beta hcg 233.90
17 dpt - beta hcg 629.40
22 dpt pecherzyk ciążowy
27 dpt zarodek z ❤
16.02 - całe 1.63 cm szczęścia 💗
4.03 - 3.79 cm 💗
13.03 - 4.80 cm 💗 rośnie kruszynka
16.03 - prenatalne, zdrowy chłopczyk ❤ -
Dziewczyny, jestem po usg, dziecko żyje, jak usłyszałam bijące serduszko to od razu się popłakałam że szczęścia. Czekam na wyniki moczu i krwi i będę miała konsultację ginekologiczną.
Na razie nie wiadomo skąd ta krew.Drzemka, Karolaaa8, Farmaceutka95, Klaudia9212, Mama_Basia, Frida91, mamamajeczki, Mousie89, Kath, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Cyntia wrote:Dziewczyny, jestem po usg, dziecko żyje, jak usłyszałam bijące serduszko to od razu się popłakałam że szczęścia. Czekam na wyniki moczu i krwi i będę miała konsultację ginekologiczną.
Na razie nie wiadomo skąd ta krew.
Najważniejsze, że serducho bije:)
Może jakiś krwoaczek?!? -
Cyntia wrote:Dziewczyny, jestem po usg, dziecko żyje, jak usłyszałam bijące serduszko to od razu się popłakałam że szczęścia. Czekam na wyniki moczu i krwi i będę miała konsultację ginekologiczną.
Na ten moment super wiadomość. Czekamy na resztę pozytywnych informacji 😉
-
-
Ufffff! Najważniejsze! -
Nie mam pojęcia, w pracy z rana mocz cały różowy, bez skrzepów i ból podbrzuszu kłujący. W szpitalu już leciały skrzepy krwi. Byłam przed chwilą i też ciągle leca skrzepy. Ciekawa jestem z jakiego powodu. Czekam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2022, 11:38
-
Farmaceutka95 wrote:Dzisiaj byłam na wizycie na NFZ. Dzidziuś 22 mm. Tylko w stosunku do poprzedniego usg znowu 3 dni do tyłu (powinno być 9+2, jest 8+6). Oczywiście usg gorsze niz prywatnie. Serducho ładnie migało. Chyba nie powinnam sie stresować za bardzo? Te kilka dni różnicy? Egh, my matki
Farmaceutka95 lubi tę wiadomość
-
Jestem po badaniu ginekologicznym, z dzieckiem wszystko w porządku, a krwawienie jest z drog rodnych. Lekarka twierdzi, że czasem tak bywa. Przepisała luteinę i mam leżeć.
paulina502, Karolaaa8, mamamajeczki, Frida91, Mama_Basia, Kath, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Cyntia wrote:Jestem po badaniu ginekologicznym, z dzieckiem wszystko w porządku, a krwawienie jest z drog rodnych. Lekarka twierdzi, że czasem tak bywa. Przepisała luteinę i mam leżeć.
-
Cyntia, super że wszystko jest ok ❤️
Ja już też po wizycie, z USG dzisiaj wyszło 7+5, więc tym razem różnica z miesiączką dwa dni a nie 4. A więc wszystko zależy od lekarza i od sprzętu. Serduszko biło 159. Karta ciąży założona i w końcu zaczęłam się cieszyć, trochę spokojniejsza jestem po wizycie u mojego lekarza. Chociaż na koniec ciąży na pewno będę bankrutem, 350 zł za wizytę 😔mamamajeczki, Swatka, Kath, Gosha, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020