Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Obecnie PTD zaleca wykonywanie 3-punktowego testu obciążenia glukozą (wcześniej wykonywano 2-punktowy). Na podstawie wyników tego testu cukrzycę ciążową rozpoznaje się, gdy spełnione jest co najmniej jedno z 3 niżej przedstawionych kryteriów:
stężenie glukozy w osoczu na czczo od 92 do 125 mg/dl (5,1-6,9 mmol/l)
stężenie glukozy po 60 minutach ≥180 mg/dl (10,0 mmol/l)
stężenie glukozy po 120 minutach od 153 do 199 mg/dl (8,5-11,0 mml/l)Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witajcie Dziewczyny poi dłuższej przerwie!
Najpierw wakacje, później goście i tak to:) czytałam Was w miarę na biezaco, ale nie miałam cvzasu odpisac:) czasem na fb mi się udało:)
Cieszę sie, że same dobre wieści opstatnio! Zwłaszcza z Tobą Ursa się cieszę-bardzo! Myślę, że każda z nas bardzo przezywała Twoją sytuację.
Nynusia- obys jak najszybciej wróciła do zdrówka! Nerki w ciązy to chyba dość częsta przypadłosć, coś na ostatniej wizycie wspominała moja p. dr.
Za tydzień mam obronę na podyplomówce, a w ogóle nie chce mi się uczyć
Nynusia lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
jaroszka wrote:aaaaa w kwestii golenia to mi okolice intymne zawsze golił mąż, bo ja nie lubię, a on to ubóstwia, a poza tym zawsze idealnie wygoli całe krocze
ja sama to się zawsze zacinam albo zostawię kilka włosków, a w przyszłości rozważam wosk
Nogi jeszcze daję radę golić, pielęgnować stópki również, ale odczuwam już po mału dyskomfort.
Wosk na łono? Jezu, masochistkajaroszka, Nynusia, Blondik lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jaroszka ale powiem Ci , ze Ja tez taka jestem jak Ty widzę ! Hahaha ale mój mnie taka kocha wiesz świnka świnka ale damami tez jesteśmy wiec nie maja się co wstydzić hahaha , ja bardziej nie daje mi krocza golic bo boje się ze mnie zatnie , ze ogoli mnie tak ze będzie niezadowalająco i będę musiała poprawiać hahaha
Co do wosku to nie probowalam ale chyba bym sid odważyła bardziej niż pache dac pod wosk !!!!jaroszka lubi tę wiadomość
-
Kochane jestescie
oby dzis juz byla ostatnia wizyta!
Zakrecona , nie zauwazylam bo sama jestem na urlopie i wpadam tylko napisac pare slow, ciesze sie ze jestes :*
Milego dnia dziewczyny ! I jeszcze raz dziekuje za kciuczki :*ZakręconaOna, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Ja nie miałam żadnego zapalenia które wyszło w moczu bardziej troszkę więcej bakteri ale czulam , ze częściej siusiam , ze szczypie przy siusianiu i poszlam do apteki po sok 100% zurawiny i za litr dalam nie cale 30 zł i pilam piec łyżek dziennie i po 2 dniach akurat wypadło badanie moczu moje i powiem Wam ze nie dość ze dolegliwości ustały to bakterie nie liczne
-
ZakręconaOna wrote:Jaroszka ale powiem Ci , ze Ja tez taka jestem jak Ty widzę ! Hahaha ale mój mnie taka kocha wiesz świnka świnka ale damami tez jesteśmy wiec nie maja się co wstydzić hahaha , ja bardziej nie daje mi krocza golic bo boje się ze mnie zatnie , ze ogoli mnie tak ze będzie niezadowalająco i będę musiała poprawiać hahaha
Co do wosku to nie probowalam ale chyba bym sid odważyła bardziej niż pache dac pod wosk !!!!
Serio? świnka też?hehe
no pewnie! bikini mniej boli niz pacha!
ja daje mężowi golić, bo naprawdę robi to fachowo kiedyś się śmiałam, żeby otworzył salon golenia cipekNynusia, agaton lubią tę wiadomość
-
No Ja dam kiedyś tez mojemu jak juz brzuszek większy będzie w końcu !
bo wtedy juz bankowo pomoc będzie potrzebna , hahaha a może to dobry patent na interes hahahaha nie no swiruje: d
A no świnka świnka momentami hihi
A przy depilacji pachy woskiem chyba bym narobila w gaciejaroszka lubi tę wiadomość
-
tak sok z żurawiny 100% niezastąpiony! ja to przez te 10 lat męki z pęcherzem chyba wszystko już stosowałam, ale najlepsze jest furaginum jedna tabletka wystarczyła, by przykre dolegliwosci minęły juz po godzinie...
Niestety w ciązy chyba nie możba tego leku stosować....