Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Matko jedyna szczęśliwa mamusiu jak ty się nacierpisz z tymi zębami,to nikt Ci tego nie zabierze! Szok. Jeszcze akurat teraz w ciąży jak nie możesz za bardzo sobie w bólu zelżyć.
Miejmy nadzieję ze ból będzie sie zmniejszał z czasem...
No Natalia to żeś niezły numer wywinęła z tą zupą...piekielna kuchnia;)nat_alia, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Teraz nadrobilam co u Was ,
Ursa , cudownie ze z maluszkiem dobrze, jest dzielny i silny facet i na pewno szybko pokona infekcje ! Jeszcze raz duzo zdrowka dla was ! :*
Nynusia dziekuje CiI tez sie trzymaj w tym szpitalu, dobrze ze szybciutko pojechaalas! Ściskam was mocno !!!
Battinkadokladnie, normalnie osemke bym wyrwala a tu mi musi przez dziaslo do niej dochodzic ... eh brakuje sil na to wszystko
ale dziekuje za wsparcie , bez was juz bym sie calkiem zalamaala !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 14:17
-
Szczęśliwa Mamusiu :* Mam nadzieję, że dzisiejsza wieczorna wizyta przyniesie Ci już tylko ulgę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 14:23
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
IviQ wrote:agania a dlaczego źródlana anie minealna?
Bo mineralna ma za dużo składników, które mogą tworzyć złogi w nerkach. Tak mi lekarz tłumaczył - w skrócie
I przede wszystkim do picia powinna być woda niskosodowa.
No i wody wysokozmineralizowane - takie powyżej 1500 zawierają składniki, które mogą szkodzić organizmowi w ciąży.Magnosia lubi tę wiadomość
-
Magnosiu dziekuje , nawet nie wiesz ile dla mnie znacza takie slowa , bo to idzie w depresje wpasc normalnie przez to !
PS. Pewnie zauwazylyscie wczesniej a ja nie doczytalam ale wycofali "nie Lubie " , chyba sie nie przyjelo toMagnosia lubi tę wiadomość
-
szczęśliwa mamusiu jak Ci współczuję z tymi zębami:(((((((((((((( oby w końcu przestało boleć....
Natalia uwielbiam ostrą kuchnie więc mi by to zrobiło dobrze :p ale pamiętam jak tez czegoś do końca nie doczytałam i był problem hihihi
A patrzę ze nawet piję źródlana hihihi tyle że gazowananat_alia lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Witam Was ... Jakoś widzę , ze żadna z Was nie zauważyła mojego braku udzielania ale spoczko:) napisze tylko parę zdań i znikam ale codziennie Was podczytuje .
A wiec ... Ursa bardzo się cieszę , ze wyjaśniło się mniej więcej co i jak się dzieje , a Kornelek na pewno jest silnym zdrowym maluszkiem który sobie z infekcja poradzi ! Życzę Wam zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia !!!
Co do łożyska wiem , ze może zmieniać swoje miejsce położenia moja znajoma miała od poczatku na przedniej ścianie a później juz ciągle na tylniej , Ja mam od poczatku na przedniej i ruchy pierwsze oczywiście takie słabsze smyranko poczulam ok 17 tyg ciąży , dopiero trzy dni temu poczulam takie konkretne , ze aż mi brzuch chodzi zauważył to !oj narzeczony nawet:) mój mały najczęściej kopie nad pepkiem i w podbrzuszu tak nisko ... Czasami po bokach . Co do zmiany położenia dziecka to dziewczyny ono ma jeszcze czas się obrucic , może zrobić to jeszcze na ta chwile z piec razy !co do golenia miejsc intymnych to Ja mam juz delikatny problem ale jakoś jeszcze sobie radze , wkurza mnie golenie nóg w ciąży bardzo ... A co do mycia stop to Ja tak jak którąś z dziewczyn napisała siadam na wannie i po koleji zawijam jedna nogę na kolano potem druga ,chyba ze jestem! Lod prysznicem to normalnie się schylam i lece , nadal mogę zaciągnąć nogę na umywalke wiec luzik . Nie mam dużego brzucha mimo tego tygodnia wiec radzą sobie jeszcze całkiem nieźle . A Teraz życzę miłego dnia:)
jaroszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to ja mam dzisiaj gwarantowaną...
no cóż zaszalałam z tym chili ale dodoałam jogurtu, popiłam woda i jest ok
za to mój mąż uwielbia chili wiec na 100% bedzie mu smakować : -
nat_alia, ja staram się nie sypać tyle przypraw ostrych co kiedyś, bo ogólnie lubię pikantne potrawy. Tak jak Twój mąż, mój tez uwielbia chili
Właśnie się dowiedziałam, że u mnie w szpitalu w okresie wakacyjnym nie prowadzą szkoły rodzenia!Zostaje mi prywatna.
