X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojka - mam to samo, od 3 dni dzidzia szczególnie wieczorami tak mnie kopie w pęcherz i mam wrażenie że w szyjkę że aż mnie to stresuje. A czasem taka okrągła wypukłość robi mi się na kilka sekund po lewej stronie pępka więc zakładam że to główka -ale pewności nie mam.

Nynusia - ranyy, a później Ty w pokoju czujesz te fajki i dym od niej??

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie kopie od paru dni tez bankowo kopie gdzieś w dol bo odczuwam mocno i nisko nawet właśnie teraz:)
    Jezu po 1. 17 lat i juz 7 miesiąc ciąży !!!! Porażka jak dla mnie to ale zdarza się ale juz jak pali taka małolata fajki będąc w ciąży ... Nieodpowiedzialna smarkula !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agu258 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w sobotę mamy ślub :-) czekalam na to 6,5 roku :-P a zdj na pewno wrzuce :-P spowiedź ślubną spoko, powiedzialam 4 grzechy, ksiądz sobie że mną pogadal o ślubie w konfesjonale więc naprawdę spoko i już z głowy :-) :-) :-) zaraz smigam jeszcze ogarnąć ozdoby na samochód, spakuje się i odezwę się z pewnością dopiero w poniedziałek! Bo jeszcze poprawiony będą, niestety bez pana młodego bo dziś się dowiedział że musi się stawić w poznaniu na egzaminach więc lipa. Ale trudno to jest wojsko i nic z tym nie zrobimy.

Nynusia trzymaj się w tym szpitalu! :-* :-* :-*

Może jeszcze zajrze do Was dzisiaj, a jak nie, to do poniedziałku :-*

Nynusia, Lexie lubią tę wiadomość

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • PauLLa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia współczuje... ale nic nie poradzisz...masz o tyle dobrze.że wam w lazienkach nie pali :* ja musiałam znosić ten smród przy każdej wizycie w wc i czasem zimą zapomniała okno zamknąć to mróz w dupe szczypal wrrr

IviQ dzięki za informacje :* musze ogarnąć te sytuacje i będzie ok ;)

Ale mnie Maluch kopie...zaraz ide sie kąpać i lulu...leje u nas i dlatego tak fatalnie sie czuje...

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agu pogody ładniejszej życze :* baw się dobrze :*

agu258 lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zaraz uciekam się kąpać:)
    Kochana w takim razie szczęścia na nowej drodze życia juz dziś pisze zyczonka , pociechy z dziecka i wszystkiego dobrego młodej parze. Czekały na relacje w poniedziałek i foteczke

agu258 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojemnik nowy kupił mi mąż:)
    Ja póki co nie mam w ogóle zgagi (tfu, tfu:), ale ostatnio zaczęłam mieć skurcze oka i karku, więc zwiększyłam magnez.
    Brzy=usio mam już duży, więc mam już problem z goleniem i ze schylaniem :) i pomysleć,. że jeszcze 16 tygodni przede mną:)

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Mnie kopie od paru dni tez bankowo kopie gdzieś w dol bo odczuwam mocno i nisko nawet właśnie teraz:)
    Jezu po 1. 17 lat i juz 7 miesiąc ciąży !!!! Porażka jak dla mnie to ale zdarza się ale juz jak pali taka małolata fajki będąc w ciąży ... Nieodpowiedzialna smarkula !

Nie przypinaj takiej łatki wszystkim, ze 17 lat i 7 miesiac ciazy.
    Troche mnie to zasmucilo, bo ja jestem bardzo dobra matka stawiam dzieci ponad wszystko.

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ma szczęście daleko ma łóżko od mojego wiec nie czuje ale fakt faktem pali bardzo dużo. ..

l22nhdgeccid541p.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IviQ wrote:
    Spokojnie nic złego byś sobie i dziecku nie zrobiła. Jedynie żelazo by się nie wchłoneło i byś je wydalił. Magnez i wapń blokują wchłanianie i przetworzenie żelaza natomiast wit C wielokrotnie poprawia. Dlatego najlepiej brać albo z wit C albo z wodą z cyryną:) można tez popic sokiem żurawinowym bo co niektóre piją:)
    po prostu magbez i zelaza z 2h róznicą czasową

IviQ kochana dobrze piszesz!!! :)

IviQ lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Na koniec ciąży będziesz siadać i czuć główkę ! Haha
    Pamietam jak moja znajoma dwa tyg temu mi mówiła ze siada i czuje główkę dziecka normalnie tak nisko ze aż ja boli ale ona z lekkim rozwarciem juz była , w poniedziałek właśnie urodziła dwa dni przed terminem coreczke

Ja tak nie miałam. Ciekawe jak będzie teraz. :)

w5wq8ribpvtivstd.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka nie ukrywam ale wg mnie to chociaż szkoła powinna być skończona...aleee znam laski ktore mając 19lat przerywały nauke,więc jakby głębiej przyjrzeć sie to w sumie niech sobie i jest w ciąży ale to palenie...no rzesz kur*a ja chucham i dmucham żeby wszystko było dobrze i czar szczęścia i tak pryska a taka gowniara co ma 15lat roddzi pare dni po mnie i cieszy sie dzieckiem paląc faje przy jego wózku...no i jak ti sie nie denerwować? Ja nie wiem jak wy ale osobiście po tym co przeszłam strzeliła bym takiej w pysk...

