Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna-Anna1992 wrote:Dziewczyny , a co polecacie na zaparcia ? Nigdy nie miałam z tym problemu , a teraz pije hektolitry maślanek i nic
Mi pomaga kawa na czczo. Słyszałam też o zalaniu wody do śliwek suszonych, wypić tą wodę i podobno niektórym to pomaga. Śliwki suszone też można podjadaćJoanna-Anna1992 lubi tę wiadomość
-
Cyntia - Uff,dobrze że ostatecznie wszystko w porządku! Oby to dziwne krwawienie szybko ustapilo. Trzymaj się!
Super wieści z pozostałych wizyt 😊 Oby tak dalej!
Z zaparciami akurat nie mam problemów-
wystarczy trochę stresu w pracy i są skłonności wręcz w druga stronę 😅 -
Joanna-Anna1992 wrote:Dziewczyny , a co polecacie na zaparcia ? Nigdy nie miałam z tym problemu , a teraz pije hektolitry maślanek i nic
agniecha2101 lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Cyntia wrote:Jestem po badaniu ginekologicznym, z dzieckiem wszystko w porządku, a krwawienie jest z drog rodnych. Lekarka twierdzi, że czasem tak bywa. Przepisała luteinę i mam leżeć.
Kamień z serca 😘 maluszek jest silny ❤️❤️ -
Cyntia dobre wiadomości,teraz musisz odpoczywać i się oszczędzać ☺️
Dziewczyny ja nie mam zaparć ale za to straszne wzdęcia mnie męczą,tez sobie poradzić nie mogę...zawsze rano na czczo wypijam szklankę ciepłej wody i to na mnie działa z rana ale potem gorzej
Jutro mam wizytę na NFZ ciekawa jestem co i jak u maluszka😊macie jakies przeczucia co do płci?ja jakoś czuje że będzie chłopak 😁 -
Kejtii87 wrote:Cyntia dobre wiadomości,teraz musisz odpoczywać i się oszczędzać ☺️
Dziewczyny ja nie mam zaparć ale za to straszne wzdęcia mnie męczą,tez sobie poradzić nie mogę...zawsze rano na czczo wypijam szklankę ciepłej wody i to na mnie działa z rana ale potem gorzej
Jutro mam wizytę na NFZ ciekawa jestem co i jak u maluszka😊macie jakies przeczucia co do płci?ja jakoś czuje że będzie chłopak 😁
Jutro mam usg i mam nadzieję że będzie serduszko 🙏
AMH - 1.18 ng/ml
NK 29%
05.01.2021 r. - transfer 8A
8 dpt - beta hcg 2.31
10 dpt - beta hcg 22.92
13 dpt - beta hcg 88.17
15 dpt - beta hcg 233.90
17 dpt - beta hcg 629.40
22 dpt pecherzyk ciążowy
27 dpt zarodek z ❤
16.02 - całe 1.63 cm szczęścia 💗
4.03 - 3.79 cm 💗
13.03 - 4.80 cm 💗 rośnie kruszynka
16.03 - prenatalne, zdrowy chłopczyk ❤ -
Teraz też mam z tym problem, na razie próbuję naturalnych sposobów, ale nie bardzo działają.agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Kejtii87 wrote:Jutro mam wizytę na NFZ ciekawa jestem co i jak u maluszka😊macie jakies przeczucia co do płci?ja jakoś czuje że będzie chłopak 😁
No ciekawe czy się sprawdzi takie przeczucie 🤔
-
Kejtii87 wrote:Cyntia dobre wiadomości,teraz musisz odpoczywać i się oszczędzać ☺️
Jutro mam wizytę na NFZ ciekawa jestem co i jak u maluszka😊macie jakies przeczucia co do płci?ja jakoś czuje że będzie chłopak 😁
Ja też mam przeczucie ze będzie chłopak:D -
Swatka wrote:Ja w pierwszej ciąży wiedziałam ze bedzie chlopak od początku. Teraz mam przeczucia ze dziewczynka.
Jutro mam usg i mam nadzieję że będzie serduszko 🙏
Ja teraz SB przypomniałam że w 1szej ciąży też brałam ten syrop na zaparcia ale chyba słabo na mnie działał...
Co do płci to jakoś tak podświadomie czuje że chłopiec a tu jeszcze kupę czasu zanim się dowiem, córeczka w 5tym MSC się pokazała😁Swatka lubi tę wiadomość