Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
lojka - mam to samo, od 3 dni dzidzia szczególnie wieczorami tak mnie kopie w pęcherz i mam wrażenie że w szyjkę że aż mnie to stresuje. A czasem taka okrągła wypukłość robi mi się na kilka sekund po lewej stronie pępka więc zakładam że to główka -ale pewności nie mam.
Nynusia - ranyy, a później Ty w pokoju czujesz te fajki i dym od niej?? -
Mnie kopie od paru dni tez bankowo kopie gdzieś w dol bo odczuwam mocno i nisko nawet właśnie teraz:)
Jezu po 1. 17 lat i juz 7 miesiąc ciąży !!!! Porażka jak dla mnie to ale zdarza się ale juz jak pali taka małolata fajki będąc w ciąży ... Nieodpowiedzialna smarkula ! -
Tak w sobotę mamy ślub
czekalam na to 6,5 roku
a zdj na pewno wrzuce
spowiedź ślubną spoko, powiedzialam 4 grzechy, ksiądz sobie że mną pogadal o ślubie w konfesjonale więc naprawdę spoko i już z głowy
zaraz smigam jeszcze ogarnąć ozdoby na samochód, spakuje się i odezwę się z pewnością dopiero w poniedziałek! Bo jeszcze poprawiony będą, niestety bez pana młodego bo dziś się dowiedział że musi się stawić w poznaniu na egzaminach więc lipa. Ale trudno to jest wojsko i nic z tym nie zrobimy.
Nynusia trzymaj się w tym szpitalu! :-* :-* :-*
Może jeszcze zajrze do Was dzisiaj, a jak nie, to do poniedziałku :-*Nynusia, Lexie lubią tę wiadomość
-
Nynusia współczuje... ale nic nie poradzisz...masz o tyle dobrze.że wam w lazienkach nie pali :* ja musiałam znosić ten smród przy każdej wizycie w wc i czasem zimą zapomniała okno zamknąć to mróz w dupe szczypal wrrr
IviQ dzięki za informacje :* musze ogarnąć te sytuacje i będzie ok
Ale mnie Maluch kopie...zaraz ide sie kąpać i lulu...leje u nas i dlatego tak fatalnie sie czuje... -
Pojemnik nowy kupił mi mąż
Ja póki co nie mam w ogóle zgagi (tfu, tfu:), ale ostatnio zaczęłam mieć skurcze oka i karku, więc zwiększyłam magnez.
Brzy=usio mam już duży, więc mam już problem z goleniem i ze schylaniemi pomysleć,. że jeszcze 16 tygodni przede mną
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Mnie kopie od paru dni tez bankowo kopie gdzieś w dol bo odczuwam mocno i nisko nawet właśnie teraz:)
Jezu po 1. 17 lat i juz 7 miesiąc ciąży !!!! Porażka jak dla mnie to ale zdarza się ale juz jak pali taka małolata fajki będąc w ciąży ... Nieodpowiedzialna smarkula !
Nie przypinaj takiej łatki wszystkim, ze 17 lat i 7 miesiac ciazy.
Troche mnie to zasmucilo, bo ja jestem bardzo dobra matka stawiam dzieci ponad wszystko. -
IviQ wrote:Spokojnie nic złego byś sobie i dziecku nie zrobiła. Jedynie żelazo by się nie wchłoneło i byś je wydalił. Magnez i wapń blokują wchłanianie i przetworzenie żelaza natomiast wit C wielokrotnie poprawia. Dlatego najlepiej brać albo z wit C albo z wodą z cyryną
można tez popic sokiem żurawinowym bo co niektóre piją
po prostu magbez i zelaza z 2h róznicą czasową
IviQ kochana dobrze piszesz!!!IviQ lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Na koniec ciąży będziesz siadać i czuć główkę ! Haha
Pamietam jak moja znajoma dwa tyg temu mi mówiła ze siada i czuje główkę dziecka normalnie tak nisko ze aż ja boli ale ona z lekkim rozwarciem juz była , w poniedziałek właśnie urodziła dwa dni przed terminem coreczke
Ja tak nie miałam. Ciekawe jak będzie teraz. -
Nenka nie ukrywam ale wg mnie to chociaż szkoła powinna być skończona...aleee znam laski ktore mając 19lat przerywały nauke,więc jakby głębiej przyjrzeć sie to w sumie niech sobie i jest w ciąży ale to palenie...no rzesz kur*a ja chucham i dmucham żeby wszystko było dobrze i czar szczęścia i tak pryska a taka gowniara co ma 15lat roddzi pare dni po mnie i cieszy sie dzieckiem paląc faje przy jego wózku...no i jak ti sie nie denerwować? Ja nie wiem jak wy ale osobiście po tym co przeszłam strzeliła bym takiej w pysk...