-
Ursa śledziłam wszystko na FB, trzymałam kciuki i kibicowałam, ale nie komentowałam, bo nie mogłam. Napiszę więc teraz, że bardzo się cieszę, że da się coś z tym zrobić i jestem w szoku, że to tak naprawdę taka błaha przyczyna...pomyśleć, że wystarczy Żuravit? SZOK...w ogóle nie rozumiem jak mogła Ci ta infekcja nie wyjść w moczu??? Ja od 10 lat borykam się z nawracającą infekcją pęcherza moczowego ( zazwyczaj od seksu ) i zawsze bakterie wychodzą albo w zwykłym badaniu moczu lub w posiewie - tutaj na 100%...może jednak u Ciebie to infekcja układu rozrodczego....Daj znać jak wyniki, a ja nadal trzymam kciuki :*:*
Magnosia, Ola ja już od półtora miesiąca robię sobie zastrzyki w uda, bo brzuch już miałam twardy i jakoś nie miałam serca się tam kłuć...Niestety nie mam dobrych wieści, bo w uda boli bardziej...;/ należy robić po wewnętrznej stronie mniej więcej po środku odległości między kolanem a pachwiną, tam jest najwięcej tłuszczu.
Nynusia trzymaj sie tam dzielnie!!! Ważne, że szybko zainterweniowałaś!
Zakręcona pewnie nie uwierzysz, ale myślałam o Tobie!!! ja też ostatnio się rzadko udzielałam, ale zauważyłam Twój brak!!! :*
Szczęśliwa mamusiu współczuje Twoich perypetii z zębami, że te cholerstwo nie chce odpuścić...życzę Ci ogromnej ulgi jak najszybciej! Trzymam oba kciuki :*
ola.321, szczesliwa_mamusia21, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Bąbelku, a nie ma w Twoje okolicy prywatnych szkół rodzenia finansowanych przez gminę. U nas mieszkańcy gminy mają za darmo, pozostali płacą 400 zł. Ja i tak będę jednak chodzić na Karową, bo tam chcę rodzić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 15:11
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
aaaaa w kwestii golenia to mi okolice intymne zawsze golił mąż, bo ja nie lubię, a on to ubóstwia, a poza tym zawsze idealnie wygoli całe krocze
ja sama to się zawsze zacinam albo zostawię kilka włosków, a w przyszłości rozważam wosk
Nogi jeszcze daję radę golić, pielęgnować stópki również, ale odczuwam już po mału dyskomfort.
-
Jaroszka Milo z Twojej strony: *
Mój tez by chciał golic mnie zawsze a Ja jakoś lepiej się czuje sama to robiąc chociaż tez jakoś zawsze tak się gole , ze się przytne czy cos wiesz haha ... Najgorsze jak krostki się robią od maszynki: ( jak gole się pod włos ale inaczej uważam ze jestem niedogolona ...
Ja tez kocham ostre !!! Ale staram się nie jeść bo później mam taka zgage ze oszalec idzie oczywiście w ciąży tylko mam taka zgage po ostrym bo takto to mogłam ciągle jeść ostre i wsio , nic mi nie było -
ola.321 wrote:jaroszka - no to ładnie
trzeba się nastawić na ból a jeszcze te zastrzyki pieką to nawet nie chcę myśleć jak to będzie w udo
. Ja dodatkowo mam dużą dawkę bo 80
, ale na szczęście jeszcze fałdkę łapię
.
Ola do tego mam takie siniaki na udach, że wyglądam jak ofiara przemocy domowej...gorzej się wbija igłę w udo...czasem trafię na coś twardego i dupa! Ja mam dawkę 60 - też szczypie i kłuje...
Zakręcona ja od zawsze byłam mało skrępowana przy moich facetachbekanie, puszczanie bąków to norma
taka świnka ze mnie
więc golenie krocza to pikuś
rozkładam się i czytam sobie książeczkę, a mąż goli...
soraya, ZakręconaOna, lojkalojka, Nynusia, agaton, ss lubią tę wiadomość