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie napislam, ze jest to calkiem normalne..
    a moja sytuacja i tak jest zupelnie inna.:)
    Ja tez bym jej cos powiedziala, zycie niestety zawsze jest niesprawidliwe jestesmy tacy bezradni na to ehh..

• PauLLa Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed53a1417cd1.jpg hmmm nie wiem czy sie udalo...no i bokiem :p nasz brzuchol z wczoraj tak na dobranoc <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 20:50

IviQ, ola.321, stelianka, agu258, Nynusia, Lexie, nat_alia lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głupota ludzka nie zna granic. Palenie w ciąży to egoizm ze strony matki i nic tego nie usprawiedliwia.

Magnosia lubi tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka ty jesteś bardzo dojrzała jak na swój wiek i naprawde bardzo Cie tu podziwiamy, ze w tym wieku jesteś taka super mama i musiałaś tak wczesnie dorosnac. Ja pamiętam, ze jak miałam 17lat, to byly ważne imprezy, ciuchy itd, dzieci no way... Ty jesteś wyjątkowa, ale spójrz na swoje koleżanki, czy one dalyby rade w tym wieku zrezygnować z wolności?

IviQ, Magnosia, agu258, ewwiel lubią tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do palenia 30lat temu moja mama paliła ze mną w cizy i lekarz mówił, ze lepiej niech pali, niż rzuca w ciąży ;)

polkosia lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BAttinka dziękuje:)

Nenka2 masz rację nie każdy jest w tym wieku nieodpowiedzialny. Ja byłam i gdybym zaszła w ciązy mając 17 lat choć nie współżyłam jeszcze to kochałabym to dziecko nad życie jak Ty. Ale w tv tyle się słyszy i widzi że masakra. Ja zresztą myślę że opinia tak ostra od Nynusi padła dlatego że leżąc w jednym pokoju ma się trochę już pojęcie o podesjciu i charakterze tej dziewczyny, a my się uczepiłyśmy jednego wpisu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 21:04

agu258, BATTINKA lubią tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ale maleńki brzusio:)
    Nenka Ja nie chciałam nikogo urazić tym co napisalam i nie wiem czy doczytalas moja wypowiedz ze zrozumieniem bo napisałam ze dla Mnie to porażka w tym wieku bawić się w dzieci ale ze zdarza się i ze to palenie najgorsze !
    Mam parę znajomych co zostały matkami w wieku 17 lat i są świetne , tak jak mówisz stawiają dzieci ponad wszystko . Nie chciałam Cie urazić niczym po prostu dla mnie ten wiek to nie wiek na dzieci a na skończenie szkoły i wybawienie się ale to moje zdanie i nikt go nie zmieni a wolno mi je mieć , nikomu nie robię krzywdy ani nie obrazam! Ty widać ze jesteś dojrzałą osoba i mimo młodego wieku udało Ci się dziecku stworzyć normalny dom ale właśnie tak jak poprzedniczka moja napisała wyobraź sobie swoje koleżanki niektore czy da!my by rade w wieku 17 lat zostać matkami a sadze ze tylko może po niektóre a tym bardziej teraz , dziejsza młodzież jest straszna coraz gorsza dosłownie ... I co taka 17 latka w tych czasach może dac dziecku jak ledwo szkole kończy a chust wie co to za dziewczyna jak w ten sposób się ,zachowuje , nie potepiam Ciebie pisząc to a ta dziewczynke co piszemy o niej ze małolata jara w ciąży i tyle .

PauLLa lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IviQ wrote:
    BAttinka dziękuje:)

Nenka2 masz rację nie każdy jest w tym wieku nieodpowiedzialny. Ja byłam i gdybym zaszła w ciązy mając 17 lat to kochałabym to dziecko nad życie jak Ty. Ale w tv tyle się słyszy i widzi że masakra. Ja zresztą myślę że opinia tak ostra od Nynusi padła dlatego że leżąc w jednym pokoju ma się trochę już pojęcie o podesjciu i charakterze tej dziewczyny, a my się uczepiłyśmy jednego wpisu
    Kochana po to tu wpisy robimy żeby sobie dyskutować , rozmawiać i wyrażać własne zdanie . Ja w wieku 17 lat byłam jeszcze dziewica ale gdybym zaszła w ciążę w tym wieku to na pewno również bym kochała mocno i robiła wszystko żeby dziecku dac wszystko , na swój wiek byłam i jestem nad wyraz odpowiedzialna osoba . Nenka jeszcze raz przepraszam jeżeli poczulas się urażona

IviQ, jaroszka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 1064 1065 1066 1067 1068 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