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed53a1417cd1.jpg hmmm nie wiem czy sie udalo...no i bokiem :p nasz brzuchol z wczoraj tak na dobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 20:50
IviQ, ola.321, stelianka, agu258, Nynusia, Lexie, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Nenka ty jesteś bardzo dojrzała jak na swój wiek i naprawde bardzo Cie tu podziwiamy, ze w tym wieku jesteś taka super mama i musiałaś tak wczesnie dorosnac. Ja pamiętam, ze jak miałam 17lat, to byly ważne imprezy, ciuchy itd, dzieci no way... Ty jesteś wyjątkowa, ale spójrz na swoje koleżanki, czy one dalyby rade w tym wieku zrezygnować z wolności?
IviQ, Magnosia, agu258, ewwiel lubią tę wiadomość
-
BAttinka dziękuje:)
Nenka2 masz rację nie każdy jest w tym wieku nieodpowiedzialny. Ja byłam i gdybym zaszła w ciązy mając 17 lat choć nie współżyłam jeszcze to kochałabym to dziecko nad życie jak Ty. Ale w tv tyle się słyszy i widzi że masakra. Ja zresztą myślę że opinia tak ostra od Nynusi padła dlatego że leżąc w jednym pokoju ma się trochę już pojęcie o podesjciu i charakterze tej dziewczyny, a my się uczepiłyśmy jednego wpisuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 21:04
agu258, BATTINKA lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Paula ale maleńki brzusio:)
Nenka Ja nie chciałam nikogo urazić tym co napisalam i nie wiem czy doczytalas moja wypowiedz ze zrozumieniem bo napisałam ze dla Mnie to porażka w tym wieku bawić się w dzieci ale ze zdarza się i ze to palenie najgorsze !
Mam parę znajomych co zostały matkami w wieku 17 lat i są świetne , tak jak mówisz stawiają dzieci ponad wszystko . Nie chciałam Cie urazić niczym po prostu dla mnie ten wiek to nie wiek na dzieci a na skończenie szkoły i wybawienie się ale to moje zdanie i nikt go nie zmieni a wolno mi je mieć , nikomu nie robię krzywdy ani nie obrazam! Ty widać ze jesteś dojrzałą osoba i mimo młodego wieku udało Ci się dziecku stworzyć normalny dom ale właśnie tak jak poprzedniczka moja napisała wyobraź sobie swoje koleżanki niektore czy da!my by rade w wieku 17 lat zostać matkami a sadze ze tylko może po niektóre a tym bardziej teraz , dziejsza młodzież jest straszna coraz gorsza dosłownie ... I co taka 17 latka w tych czasach może dac dziecku jak ledwo szkole kończy a chust wie co to za dziewczyna jak w ten sposób się ,zachowuje , nie potepiam Ciebie pisząc to a ta dziewczynke co piszemy o niej ze małolata jara w ciąży i tyle .PauLLa lubi tę wiadomość
-
IviQ wrote:BAttinka dziękuje:)
Nenka2 masz rację nie każdy jest w tym wieku nieodpowiedzialny. Ja byłam i gdybym zaszła w ciązy mając 17 lat to kochałabym to dziecko nad życie jak Ty. Ale w tv tyle się słyszy i widzi że masakra. Ja zresztą myślę że opinia tak ostra od Nynusi padła dlatego że leżąc w jednym pokoju ma się trochę już pojęcie o podesjciu i charakterze tej dziewczyny, a my się uczepiłyśmy jednego wpisuIviQ, jaroszka lubią tę wiadomość