Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na 29 października:) a no jeden tylko jeden a Ty na kiedy ? Pytam bo mam znajoma co z OM ma termin na dzień przede mną właśnie a z wieku płodu na początek listopada termin:)
No z tym goleniem masz racje , w końcu swoja buzie gola. Jejku mój mały smyrek coraz częściej i mocniej kopie od paru dniNynusia lubi tę wiadomość
-
Z OM 28.10, ale z USG w 16 tygodniu wyszło, że 24.10. Na połówkowym nie podali mi terminu, więc nie wiem czy się to zmieniło.
Mój synek też jest coraz bardziej aktywny, teraz akurat chyba śpi, ale na razie nie nazwałabym tego kopniakami...pewnie dla niego to kopniak, ale ja czuje takie pukanie od środka, wiercenie...już nie mogę się doczekać kiedy to będzie wyraźniejsze i kiedy będzie widać przez brzuch -
No widzisz dlatego wszystko może się zdarzyć hihi co do porodu .
Wiesz co Ja czuje dość mocne wiercenie się , wypychanie ... Juz brzuch normalnie mi chodzi ale nie wystają raczki albo nóżki wiesz o czym mowie:) tez mam łożysko na przedniej scianieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 17:16
-
To musisz dokładnie do lekarza lecieć z neurocytami ale cos może być odrobinę powiększone , leukocyty itp nie pamietam co tam jest dokładnie jeszcze w morfologii . kochanie no nie za ciekawie jak anemia jest ... Lec do gina najlepiej on powie ci co masz zrobić i to jak najszybciej uwazam , na szczęście nie masz wielkich odchylow od normy wiec może szybko się to naprawi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 17:26
-
Ursa cieszę się ze tak wyszło, czytalam jednym tchem. Modlitwy pomogły
Szczęśliwa mamusiu - trzymaj się z tymi zębami, współczuje z całego serduszka i trzymam kciuki żeby nie bolalo wiecej!!
Idziemy dziś na spowiedź, boże jak na tego nie lubię...szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
No tak bo Wy przed ślubem ta spowiedź macie:) w sobotę ślub tak ?! Bo nie pamietam dokładnie wcześniejszych postów wszystkich , wrzucisz nam tu fotke jak pięknie wygladasz ?
kocham oglądać Panny mlode i nie mogę się doczekać aż sama nią będę . Ja spowiedzi tez strasznie nie lubie ale nie chodzimy tam codziennie wiec wiesz hehe
agu258 lubi tę wiadomość
-
Ta niedokrwistosc nie wiaze sie z leczeniem zastrzykami. Jest wynikiem rozrzedzenia krwi bo wzrasta ilosc osocza a poza tym nasza macica rosnie a ze to miesien to zużywa dużo zelaza i to tez predysponuje do niedokrwistosci. Dostaniesz żelazo od gin, ja juz dostalam
to bardzo powszechne w ciąży
-
kasiulka87 wrote:Ta niedokrwistosc nie wiaze sie z leczeniem zastrzykami. Jest wynikiem rozrzedzenia krwi bo wzrasta ilosc osocza a poza tym nasza macica rosnie a ze to miesien to zużywa dużo zelaza i to tez predysponuje do niedokrwistosci. Dostaniesz żelazo od gin, ja juz dostalam
to bardzo powszechne w ciąży
Kasiu, ale te zastrzyki właśnie rozrzedzają krew...przyjmuje je po to żeby nie było zakrzepów...
Żelazo jest na recepte? -
Jaroszka, Ola,
właśnie zrobiłam sobie pierwszy raz zastrzyk w udo. Po wewnętrznej stronie w miejscu, gdzie złapałam największą fałdkę. O dziwo nie bolało tak bardzo. No ale to dopiero pierwszy, więc wolę się za bardzo nie cieszyć.
Jaroszka, czy pytałaś swojego lekarza, w które miejsce na udzie najlepiej się wkuwać? Ja z tego wszystkiego zapomniałam... ;/
Jaroszka, ja biorę Clexane 40, nie wiem, czy ma to wpływ na morfologię. W każdym razie wyniki miałam ostatnio OK. Hemoglobina - 13,0, więc anemii nie mam. Myślę jednak, że dostaniesz żelazo i wszystko szybciutko się unormuje
ola.321 lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.