Październikowe mamy 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Diancia99 wrote:Teraz to ja się zestresowalam... Poszłam do łazienki a przy pocieraniu na papierze jakby plamienie 😪 w odcieniu czerwono brązowym rozwodnionym bez skrzepów czy coś. Nie czuję się jakoś niepokojąco więc obserwuje się do wizyty lekarza. 😮💨
Jeśli nie ustanie to spróbuj wcisnąć się gdzieś szybciej.
Przede wszystkim staraj się mimo wszytko zachować spokój. Wszystko będzie dobrzeDiancia99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka2025 wrote:Czy to nie jest plamienie implantacyjne?
Jeśli nie ustanie to spróbuj wcisnąć się gdzieś szybciej.
Przede wszystkim staraj się mimo wszytko zachować spokój. Wszystko będzie dobrze -
Diancia99 wrote:Ponad tydzień temu wyszedł test pozytywny więc się zdziwiłam, wizytę mam w tą sobotę. Ciężko mi było wgl coś znaleźć więc muszę czekać 😪 mąż dopiero w piątek będzie to i tak nic nie zdziałam bez niego 🤷🏻♀️
Diancia99 lubi tę wiadomość
-
Diancia99 wrote:Ponad tydzień temu wyszedł test pozytywny więc się zdziwiłam, wizytę mam w tą sobotę. Ciężko mi było wgl coś znaleźć więc muszę czekać 😪 mąż dopiero w piątek będzie to i tak nic nie zdziałam bez niego 🤷🏻♀️
Jeśli coś się dzieje nie tak to i tak nie masz na to wpływu. Wiem, że to dość brutalne ale też to usłyszałam i to mi pomogło.
Odpocznij, zrób coś dla siebie. Wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki, żeby szybko ustało.Diancia99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka2025 wrote:Spokojnie. To jest właśnie ten czas kiedy mogło wystąpić krwawienie implantacyjne.
-
nick nieaktualnyNatka2025 wrote:Spróbuj się położyć, odpocząć.
Jeśli coś się dzieje nie tak to i tak nie masz na to wpływu. Wiem, że to dość brutalne ale też to usłyszałam i to mi pomogło.
Odpocznij, zrób coś dla siebie. Wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki, żeby szybko ustało. -
Hej dziewczyny 💛
Nieśmiało się z Wami witam 💛
Po wielu miesiącach dziś ujrzałam w końcu dwie kreseczki, jestem już po pierwszej becie i w środę idę zrobić kolejną aby sprawdzić przyrost 🤞🏻
Narazie to dla mnie jakaś totalna abtrakcja🤭Natka2025, Diancia99, kasialinkaa, Duśka202, Zuzka :), karczoch321 lubią tę wiadomość
-
Finch11 wrote:Hej dziewczyny 💛
Nieśmiało się z Wami witam 💛
Po wielu miesiącach dziś ujrzałam w końcu dwie kreseczki, jestem już po pierwszej becie i w środę idę zrobić kolejną aby sprawdzić przyrost 🤞🏻
Narazie to dla mnie jakaś totalna abtrakcja🤭Finch11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka2025 wrote:Plamienie może wystąpić w dniu terminu albo blisko terminu, albo chwilę po terminie. Najgorsze co możesz teraz zrobić to panikować. Wiem, że to trudne ale musisz myśleć pozytywnie. Obserwuj.
Betę robiłaś? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Diancia99 wrote:Właśnie tak słyszałam i żyłam spokojnie mimo objawów ale to plamienie mnie trochę zaniepokoiło 😪 ale na szczęście nie czuje bólu bo czytałam że wtedy to już trzeba się martwić 😶
Diancia99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak jak nie jadam mięsa ani w ogóle zup gotowanych na mięsie. Nie lubię tego posmaku. Od małego miałam problem ze zjedzeniem. Dziś zrobiłam dzieciakom ogórkowa zupę. Jak się dorwałam tak myślałam że nie skończę 🤦♀️
Aleee powiem Wam... Dobre było 😂Diancia99, Finch11 lubią tę wiadomość