Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczynki..
widze ze temat golenia sie pojawil... ja mam meeega problem nawet raz mialam sie Was o to pytac czy przypadkien nie macie tak jak ja..nie mowiac o kroczu bo tam to juz nic nie widze a nogi ledwo ledwo.
ahh a paznokcie u nog na razie mam tylko przejechane bezbarwnym i czekam az nabiora mocy urzedowej haha
ja sie tu zanudze dziewczyny masakra!!!!
jacusianka ja bym kupila nowy pojemnik.
jaroszka kochana nie martw sie na pewno bedzie okjaroszka lubi tę wiadomość
-
Ja na spadek żelaza dostałam Biofer i nakaz jedzenia wołowiny.
Biorę też femibion natal 2 i Magne B6, bo skurcz miałam łydek i ciągle wrażenie, że nadejdzie kolejny.
Edit:
jestem na szkoleniu "bezpieczny maluch" i polecam gorąco!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 18:45
jaroszka lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:
Edit:
jestem na szkoleniu "bezpieczny maluch" i polecam gorąco!
Ja i Jaroszka też byłyśmy. To prawda, dużo przydatnych informacji
Jaroszka, to Ty byłaś, prawda?Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
O jej jakie Wy macie problemy...moje przy nich to pikuś a tak narzekam...nie chciałabym igieł więcej niż te które gin zaleca czasem...
Ogólnie od wczoraj biorę te wszystkie nowe tabletki i dzisiaj boli brzuch,żołądek,i migrene mam...wgl słaba jestem...myślałam że oglądanie ubranek dla Synka poprawi cokolwiek ale niestety...tylko gorzej...
Poza tym dzwoniłam w sprawie mebli kuchennych i u mnie na umowie jest koniec czerwca a babka mi przez tel mówi że jest termin na 25.06 kurde...dobrze wiedzieć że nagle termin mamy...zła jestem...ludzie to odioci...
-
jaroszka wrote:Tak, ja byłam, dobrze pamiętasz
również miło wspominam! Idziesz na targi w tą sobotę?
Wybieram się, ale nie wiem, czy zdecyduje się na USG. Jak będzie mega duża kolejka, to chyba zrezygnuję. Chciałabym jednak co nieco kupić i pójść na warsztaty z chustonoszeniaA Ty?
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Ja tez bym nowy pojemnik jednak kupiła !
Ja mam noedpoczynnosc tarczycy a jestem wgle po takich chorobach ze szkoda pisać: (
Jaroszka po 20 tyg ciąży takie delikatne twardnienia jest nmormlane to są te skurcze przepowiadajace. Jak nie bola i przechodzą zaraz to jest normalne a i jak nie ma ich więcej niż 10 razy dziennie ... Ja miała. Chyba zw dwa razy od 20 tyg tak dwa skurcze w dzien i koniec , nie biorę nic na to , tzn lykam magnez codziennie i wsio ale to sama z siebie nie przepisywał mi lekarz -
Magnosia wrote:Wybieram się, ale nie wiem, czy zdecyduje się na USG. Jak będzie mega duża kolejka, to chyba zrezygnuję. Chciałabym jednak co nieco kupić i pójść na warsztaty z chustonoszenia
A Ty?
Ja USG miałam tydzień temu, więc chyba też odpuszczę, ale chustonoszenie ja też, ja też zdecydowanie!!!
i również nastawiam się na zakupkiMagnosia lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Ja wysprzatalam salon i kuchnie , zjadlam późny obiadek i leże przed TV. Odpoczyneczek mały:) cos mnie plecy zaczynaja bolec , bardziej ramiona , łopatki no masakra pieka aż
ile tego magnezu dziennie łykasz? 1 tabletka?
Mnie wszystko już boli...szczególnie po sprzataniu.... -
Dziewczyny tylko pamiętajcie by nie łykać żelaza z magnezem razem i nie popijać mllecznymi produktami czy zajadać serami. Najlepiej popic wodą z cytryną żeby była wit C.
A mnie od dwóch dni kłoje z prawej strony trochę ponad pachwiną, dosyć ostry ból co jakiś czas. Mniejszy gdy lezę, większy gdy siedzę. Byc może dlatego że tam mnie młody najbardzoej skopuje, a byc może co innego. Muszę gin zapytać w pn[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
ja bym wolala jednak robic kolacje serio
wy mowicie swinki moge do Was dolaczyc przy mezu zero skrempowaniaale on tez go nie ma haha wiec u Nas sa dwie swinki hihi
mama mi przywiozla 5snickersow 5lionow i 3 kinder bueno musialam pochomikowac bo jakby polozna zobac\yla to omgsoraya, ZakręconaOna, jaroszka, agu258, nat_alia lubią tę wiadomość