Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia więc tak...Żelazo mam bo średnio z wynikami krwi,magnez ogólnie na skurcze np łydek...witaminki dla ciężarnych,furargin i pro uro na fatalny mocz,nospa na twardy brzuszek....jejku i te wielkie tabsy na grzybka...a i lutka pod język...w sumie widze ogrom leków jak mam je wziąść i przeraża mnie to...
Za tydzien może wyniki będą ok to na mocz odpadna... -
IviQ wrote:Dziewczyny tylko pamiętajcie by nie łykać żelaza z magnezem razem i nie popijać mllecznymi produktami czy zajadać serami. Najlepiej popic wodą z cytryną żeby była wit C.
A mnie od dwóch dni kłoje z prawej strony trochę ponad pachwiną, dosyć ostry ból co jakiś czas. Mniejszy gdy lezę, większy gdy siedzę. Byc może dlatego że tam mnie młody najbardzoej skopuje, a byc może co innego. Muszę gin zapytać w pn
Też mam takie kłucia, zrobiłam usg jamy brzusznej i wyszedł mi poszerzony układ kielichowo - miedniczkowy. Dokładny opis poniżej:
UKM po obu stronach nieco poszerzone, bez cech obecności złogów. Prawy UKM - miedniczka - 16x19x8mm,kelichy - 5mm. Lewy UKM - miedniczka - 20x17x7mm, kielichy - 5mm. Moczowody podmiedniczkowo - 4-5mm, przypęcherzowo niewidoczne
Pani Radiolog powiedziała, że to typowe w ciązy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 19:22
IviQ lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny , ale jest trudno Was nadrobic . Juz zapomnialam co mialam npisac .
Ursa bardzo sie ciesze , ze jest nadzieja , ze Kornel wyjdzie z tej infekcji
Trudno jest trafic na tak dobrych lekarzy .Szybkie wizyty , diagnoza i wdrozone leczenie .Teraz to juz bedzie wszystko dobrze
Nynusia wracaj szybko do zdrowia ! Ale Cie mama obdarowalaTyle slodkosci na raz
Co do golenia to ja zobacze dzisiaj pod prysznicem czy dam rade ogolic moja szczecinkeJesli nie to moj facet bedzie w pogotowiu czekalz maszynka .
Tak swoja droga to ja bardzo lubilam w pierwszej ciazy ten rytual , bo zawsze konczylo sie to przytulankamiTeraz jestem na glodzie zblizeniowym , a on sie durny boi
Dziewczyny jak ja Wam wspolczuje brania tych wszystkich lekow , ale wiadomo , ze dla zdrowia wlasnegi i w szczegolnosci dziecka jestesmy gotowe zrobic wszystko .
Chapeau bas !!!
Ja dzisiaj odczowam straszny ucisk na pecherz i pipke . Normalnie chodzic ne moge . Wiem , ze synek ulozony jest glowka do dolu i to on pewnie uciska . I wlasnie upralam i powiesilam pierwsza ture ubranek dla brzdacaJak to pieknie wyglada na suszarce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 19:27
soraya, Nynusia, agu258, stokrotka25 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
No właśnie mój tez pewnie balamucic być chciał mnie odrazu haha ! Ja tez biorę sporo leków ogólnie a przed ciąża to wgle pogrom był. Ja dzisiaj tez miałam taki ucisk bo mały był w samym dole ale później się przewiercil na gore i ulga niesamowita
-
PauLLa wrote:IviQ dlaczego nie razem żelazo i magnez? Ranyyy co źle robie????
można tez popic sokiem żurawinowym bo co niektóre piją
po prostu magbez i zelaza z 2h róznicą czasową[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Na koniec ciąży będziesz siadać i czuć główkę ! Haha
Pamietam jak moja znajoma dwa tyg temu mi mówiła ze siada i czuje główkę dziecka normalnie tak nisko ze aż ja boli ale ona z lekkim rozwarciem juz była , w poniedziałek właśnie urodziła dwa dni przed terminem coreczke